Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Haalbaarheid van het gebruik van laminaat in de keuken

May 20
No comments yet

Midden 70-er jaren van de vorige eeuw. In Zweden is het licht het prototype van een modern laminaat. Maar slechts een decennium later werd de technologie van de productie ervan gemaakt, waarvan de basis is toegepast op deze dag. Sinds die tijd is er veel veranderd: deze vloer heeft het vertrouwen gewonnen van miljoenen gebruikers over de hele wereld en is met trots het interieur van bijna elk gebouw binnengegaan.

Er zijn vier klassen laminaat: 31,32,33,34. (21-23 lang geleden teruggetrokken uit productie). Specialisten voor de keuken wordt geadviseerd om 33 of 34 klasse van de operatie te kiezen. Thuis zal een dergelijke vloer ongeveer 15 jaar trouw dienen, sommige fabrikanten en een levenslange garantie op producten geven.

Recensies over het gebruik van laminaat in de keuken

Voordat de dezelfde klasse Laminaat toewijzen, "sandwich" van de lagen 4 worden onderworpen aan testen: slijtvastheid, hechting sterkte van de lagen, slip weerstand, permanente belasting, hittebestendigheid, antistatisch, slagvastheid, licht, waterbestendigheid, etc. (Europese norm EN 13329 omvat 18 tests).

Universele vloerbedekking, die veel unieke eigenschappen heeft. Maar hoe gedraagt ​​het zich in het hart van een huis en appartement? Per slot van rekening zijn er rondom hem vele goed gefundeerde en niet erg mythen.

Dit is niet alleen een excuus voor discussie, want na het besluit om te repareren, zal dit bouwmateriaal zeker een favoriet zijn om uit te kiezen. Echte feedback op het laminaat in de keuken - dat is wat de keuze zal helpen bepalen en alle mogelijke twijfels wegnemen.

Video: welk soort vloer kiest u voor een keuken

Bekijk / Verberg informatie over het gebruik van laminaat in de keuken

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 47