Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Najboljša vhodna vrata v stanovanje – ocena proizvajalcev

May 20
No comments yet

Ocena vstopnih kovinskih vrat je bila oblikovana na podlagi povratnih informacij in ocen uporabnikov, objavljenih na različnih forumih in vire na internetu. Ta izbor vam bo pomagal ugotoviti sedanjo raznolikost proizvajalcev vrat in izbrati resnično visoko kakovostno in zanesljivo rešitev za zaščito vašega doma ali stanovanja.

Ocena proizvajalcev vhodnih kovinskih vrat

Neman - zanesljiva in varna vrata

nemanski logotip

Ocena vhodnih kovinskih vrat odpira podjetje "Neman", ki proizvaja in prodaja visokotehnološka vhodna vrata na strokovni ravni. Posebnost blagovne znamke je širok izbor modelov, ki vam omogočajo, da izberete prava vrata za vsako sobo.

Podjetje ponuja izdelke iz visoko legiranega jekla, ki ga odlikujejo trdnost in zanesljivost. Stranke imajo možnost, da pobirajo ključavnice, pribor in dodatno opremo drugih proizvajalcev. Podjetje ima veliko število patentov za uporabo edinstvenih načinov proizvodnje vrat.

Vsako fazo proizvodnje je pod nadzorom izkušenih tehnologov, in sodobna oprema se uporablja za izdelavo vsakega dela. Najnovejši pristopi in metode zagotavljajo proizvodnjo visoko kakovostnih in konkurenčnih izdelkov na trgu.

Običajno proizvajalec opremi vrata z dvema ključavnicama, po potrebi pa lahko naroči tudi proizvodnjo dodatnih ključavnic. Družba nenehno si prizadeva za razvoj in izboljšanje, zato imajo kupci vedno možnost oceniti nove izdelke in sodoben razvoj.

Vhodna vrata Neman

Prednosti vrat Nemana:

 • najnovejša oprema tuje proizvodnje;
 • inovativne proizvodne tehnologije;
 • dostopne cene;
 • certificiranih izdelkov.

Jeklo - visoka kakovost in trajna notranja vhodna vrata

stal logotip

Najboljša vhodna vrata v stanovanje na oceni domačih proizvajalcev vodi družba "Stal", ki nas že vrsto let razveseljuje z izjemno kakovostjo in trajnostjo izdelkov. Vsako fazo gradnje vrat nadzira visoko usposobljeno proizvodno osebje. Zahvaljujoč temu kupci lahko cenijo visoko varnost in zanesljivost vrat.

V proizvodnem procesu se uporablja profil kompleksne zasnove, kar pozitivno vpliva na značilnosti trdnosti vratnega krila. Vratno krilo je izdelano iz ene pločevine, katere debelina je dva milimetra. Ob izdaji posameznega naročila, stranka dobi priložnost, da kupi vrata oblikovalca. Na zahtevo kupca, poveljniki podjetja opremijo strukture z oklepnimi vložki, ki maksimalno povečajo zanesljivost in varnost.

Uporabljen je celoten sklop zaščitnih mehanizmov: zaščitna obloga za linijo namestitve vrat na okvir, dve ključavnici različnih vrst (2-3 prečk za vsako), proti-snemljiva zatiči. Vrata so lahko opremljena z nižjo in zgornjo loputo ter nočno zapah. Proizvodna linija podjetja se nenehno širi in se spreminja, tako da imajo kupci vedno na voljo veliko možnosti.

Pri izbiri zunanjih zaključkov je na voljo široka paleta: laminat, polimerna folija, polimer v prahu, furnir ali masivni les.

Vhodna vrata

Prednosti vrat:

 • popolna podpora projektom;
 • certificirano blago;
 • delo visokokvalificiranih strokovnjakov.

Legrand - zaščita doma in ekskluzivni dizajn

legran logotip

V kategoriji proizvajalcev vhodnih kovinskih vrat je zaslužna družba "Legrand", ki posveča veliko pozornost ne samo kvaliteti konstrukcij, ampak tudi izvirnosti notranje opreme notranjih in zunanjih vrat.

Za zaključna vrata se uporabljajo MDF plošče, ki se obdelujejo na visokotehnološki opremi in prekrivajo s polimernimi materiali. Kakovostni premaz omogoča dodajanje največje raznolikosti v dekorativnih in oblikovnih rešitvah. Poleg tega se za končno obdelavo lahko uporabljajo naravne vrste lesa, ki lahko dajejo vsaki sobi izjemno razkošje in aristokracijo.

