Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Care nivel laser este mai bine sa cumperi – compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

May 20
No comments yet

Datorită avantajelor sale indiscutabile, nivelul laser are loc în mod confident, lângă modelele obișnuite cu bule. constructori Professional, care este un bun instrument este în primul rând o modalitate de a face treaba eficient și la timp, chiar nu cred despre dacă este necesar să se achiziționeze un astfel de dispozitiv - este necesar doar pentru a determina ce nivel cel mai bine cu laser pentru a cumpăra. Modelele de pe piață sunt prezentate suficient și având în vedere principiile lor diferite de funcționare, întrebarea nu este la fel de simplă pe cât pare la prima vedere.

Cele mai bune nivele laser - compararea modelelor

Care nivel laser este mai bun - liniar, punct sau rotativ

Înainte de a studia gradul de nivel al laserului, este necesar să stabiliți principiul de lucru - pentru diferite sarcini, dispozitivele lor sunt create. Dacă alegeți cel mai bun nivel de laser, atunci mai întâi trebuie să determinați principiul muncii lor, sau mai degrabă - cu metoda de construire a mărcilor - aceste dispozitive pot fi punctate, lineare sau rotative.

Baza tuturor acestor dispozitive este un sistem de diode care transformă un curent electric într-un fascicul îngust de lumină, mai ales roșu sau verde. Principiul de funcționare este simplu - între cele două semiconductoare există o zonă tampon, în care, atunci când trec prin semiconductori de energie electrică, apar fotoni. Într-unul din pereți există o gaură prin care acești fotoni izolează. Întrucât, pentru a zbura afară, fotonul trebuie să se deplaseze cel puțin cu un unghi minim față de plan cu orificiul, fasciculul laser va fi împrăștiat și trebuie să fie în continuare focalizat. În acest scop, este proiectat un sistem de lentile sau prisme, a cărui prezență variază deja în funcție de tipul dispozitivului în care este utilizat laserul.

Nivel de nivel laser

Dintre toate nivelele laser din punct, cel mai simplu dispozitiv este laserul în care este fixat static și după acesta există doar o lentilă de focalizare care direcționează fluxul de fotoni într-un singur punct. Toate setările nivelului se fac manual folosind nivelurile de bule încorporate, după care puteți începe să lucrați.

De fapt, este un indicator laser obișnuit care este expus la un nivel și proiectează un fascicul de-a lungul unui perete. Ca urmare, pe peretele învecinat sau opus apare un punct luminos. Faza laser în sine nu este vizibilă în aer, dar dacă apare un obstacol în calea lui, acesta va apărea imediat pe el. Ie dacă setați nivelul în avion și setați-l la nivel, atunci puteți marca în diferite locuri marcajele, pe care vă puteți orienta în timpul desfășurării lucrării.

tochechnui nivelir 2m

Simplu Dot Lasere poate fi cu una sau două lasere, arătând în direcții opuse - acest lucru permite, de exemplu, transferul de aspectul pe podea sau pe tavan, cu ziduri mari de marca de mare precizie, câteva zeci sau sute de metri lungime. Dispozitivele mai avansate sunt realizate cu trei sau cinci lasere, ceea ce face posibilă utilizarea mai eficientă a acestora.

Nivel de nivel laser

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Avantajele nivelelor de puncte:

 1. ușurința utilizării;
 2. un "fascicul cu rază lungă de acțiune mare", care depășește performanța altor tipuri de dispozitive;
 3. usurinta in utilizare - punctul laser este intotdeauna clar vizibil in lumina luminoasa stradala.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Dezavantaje ale nivelelor de puncte:

 1. dacă aveți nevoie de un număr mare de măsurători, dispozitivul va trebui să fie întors în direcția corectă;
 2. direcționalitatea fasciculului foarte îngust - marcarea se poate face numai pe peretele de-a lungul căruia este îndreptată;
 3. o probabilitate mare de eroare - chiar și cu o ușoară deplasare a dispozitivului, se va schimba direcția fasciculului, care poate rămâne neobservată și marcarea ulterioară va fi confundată.

În consecință, dispozitivul este mai potrivit pentru lucrul la domiciliu neregulat (în acest caz puteți cumpăra un model bugetat obișnuit) sau pentru măsurători în încăperi foarte mari (atunci trebuie să vă uitați la modelele profesionale).

Nivel liniar cu laser

Cel mai obișnuit dispozitiv, care conduce evaluarea nivelurilor laserului prin numărul de vânzări - al doilea nume "constructor de avioane", este obținut pentru capacitatea de a proiecta un fascicul sub forma unei linii. Dacă un laser întâlnește un obstacol oriunde în avion, atunci la acesta din urmă se va afișa imediat o etichetă cu marcajul necesar. Aceasta înseamnă că, dacă setați nivelul în colț, atunci oriunde în cameră puteți vedea vizual unde trece avionul construit cu laser.

Laserul este folosit la fel ca la dispozitivele punctuale, dar la ieșire există o prismă suplimentară care descompune raza din plan. Cele mai multe dispozitive pot arăta mai multe linii simultan, pentru care mai multe tipuri de laser sunt incluse în designul lor.

Nivel liniar la nivel multi-prisma

O caracteristică distinctivă a dispozitivului de nivel liniar cu laser este prezența unui sistem de auto-nivelare, care permite compensarea erorii instalației la 3-6 grade. Autocentrul este foarte fiabil - foloseste electronica sau alinierea are loc prin instalarea laserului pe un pendul, care tinde intotdeauna sa se situeze perpendicular pe suprafata pamantului.

lineinyi nivelir 2m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Avantajele nivelelor liniare:

 1. Vizibilitatea imaginii proiectate.
 2. Unghi larg (până la 160 °).
 3. Precizie mare - abatere în limita a 1 cm la 100 de metri.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Dezavantaje ale nivelelor liniare:

 1. Nivel relativ scăzut - fasciculul laser este deja descompus de prisma și, prin urmare, linia este mai slabă pe suprafață decât punctul. O parte din acest defect este compensat de ochelari speciali care fac posibilă o mai bună vizualizare a liniei și a dispozitivelor de prindere - dispozitive care reacționează la fasciculul laser, chiar dacă nu este vizibil cu ochiul liber.
 2. Posibilități limitate pentru utilizarea în aer liber și lumina soarelui.

Nivelurile liniare sunt potrivite pentru finisorii profesioniști sau constructorii, care de multe ori și de mult timp trebuie să stabilească un plan de "referință", care poate fi verificat în timpul lucrului.

Nivelul nivelului laserului

Acesta este un instrument profesional al cărui scop principal este construirea unui plan orizontal în încăperi foarte mari sau pe stradă. Este un laser punct care se rotește la o frecvență reglabilă. Astfel, planul proiectat acoperă toate 360 ​​° în jurul dispozitivului, iar intervalul depășește cu mult capacitățile nivelurilor liniare. În cazul utilizării dispozitivelor de captare a fasciculului, marcarea pe șantier sau măsurarea diferențelor de altitudine, în funcție de dispozitiv, se va obține pe o rază de 150-300 de metri.

Nivelul laserului rotativ

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Avantajele nivelelor de rotație:

 1. domeniul de acțiune;
 2. planul este proiectat 360 °;
 3. eroare scăzută;
 4. unghiuri mari de auto-nivelare (până la 6 °)

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Dezavantaje ale nivelelor de rotație:

 1. La un moment dat, defectele au fost considerate a funcționa doar în plan orizontal, dar acum astfel de dispozitive sunt capabile să creeze linii verticale și diagonale, dacă este necesar.

Nivelurile cu laser sunt utilizate numai în scopuri profesionale, pe șantierele mari. Utilizarea lor în alte zone sau în viața de zi cu zi este inoportună - este o risipă suplimentară de bani și utilizarea irațională a unui dispozitiv care nu își va realiza întregul potențial.

Cele mai bune nivele cu laser

Printre aceste dispozitive, cele mai bune sunt nivelele producătorului german Bosch. Alegerea modelelor este destul de largă, dar pentru raportul preț-calitate, atenția ar trebui acordată GPL 5 și PLL 5, care au toate funcționalitățile necesare la un cost democratic. Compania Bosch dispune de o rețea vastă de centre de service, care nu va dura prea mult timp pentru a le găsi și pentru a se deplasa în caz de defectare a dispozitivului.

Bosch GPL 5 180 Bosch PLL 5 180
Bosch GPL 5 Bosch PLL 5
1 mesto
9 oc
2 mesto
8 oc
Tipul de aliniere automat manual
Dezactivarea funcției de aliniere da nu
Unghi de auto-nivelare, deg. de-a lungul axei longitudinale - +/- 5
pe axa transversală - +/- 3
-
Interval de măsurare fără receptor, m 30 5
Tensiuni de alimentare, V 1.5 1.5
Culoarea fasciculului roșu roșu
Precizie, mm / m +/ - 0,3 +/ - 1
Direcția de raze înainte / dreapta / stânga / sus / jos -
Cantitatea de raze 5 1
Clasă de laser 2 2
Lungimea de undă, nm 635 635

Bosch GPL 5

Un nivel de punct universal care produce cinci raze cu o abatere posibila nu mai mare de 0,3 mm / m. Două raze sunt îndreptate în sus și în jos, iar celelalte sunt înainte, la stânga și la dreapta într-un unghi drept unul altuia. Cazul dispozitivului este proiectat pentru clasa de protecție IP54, care permite utilizarea acestuia în încăperi cu praf și umezeală. Domeniul de măsurare este de 30 de metri, ceea ce este mai mult decât suficient pentru încăperi.

Dispozitivul este echipat cu un mecanism autonivelant care compensează erorile de instalare de 5 ° orizontal și 3 ° vertical. Dispozitivul poate fi instalat pe podea, fixat pe perete sau folosind un trepied.

Bosch GPL 5

Bosch GPL 5 1m

Bosch GPL 5 2m

Bosch GPL 5 3m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Profesioniștii GPL de la Bosch 5

 1. simplitatea și fiabilitatea designului - toate laserele sunt ascunse în corp, nu există alte părți îndoite;
 2. suport universal - dispozitivul este atașat la orice suprafață într-o poziție dată;
 3. posibilitatea dezactivării autonivelării;
 4. punctele laser sunt vizibile clar pe stradă în vremea insorită;
 5. Greutatea și dimensiunile mici ale dispozitivului facilitează mutarea acestuia în jurul obiectului.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Dezavantajele Bosch GPL 5

 1. dispozitivul este alimentat de trei baterii AA (deget), dar nu există posibilitatea de a funcționa de la sursa de alimentare dacă bateriile s-au așezat;

rezultate. Nivelul punctului este un dispozitiv destul de specific, utilizat în special de profesioniști pentru marcarea fundațiilor și a structurilor similare. Acesta va fi cel mai probabil incomod să-l folosească în condiții interne.

Bosch PLL 5

Un dispozitiv compact și ușor, care vă permite să faceți marcaje verticale și orizontale precise la o distanță de până la 5 metri cu o precizie de +/- 1 mm / m. Greutatea dispozitivului este de numai 0,12 kg, ceea ce îl face ușor și fiabil să-l atașeze la perete, după o egalizare preliminară cu ajutorul unor niveluri de bule încorporate în carcasă. Puterea provine din două baterii AAA (mini-baterii). Durata de funcționare depinde de durata funcționării continue a dispozitivului.

Bosch PLL 5

Bosch PLL 5 1m

Bosch PLL 5 2m

Bosch PLL 5 3m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Avantajele PLL 5 Bosch

 1. simplitate în funcționare - partea inferioară plană este instalată fără probleme pe perete, după care puteți trece la aspect;
 2. Lungimea fasciculului este suficientă pentru majoritatea camerelor atunci când lucrează în apartamente;
 3. mobilitate - mărimea și greutatea mici sunt convenabile pentru transport și transport pe șantier;
 4. poate proiecta un punct sau o linie.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Dezavantajele sistemului Bosch PLL 5

 1. funcționalitate foarte limitată, deoarece se utilizează un LED - de exemplu, zenitul și nadirul (punctele opuse de sus și de jos) nu pot fi notate;
 2. există plângeri individuale cu privire la ajustarea slabă a nivelului de bule - pentru a fi în siguranță, este mai bine să verificați dispozitivul imediat după cumpărare.

rezultate. Având în vedere funcționalitatea limitată, dispozitivul este potrivit pentru înlocuirea nivelului de bule fără alte "chifle", cu excepția lungimii suprafeței măsurate.

Cele mai bune nivele liniare ale laserului

În această categorie se află în unitatea de plumb a producătorului german Bosch, modelul GLL 3-80 P, capabil de a face proiecții trei avioane complete și ADA Chineză - dispozitive 6D Servoliner și 3D Liner 4V, ușor diferite unele de altele în funcționalitate. Într-un sens, putem vorbi despre identitatea calității tuturor acestor dispozitive, deoarece capacitatea de producție a mărcii germane este de asemenea în Regatul Mijlociu.

Servomotor ADA 6D 180 Bosch GLL 3 ​​80 P 180 ADA 3D Liner 4V 180
Servomotor ADA 6D Bosch GLL 3-80 P ADA 3D Liner 4V
1 mesto
9 oc
2 mesto
8 oc
3 mesto
8 oc
Tipul de aliniere automat automat automat
Dezactivarea alinierii da da nu
Unghi de auto-nivelare, deg. +/ - 3,5 +/ - 4 +/ - 3
Interval de măsurare cu / fără receptor, m 50/10 80/40 70/40
Filet sub trepied, în. 5/8 1/4 și 5/8 5/8
Număr de baterii, buc. 4 4 3
Culoarea fasciculului roșu roșu roșu
Precizie, mm / m +/ - 0,1 +/ - 0,2 +/ - 0,2
Direcția de raze orizontal / vertical / vertical / jos orizontal / vertical / vertical orizontal / vertical / vertical / jos
Cantitatea de raze 9 3 6
Clasă de laser 2 2 2
Lungimea de undă, nm 635 640 635
Timpul de funcționare per încărcare, h 10 18 8

Servomotor ADA 6D

Nivelul laser nivel de nivelare, destinat lucrărilor de interior și exterior. Cel mai bun nivel cu laser în linia producătorului sale - ea produce grinzi 9, din care 4 care formează un plan orizontal, la 360 °, 4 arată două plan vertical, la punctul de trecere prezentând zenit și punctul plumb - nadir. Autonivelarea se realizează nu prin metoda pendulului, ci prin intermediul servo-drive-urilor care expun avioanele cu eroarea de a seta dispozitivul la 3,5 °. Dacă este necesar să construiți planuri înclinate, funcția de auto-nivelare este dezactivată.

Servomotor ADA 6D

Servomotor ADA 6D 1m

Servomotor ADA 6D 2m

Servomotor ADA 6D 3m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Avantajele servomotorului ADA 6D

 1. precizie ridicată în construcția de avioane;
 2. numărul maxim de linii;
 3. mecanism de auto-tuning de înaltă calitate;
 4. Reglarea manuală vă permite să expuneți crucea exact la punctul dorit;
 5. posibilitate de operare de la priză.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Servomotorul ADA 6D

 1. durata de viață a bateriei este de 10 ore și, de fapt, utilizatorii observă doar 3-6 ore.
 2. un cablu scurt al încărcătorului "nativ".

rezultate. Datorită fiabilității și versatilității sale, dispozitivul este perfect pentru cei care sunt implicați profesional în construcții sau finisaje. Pentru lucrările periodice, funcționalitatea și prețul său pot fi excesive.

Bosch GLL 3-80 P

Un instrument care vă permite să construiți 3 avioane complet închise. O orizontală și două verticală, în unghi drept unul altuia. Domeniul de funcționare este de până la 40 de metri, fără receptor, și cu ea a crescut de două ori - până la 80. Aparatul este echipat cu avioane funcția Aliniere compensare instalare incorectă, în termen de +/- 4 °. Dacă este necesar, puteți dezactiva această opțiune. Localizarea laserelor face posibilă construirea unor planuri de referință aproape în linie cu cele existente. Zenith și nadir sunt arătate nu de un punct, ci de o cruce de sus și de jos.

Bosch GLL 3 ​​80 P

Bosch GLL 3 ​​80 P 1m

Bosch GLL 3 ​​80 P 2m

Bosch GLL 3 ​​80 P 3m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Pro Bosch GLL 3-80 P

 1. construcția a trei avioane închise;
 2. Abilitatea de a dezactiva și de a activa orice plan, după cum este necesar;
 3. dimensiuni mici și greutate - compactă;
 4. capacitatea de a construi un plan la 1,5-2 cm de perete sau tavan.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Lovi Bosch GLL 3-80 P

 1. fără dispozitive de fixare cu magnetizare - dispozitivul trebuie instalat pe un suport suplimentar;
 2. dacă setarea este pierdută, chiar și după auto-nivelare semnalul audio trebuie să fie oprit manual;
 3. toate cele trei lasere sunt pe diferite baze și axe - potențial acesta este un risc ridicat de recalibrare.

rezultate. Costul și funcționalitatea poziționează dispozitivul în mod unic ca dispozitiv pentru uz profesional. Dacă intenționați să lucrați pe șantierele de construcție deschise, atunci ar trebui să cumpărați cu siguranță un fascicul de fascicule.

ADA 3D Liner 4V

Un avioane șase constructor permite afișarea simultană a două linii plane verticale de proiecție se intersectează la zenit, una orizontală și de prindere opuse pereților laterali și o parte, de asemenea, arată punctul plumb (nadir).

Unghiul de auto-nivelare este +/- 3 ° - dacă dispozitivul nu este capabil să se autocalibreze, fasciculul laser începe să clipească și se aude un semnal sonor. De asemenea, semnalul este declanșat de un dispozitiv în așteptare îndelungat - dacă ați uitat să îl dezactivați, economisiți energia bateriei. Dispozitivul este echipat cu un trepied încorporat și un nivel de bule, ceea ce îl face ușor de preinstalat pe suprafață.

ADA 3D Liner 4V

ADA 3D Liner 4V 1m

ADA 3D Liner 4V 2m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Avantajele ADA 3D Liner 4V

 1. acuratețea construcției avioanelor datorită fixării laserelor pe o bază;
 2. razele strălucitoare, liniile cu distanța nu se îngroașă;
 3. greutate redusă - 900 grame.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- ADA 3D Liner 4V

 1. nu funcționează din priză - este recomandabil să cumpărați în rezervă un set suplimentar de baterii;
 2. este imposibil să includeți fiecare rând separat;
 3. orizontul este de numai 160 °
 4. dacă aveți nevoie de un receptor de fascicul, atunci trebuie să-l cumpărați separat;
 5. funcția de auto-aliniere nu este dezactivată.

rezultate. Un dispozitiv profesional pentru cei care întâmpină adesea necesitatea de a construi avioane laser "de referință", dar nu are nevoie de un orizont complet. Cu toate acestea, această problemă este de asemenea rezolvată, deoarece dispozitivul se rotește cu ușurință pe un trepied.

Ce nivel de laser liniar ați decis să cumpărați?

vot
Cele mai bune niveluri laser cu rotație

În categoria instrumentelor TOP, marca germană Bosch cu dispozitivul GRL 300 HVG Set și American DeWalt DW 079 PKH sunt lider. Acestea sunt nivele laser, ale căror clasificare este confirmată de funcționalitatea și calitatea lor și sunt aproximativ egale pentru ambele dispozitive. Excepțiile sunt doar câteva "chifle", ale căror gust va determina alegerea cumpărătorului final.

Setul Bosch GRL 300 HVG 180 DeWALT DW 079 PKH 180
Setul Bosch GRL 300 HVG DeWALT DW 079 PKH
1 mesto
9 oc
2 mesto
8 oc
Tipul de aliniere automat automat
Dezactivarea alinierii nu nu
Unghi de auto-nivelare, deg. +/ - 5 +/ - 5
Interval de măsurare, cu / fără receptor 150/50 300/30
Filet sub trepied, în. 5/8 5/8
Culoarea fasciculului verde roșu
Precizie, mm / m +/ - 0,1 +/ - 0,1
Direcția de raze orizontal / vertical orizontal / retras
Numar grinzi, buc. 2
Clasă de laser 3 3R
Lungimea de undă, mm 532 635

Setul Bosch GRL 300 HVG

Nivel profesional pentru lucrul în spațiu deschis și în interior. Gama producătorului este de 50 de metri în modul normal și 150 de metri cu un receptor cu fascicul laser, care este inclus în pachet.

Culoarea fasciculului laser este verde - conform producătorului, vizibilitatea acestuia este de 4 ori mai bună decât cea de culoare roșie. Numărul de raze 2 - unul formează planul, iar cel de-al doilea prezintă punctul de zenit. Funcția de auto-nivelare funcționează atunci când poziția dispozitivului este înclinată la 5 °. Deconectarea nu este furnizată, dar dispozitivul poate funcționa în planuri orizontale și verticale.

Setul Bosch GRL 300 HVG

Bosch GRL 300 HVG Set 1m

Bosch GRL 300 HVG Set 2m

Bosch GRL 300 HVG Set 3m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Pros Bosch Set GRL 300 HVG

 1. setul complet include toate instrumentele necesare - telecomandă, suport universal, baterie și baterii, ochelari și receptor laser;
 2. Domeniu larg de acțiune;
 3. laserul se poate roti într-un cerc, creând un plan 360 ° sau deplasându-se înainte și înapoi de-a lungul pereților sau al pereților adiacenți (modul de scanare);
 4. alimentat de o baterie sau de baterii - capacitatea de a lucra din rețea;
 5. Protecția cauciucului asigură funcționarea în condiții de praf și umiditate ridicată.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Dezavantaje Set Bosch GRL 300 HVG

 1. domeniul telecomenzii este de aproximativ 30 de metri - dacă efectuați măsurători pe distanțe lungi, trebuie să recrutați asistenți;

rezultate. Dispozitivul este în categoria TOP a clusterului său de instrumente. Costul și caracteristicile determină în mod unic domeniul de utilizare ca profesionist, cu cerințe sporite privind rezultatele măsurătorilor.

DeWALT DW 079 PKH

Nivel de auto-nivelare cu performanțe maxime posibile pentru dispozitivul din această clasă. Laserul dispozitivului este automat egalat de eroarea de instalare a carcasei +/- 5 °, iar precizia declarată de producător este de 1 cm la 100 metri.

La lucru se folosesc două fascicule - una care se rotește într-un plan orizontal, iar cea de-a doua prezintă un punct de zenit. Gama declarată de producător este de 30 de metri în modul normal și de 300 cu ajutorul unui receptor de fascicul.

DeWALT DW 079 PKH

DeWALT DW 079 PKH 1m

DeWALT DW 079 PKH 2m

DeWALT DW 079 PKH 3m

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

+ Pro DeWALT DW 079 PKH

 1. trepied funcțional și stabil;
 2. reglarea manuală a intervalului de scanare - dacă sunt necesare măsurători pe o linie de o anumită lungime, punctul se va deplasa numai în intervalul specificat;
 3. posibilitatea de a construi planuri la o înclinație;
 4. baterie de înaltă calitate și încărcător;
 5. când se construiește un plan vertical, nivelul poate fi plasat aproape de perete.

Care nivel laser este mai bine sa cumperi - compararea diferitelor tipuri si revizuirea celor mai bune modele

- Cons DeWALT DW 079 PKH

 1. receptorul semnalului de la telecomandă nu este amplasat pe partea superioară a carcasei - telecomanda nu este posibilă pe toate părțile laterale ale șantierului;
 2. raza roșie - nu atât de vizibilă în soare, ca verde.

rezultate. Dispozitivele profesionale cum ar fi DW 079 ar trebui achiziționate numai în cazul în care funcționalitatea lor este solicitată zilnic. În caz contrar, este doar o jucărie scumpă, care este puțin probabil să fie de mare ajutor în lucrare decât un dispozitiv de clasă inferioară.

Ce nivel de laser rotativ ați decis să cumpărați?

vot
Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =