Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom

May 20
No comments yet

Na hladnim zimskim večerima nema ništa bolje od pucketanja drva u kaminu, mirisa dima i toplote vatre. Jednom kada je kamin bio potreban za jednostavno preživljavanje u hladnoj sezoni, sada je to samo dekorativni stil uređenja interijera (iako često nije potreban dodatni izvor topline). U svakoj sobi odmah postaje središte pozornosti.

Nakon pregleda naše zbirke, naći ćete da kamin odgovara bilo kojem interijeru - od rustikalnih soba do luksuznih klasičnih dnevnih soba. Vidjet ćete kako, nakon opremanja ognjišta, možete dodati toplinu u svoj dom. Dnevni boravak s kaminom u kući ili stanu nije samo stil stambenog prostora, nego i sam stil života.

Izrada dnevnog boravka s kaminom - interijeri s fotografijom

28 interijera dnevnog boravka s kaminom poznatih dizajnera

Strop, obojen u blijedo ružičaste - boje namještanja gipsa, daje blagi crvenkasti sjaj dnevnog boravka, čija konstrukcija je razvio Jeffrey Bilhuberom. Škotski Mantel od XVIII stoljeća, okrugli stolić od Lucca Antikviteti, po mjeri stolice i sofe, luster od Demiurg New York, slika naslikanih Claire Sherman, ogledalo Lucca Co i tepih iz zbirke Mitchell Denburg, ujedinjujući, stvaraju stil prostora.

1m
Dnevni boravak s kaminom. Rad dizajnerice Jeffrey Bilhuber.

U kući u Južnoj Kaliforniji prostor iznad kamina je prekriven pločama srebrene mike - za razliku od zidova i podova dnevnog boravka, završenog s travertinom. Vintage stol i stolice s lijeve strane - rad dizajnerice Jansena, kauč - 1960-ih godina proizvodnje, skulptura na stepenici - rad Rod Kagana i tepih - ručno izrađen od strane JD Staron.

2m
Dnevni boravak u kući u Južnoj Kaliforniji.

Dekorator Nicholas Kilner nedavno je obnovio penthouse u zgradi američke tvrtke Thread Co. - jedna od atrakcija New Yorka. Velika soba ukrašena je čeličnom skulpturom djela Johna McCrackena, koji se nalazi pokraj sjedećih mjesta, na kojoj su smješteni kaučevi od Chevaliera Huga. Na stoliću Paul Evans - lik polarnog medvjeda iz porculana Meissen. Lijevo na pijedestalu uzdiže poprsje Raymonda Leon Rivoyora, a iznad kamina visi rad američke fotografske umjetnice vijetnamskog podrijetla An-My Lê. Podne svjetiljke - američka proizvodnja ranog XX. Stoljeća i velike čelične figure "88" - ovo je djelo američke umjetnice Violetta Banks.

3m
Penthouse u zgradi američke Thread Co (New York). Rad Nicholas Kilner.

U dnevnoj sobi gradske kuće na Manhattanu, preuređenom od Brian Sawyer i John Berson, neoklasične francuske ogledala s H.M. Luther je uokvirio Picassov crtež i dizajner kampera. Sofa i mekane naslonjače izrađene od svile su smještene na drevnom perzijskom tepihu, zidovi su prekriveni baršunom.

4m
Stan u dnevnom boravku na Manhattanu. Dizajneri su Brian Sawyer i John Berson.

U dnevnoj sobi kuće na Beverly Hillsu, desno od kamina visi skulptura Ruth Asave. Par pokrivenih sofe i stolić za kavu od dizajnerskog studija Kathleen Clements Design nalaze se pored štandova Louis XV. Čast mjesto desno od kamina je skulptura Catherine Willis, s lijeve strane je poprsja antičkog rimskog djela Mark Grothian i Ed Rush.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kuća u Beverly Hillsu (Kalifornija).

Kamion zauzima središnje mjesto u velikom dnevnom boravku vile u New Jerseyu, rekonstruirati arhitekt Annabelle Seldorf i dizajner Matthew Frederick. Sofe izrađene u narudžbi u tkanini Georgea Smitha nalaze se na stoliću za kavu. Dvije su slike ukrasile unutrašnjost dnevne sobe - jedan na kaminu, drugi na zidu blizu zida.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni boravak vile u New Jerseyju. Arhitekt je Annabelle Seldorf, dizajnerica je Matthew Frederick.

Za dnevni boravak u ovoj kući, koji se nalazi u planinama na sjeveroistoku Seattlea, dizajneri iz Olson Kundig arhitekata razvili su poseban ekran za kamin. Stropni ventilator ovdje je iz sjeverozapadnog Envirofana, a blagovaonice su od Moooija.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Planinska kuća u blizini Seattlea. Rad dizajna studija Olson Kundig arhitekata.

Koncept dizajna dnevne sobe u jednoj od kalifornijskih kuća razvio je Miles Redd. Zidovi ovdje su ukrašeni bijelim hrastom, ispred kamina nalaze se kožne stolice od Moorea Giles, francuska su vrata polovica prekrivena tekstilima iz prirodnih zanimljivosti.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kuća u Kaliforniji. Dizajn Milesa Redd.

Glavni ukras ove dnevne sobe je sitotisninski portret rada Andyja Warhola koji visi nad kamenim kaminom.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dizajn dnevnog boravka s kaminom u pariškom stanu.

Živjeti u kući u Colorado Aspen obnovljen dizajn firma Atelier AM. Središnji ovdje, naravno, ima kamin, zidovi oko njega su ukrašeni crnim čelika. Osim toga, ovaj sobe, posjetitelji mogu ovdje vidjeti prilagođeni kutne garniture, platno usitnjeno od Loro Piana, okrugle stolice od Atelier sati, vintage Prouvé stolica, podna lampa Pierre Guariche i slikarskih djela Richarda Princea.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Pansion u skijalištu u Aspenu (Colorado). Rad dizajna studija Atelier AM.

U dnevnoj sobi kuće u São Paulu, koju je dizajnirao arhitekt Isai Weinfeld, okrugli kvartet vintage stolice ispred francuskog kamina 1960-ih. Zid s kaminom izrađen je od kvarcita, a strop i pod sobice su obloženi bijeljenim drvom.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni boravak u São Paulu. Rad arhitekta Isa Weinfelda.

Tijekom dizajna dnevnog boravka s kaminom u ovoj kući radili su dekorater Suzanne Casler i zaposlenici arhitektonske tvrtke Spitzmiller Norris. Ljepota sobi je naglasio grede bijeljena čempres drvo i lokalni kameni kamin. Dizajn stolice, koje možete vidjeti na desnoj strani, razvio je Suzanne Kasler za Hickory stolica, stilskog slikano ormar - od Ainsworth-Noe i zavjese izrađene od tkanine Robert Kim.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kuća u Tennesseeju. Rad arhitektonskog studija Spitzmiller Norris i dizajner Suzanne Casler.

U dnevnoj sobi jedne od kuća u Zürichu, koju je dizajnirao Stephen Gambrel, nalazi se kamin s mramornim kaminom u XIX stoljeću. Bečki police - od Jonathan Burden Antikviteti, tkanina za zavjese i presvlake - od de Cu Cuona, tepih - od ABC tepiha Početna.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kuća u Zürichu (Švicarska). Dizajner je Steven Gambrel.

Rad fotoslikara Jacka Pearsona ukrašen je crnim čeličnim okvirom kamina u dnevnoj sobi jedne od kuća u New Yorku, projekt koji su dizajnirali Brian Sawyer i John Berson. Sofa i fotelje, prekrivene krpom od Perennials, skupile su se oko stola za kavu.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni boravak u New Yorku. Projekt Brian Sawyer i John Berson.

U ovoj kući u Kaliforniji Malibu ispred kamina u dnevnoj sobi nalaze se sofani izrađeni po narudžbi, presvučeni platnom Great Plains. Iznad kamina zrcalo je iz Waldova dizajna. Lijevi zid je ukrašen slikom Thomasa Helbiga. Veliki okrugli stol je iz Dos Gallos Namještaj, a niska klupa (koristi kao bočni stol) je iz Heath keramike.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni boravak u Malibuu, Kalifornija.

Slika Mark Hagena visi preko kamina u dnevnoj sobi druge kalifornijske kuće koju su dizajnirao Richard Hullberg i Barbara Weasley. Par francuskih fotelja iz XVII. Stoljeća stoji pored stana za kavu. Na pijedestalu skulptura od korijena stabla diže se na prozoru.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kuća u Kaliforniji Malibu. Rad Richarda Hallberga i Barbare Weasley.

Dnevni boravak rezidencije u New Yorku, koji je dizajnirao Sawyer | Berson i dekorater Randy Puccio, iznad kamina u minimalističkom stilu visi sliku Richarda Puzetta-Dart. Par Nino Zoncada fotelja iz 1950-ih i Duane Moderni klub stolice okružuju stolić za kavu od Antony Todd Home. Uz prozor je šarena staklena skulptura Monica Gugisberg i Philip Baldwin.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Privatno prebivalište u New Yorku. Zajednički projekt dizajnerskog studija Sawyer Berson i dekorator Randy Puccio.

Betonski kamin je središnji element dnevne sobe koju su stvorili arhitekti Olson Kundig. Ovdje možete vidjeti i fotelje presvučene u berba tekstila, stolić za kavu od arhitekata Olson Kundig i staru dansku podnu svjetiljku.

18m
Dnevni boravak u Washingtonu. Rad Olson Kundig arhitekata.

Vanjski kamin iz Fireorba dodaje ultra modernost u cjelokupnu atmosferu dnevnog boravka u ovoj kući koju je dizajnirao arhitekt Basil Walter. BDDW sofe se grupiraju oko stola za kavu tvrtke Ralph Pucci International. U skladu s svjetlima kamina iz studija David Weeks.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Vila u Hudsonu u New Yorku. Projekt arhitekta Basila Waltera.

Kamen, obučen u kamenje od mahovnjaka, postavlja stil dnevnog boravka ove kuće u Montani, koju su izgradili arhitekti Locati arhitekata i ukrašavali Michael S. Smith. Okrugli stol u prvom planu je od Jaspera, kao i tkanina koja pokriva sofe koje je stvorio Michael C. Smith. Željezni lusteri - od formacija. Crna kožna fotelja oko 1930. - od Fritza Henningsena i klupa - djelo Georgea Nakashime.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni boravak u Montani. Zajednički projekt arhitektonske tvrtke Locati Architects i dizajnerica Michael S. Smith.

Iznad kamina u dnevnom boravku francuske kuće zgrade XVIII stoljeća, pregrađena dizajnera Jean-Louis Deniotom, objesiti ogledalo u obliku sjemena, proizvedenih u 1940 i prekriven zlatom list.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kuća u dolini Loire (Francuska). Rad Jean-Louis Deniota.

U središtu dnevne sobe u Louisiani, koju su dizajnirao McAlpine Tankersley Architecture i McAlpine Booth Ferrier Interiors, nalazi se stolica u stilu neoklasicizma od H.M. Luther. Pregradnja između prozora ukrašena je krajobrazom četke Karl Winnena.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevna soba u Louisiani. Zajednički projekt McAlpine Tankersley Architecture i McAlpine Booth Ferrier Interiors.

U dnevnoj sobi ove kalifornijske kuće, koju su stvorili stručnjaci iz Backena, Gillam Kroeger arhitekti i April Power, zid kamina je obložen shell rock iz Teksasa. Vintage kauci - od Michael Taylor, podne svjetiljke - djelo Shakib Rihani.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni boravak u malom mjestu Woodside (Kalifornija). Zajednički projekt Backen, Gillam Kroeger arhitekti i travnja ovlasti.

Dnevni boravak manhattanskih penthouse, čiji je koncept dizajna Dufner Heighes, ima vrlo atraktivan kamin. Par Michael Berman Limited stolica i holly Hunt kauč, tapecirani u prirodnoj vuni, okružuju stolić za kavu Ado Chale. Ogledalo - od BDDW, komode i podna lampa na stativ - Christian Liaigre, antracit stoliću Jim Živićem - od Ralph Pucci International, prilagođeni tepih - od ALT za život.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Penthouse na Manhattanu. Projektni studio za projekt Dufner Heighes.

Umjetno dobi ogledalo paneli okružuju kamin u dnevnom boravku kuće izgrađene u 1935, koji se nalazi u Los Angelesu, a obnovljena Pamela Shamshir od specijalizirana u dizajnu interijera komune. Preko poklopca kamina objesi sliku ravnatelja Jean Negulesco. Privlačenje pozornosti je željezni stolovi - od Holly Hunt.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni boravak u Los Angelesu. Rekonstrukcija Pamela Shamshiri (dizajnerska komuna).

Unutrašnjost dnevne sobe ove kuće u Beverly Hillsu zacrtala je arhitektonska tvrtka Standard. Fokus ovdje, naravno, je zid kamina, obložen cementnim pločama, oponašajući stare ploče. Stare hrastove grede okviraju ogromne prozore, strop je obložen borovom pločom, koja je također vidjela puno u svoje vrijeme. Suspenzija - od Treasurbite Design.

26m
Kuća u Beverly Hillsu. Rad tvrtke Standard.

Ovaj kamin zagrijava umjetničku galeriju nalik umjetničkoj galeriji na Manhattanu, koju je dizajnirao Francis D'Anne iz D'Apostrophe Designa. Odjeveni u baršunasti sofe, djela Vladimira Kagana nalaze se s obje strane stola za kavu od Silasa Sindela. Veliki fotogram s lijeve strane djelo je Brucea Connera.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dnevni apartman na Manhattanu. Dizajn Francis D'Anne iz studija D'Apostrophe Design.

U dnevnoj knjižnici kuće u švicarskim Alpama, koju je dizajnirao studio Studio Peregalli, stolica s vitezzima "naselila se" pored francuskog kamina 17. stoljeća.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Ugodna kuća s kaminom u švicarskim Alpama. Rad dizajnera iz Studio Peregalli.

20 atraktivnih dnevnih soba s kutnim kaminom

Bili smo uvjereni da kamin donosi unutrašnjost dnevne sobe neki poseban, neusporediv šarm? Dajte nam priliku da nastavimo primati estetski užitak. Interijer ispod ne može se pohvaliti slavnim imenima svjetski poznatih dizajnera, ali od toga nisu postali manje lijepi.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Moderni dnevni boravak s kamenim kaminom i jednostavnim kaminom (od Cedarglen Homes).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Ovaj kutni kamin, okružen kutijama, privlači pozornost televizoru s velikim ravnim zaslonom. No, budući da se kamin diže na pijedestal i podržava prekrasnu zrcalnu ploču, pobjeda je uvijek iza nje (od Dan Waibel | Dizajner Graditelj).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Atmosfera dnevne sobe ove kuće u Vancouveru nesumnjivo je postavljena suvremenim kutnim kaminom (od Chris Pardo Design | Elemental Architecture).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kameni kameni kutak nadvisuje sve druge elemente dizajna u ovoj dnevnoj sobi (Bart Edson).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Jednostavno postavljanjem svijetle ladice na stolić za kavu ili otoman u središtu dnevne sobe možete uvelike promijeniti akcente (od KannCept Design, Inc.).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Zid oko kamina dovršen je kamenom na strop, no kamin poklopac jednostavno nema. Zanimljivo, zar ne? (od Shane Homes)

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Pješčana boja zidova ove dnevne sobe savršeno se kombinira s bojom prirodnog drva iz kojeg se izrađuju ormarići i bojom kamena po kojem je zid blizu kamina (od kuće John Buchan Homes) završen.

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Različite teksture u blizini kamina - to je stvarno lijepo i, što je najvažnije, dobro kontrasti s previše glatkim zidovima dnevne sobe (od Garrison Hullinger Interior Design).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Dodavanje glatkih zakrivljenih linija pri ukrašavanju kamina jedinstven je potez dizajna. I visina fokusa je također zanimljivo rješenje (od tvrtke Witt Construction, Inc.).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Paleta boja ove dnevne sobe je stvarno moderna i sofisticirana (od K. Hovnanian Homes).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kako vam se sviđa ukras zida oko kamina? (od Petra A. Sellara).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Kada su domaćini i gosti salonu ne gledaju TV s 60-inčnim plazma TV-om, njihova je pozornost svakako je usmjerena na s kamenim kaminom (od James Patrick Walters dizajn).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Interijer ovog dnevnog boravka s kaminom je impresivan! (od Hawthorn Buildera).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Postoji li kut u vašoj kući koji izgleda kao samo izgubljeni prostor? Instalirajte kutni kamin! (od sretnih interijera).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Ponekad u sobi postoje dva koordinacijska centra. Najbolji način da se nosite s ovom pogreškom dizajniranja je da ih razdvojite i razdvojite jedni od drugih. To vam omogućuje istodobno uživanje u kaminu i TV-u (iz interijera Laura Burton).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Moderni dnevni boravak blijedoplave i bogate sive boje s narančastom bojom u akcentu (od Lilli Designa).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Ogromni prozori izravno su povezani sa zidom kamina (od Sterling Custom Homes).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Ova dnevna soba izgleda sjajno. Ali ako je vatrogasni prostor bio malo veći, a kamin malo viši, unutrašnjost bi uvelike imala koristi od toga (iz Jordana Lotoski).

Interijer dnevnog boravka s kaminom i opuštajućom atmosferom
Koliko veličanstveni i kamin i cijeli dnevni boravak su općenito (od 2fORM arhitekture).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =