Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Sådan beregnes området af et værelse – formler og beregningsmetoder

May 20
No comments yet

Når du foretager reparationer, skal du købe et tilstrækkeligt antal tapeter, lim, maling og andre materialer. For at gøre dette skal du vide, hvordan du beregner arealet af rummet. Hvis du forstår, hvordan du får og anvender de nødvendige målinger, kan du i fremtiden, for eksempel ved køb eller salg af fast ejendom, selvstændigt beregne området for rummet og kontrollere dokumenterne.

Sådan beregnes området af et værelse, gulv, loft og vægge

Et enkelt rum med rektangulær eller firkantet form

For at lære at beregne et rums gulvareal skal du bestemme dens form. I et rum, der er et rektangel eller en firkant, skal du måle længden og bredden og formere værdierne mellem hinanden. Du får området i rummet i kvadratmeter.

Formlen hvorved du kan beregne området:

S værelser = A × B, hvor A er længden, B er bredden.

For at måle, kan du tage en regelmæssig måling. For at få det mest præcise resultat anbefales det at måle længden i begyndelsen af ​​væggen og i slutningen, og hvis tallene er forskellige, skal du tage gennemsnittet af det aritmetiske gennemsnit.

Et rum, hvor der er nicher eller ledges

Hvis rummet har nicher, ledges, VVS- eller ventilationsstrukturer, er det nødvendigt at måle separat arealet af hvert afsnit. Hvis det er en niche i væggen, så til området i rummet skal du tilføje området af depression. Hvis det er en hylde, så er det derfor nødvendigt at trække sit område fra området i rummet.

Det samme princip bør følges, hvis du vil vide, hvordan du beregner arealet af loftet på rummet. Et lige, rektangulært loft uden nicher og fremspring betyder, at det skal måles langs længden og bredden, og derefter beregne området ved simpel multiplikation.

Hvis du planlægger at isolere gulvet ved hjælp af varmeelementer, så skal du fra det samlede gulvareal trække det område, der er besat af tunge møbler.

Kompleks konfigurationsrum

Ofte er der værelser af usædvanlig form. Hvis der er en mulighed, skal du opdele rummet i flere rektangler, beregne området for hver og tilføje det.

Arealet af rummet i form af en cirkel beregnes ved hjælp af formlen:

S rum = πR², hvor R er radius. Det er nødvendigt at overveje, hvor mange grader i sektoren.

For at beregne arealet af et rum i en trekantet form, brug Geron formel:

Sockets = √ (P (P-A) x (P - B) x (P - C)), hvor P er halvdelen af ​​omkredsen af ​​trekanten, A, B, C er længderne af siderne.

Halvmåleren af ​​trekanten beregnes som følger: P = (A + B + C) / 2

Værelse med kompleks konfiguration
Værelse med kompleks vægkonfiguration. Foto - welovead.com

Funktioner ved beregning af området med enkle vægge og vægge med fremspring og nicher

Lad os nu overveje et vigtigt punkt, som f.eks. Beregning af rummets vægge. At kende denne særlige værdi, kan du købe den rigtige mængde tapet til reparation. Selvfølgelig kan du konsultere en konsulent i en byggeforretning, og han vil fortælle dig, hvordan du beregner området for væggene. I dette er der intet svært: måler længden, bredden og højden af ​​rummet. Endvidere beregnes vægområdet med formlen:

Ssten = P x S, hvor P er omkredsen af ​​rummet, C er vægens højde.

Rummets omkreds er givet ved formlen:

P = (A + B) x 2, hvor A er længden, B er bredden.

For at opnå mere præcise resultater er det nødvendigt at trække området med dør- og vinduesåbninger fra det samlede areal af væggene.

Området af væggene i rummet med fremspring eller nedtryk vil afvige fra området af væggene i et enkelt rum. Glem ikke at tilføje det område af væggen på den fremspringende eller fordybede sektion til hovedværdien.

Vær forsigtig når du foretager målinger og beregninger. Hvis du bruger en laserroulette, så sørg for at strålen er rettet strengt vinkelret på væggen, ellers får du en stor fejl i resultaterne.

Rum vægge med ledges
Rummets vægge med hylder. Foto - gohawaii.about.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 35