Podjetje nudi kupcem osnovno in spremenjeno opremo, ki vsakemu kupcu omogoča izbiro najprimernejšega nabora možnosti. Vratno krilo je izdelano iz hladno valjane pločevine s debelino 1,5 mm. Za odpravo hrupa so vrata napolnjena z izolacijo bazaltov ali mineralne volne. Tečaji na ležajih se uporabljajo za viseča vrata. Na območju ključavnice se uporablja bronenak, s čimer se zanesljivo zaščitijo pred vrati. Stranke ruske, italijanske in turške proizvodnje so na voljo po naročilu.

Vhodna vrata

Prednosti vrat Legrand:

 • sodoben proizvodni proces;
 • možnost izbire snopa;
 • originalna konstrukcija vrat.

Torex - prefinjenost sloga in evropski standardi kakovosti

logotip torexa

Eden izmed najboljših kovinskih vrat vhodov je družba "Torex", ki uporablja najnovejše tehnične ideje sodobnega dne pri proizvodnji in načrtovanju objektov. Zaradi visoke avtomatizacije dela je proizvajalcu uspelo doseči temeljito novo raven razvoja in proizvesti več kot 10 tisoč modelov na leto. Kupci opozarjajo, da je podjetje vedno zadovoljno s številnimi oblikovalskimi rešitvami in oblikovalskimi spremembami.

Cenovna politika blagovne znamke je usmerjena tako na povprečnega kupca kot tudi na ravni VIP-odjemalca. Paleta Despani je zasnovana posebej za tiste ljudi, ki se navadijo na polnjenje svojega doma z luksuzom in razkošjem. Obseg podjetja vključuje tudi proračunske modele. Ločena dejavnost podjetja je proizvodnja požarnih vrat, ki so bistvena za zagotavljanje visoke ravni varnosti v javnih in izobraževalnih ustanovah.

Osnovni modeli serije so: "Omega"; "Patriot"; "Delta"; "Garant". Večina modelov je narejena iz dveh listov jekla, kar bistveno izboljša zanesljivost in varnost. Pri zunanji obdelavi se uporablja brušeni MDF, prevlečen s plastjo polimera, ki služi kot trda ovira za vse negativne okoljske dejavnike. Za izdelavo okvirja se uporablja brezšiven profil, katerega debelina je dva milimetra.

torex

Prednosti vrat Torex:

 • široko paleto izdelkov;
 • različne kompletne serije in modifikacije;
 • Sodelovanje italijanskih strokovnjakov pri razvoju modelov.

Guardian - najboljša izbira za zaščito vašega doma

gardijski logotip

Domači proizvajalec "Guardian" kupcem nudi možnost izbire jeklenih vrat iz široke palete. Številka asortimenta vključuje na stotine modelov, od katerih se vsaka razlikuje v prvotni obliki in slogu. Razvijalci posebno pozornost namenijo naslednjim parametrom: zvočna izolacija; odpornost proti požarom; oblikovalske rešitve.

Omeniti velja, da lahko stranka v celoti uredi konfiguracijo strukture. Ta možnost vam omogoča, da se znebite nepotrebnih odpadkov in se osredotočite le na potrebne elemente. Kupec izbere tip: zaklepanje, ročaj, zunanji zaključek. Proizvajalec že petnajst let dela na ustvarjanju zanesljivih in privlačnih vrat. Vrata so narejena iz dveh jeklenih pločevin z uporabo robustnega sistema ojačitev. Za notranje polnjenje se uporablja negorljiv grelec. Da bi povečali upor proti vlomu, so vrata opremljena z oklepnimi ploščami.

Ognjevarna vrata, ki jih proizvaja proizvajalec, pred vstopom v masovno prodajo opravijo več stopenj preverjanja. V postopku testiranja se zaznavajo zakonske zveze in nepravilnosti v montaži so določene. Konstrukcije te kategorije so sposobne obvladovati ekstremne temperature in mehanske poškodbe. Družba strankam nudi možnost, da kompetentno zaščitijo lastnino katere koli vrste z minimalnimi stroški denarja.

Vhodna vrata Varuh

Prednosti vrat vrat Guardian:

 • petnajst let izkušenj v industriji;
 • različnih kompletnih sklopov;
 • široko paleto izdelkov.

Izbira blaga je bila opravljena na podlagi mnenj, mnenj in ocen uporabnikov, objavljenih na različnih spletnih mestih. Vsi podatki so pridobljeni iz odprtih virov. Ne sodelujemo s proizvajalci in blagovnimi znamkami in ne zahtevamo nakupa določenih izdelkov. Članek je po naravi informativen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =