Wat is het verschil tussen appartementen en gewone appartementen?

Hoe verschilt het appartement van een gewoon appartement? Tegenwoordig beslaat dit type ontwikkeling meer dan 30% van de totale markt van nieuwe gebouwen en wordt het steeds herkenbaarder en populairder. Wij bieden moderne bouwtechnologieën, hoogwaardige afwerking en handige locatie van dergelijke objecten, en als toetje - verrassend aantrekkelijke prijs. Wat is de vangst en het voordeel van een dergelijke aankoop?

Appartement of appartement wat is het verschil en verschil

Juridische status

Een belangrijk verschil tussen appartementen en appartementen is hun wettelijke status. Een dergelijk uitgangspunt wordt erkend als onbewoond en bouwen is commercieel. Dit betekent dat het niet mogelijk is om permanente registratie in hen te registreren, er zijn geen beperkingen voor de tijdelijke registratie. Dienovereenkomstig, en het ongemak van het ontbreken van een "propiska" kan degenen die van plan zijn om appartementen te kopen als een enkele woning.

De juridische status van niet-residentiële bouw impliceert ook een ander belangrijk verschil. In gewone huizen zijn eigenaren van appartementen ook aandeelhouder van gemeenschappelijk bezit - de veranda, het dak, de kelders en zolders, de trappenhuizen en het aangrenzende gebied. In ons geval is de eigenaar een beheermaatschappij of een verkoper. Dienovereenkomstig zijn verbeteringen, veranderingen of heruitrusting van dergelijke gebouwen onmogelijk zonder hun terugbetaling door de echte eigenaar. In tegenstelling tot de deelnemers in flatgebouwen, zullen de eigenaren geen extra winst kunnen maken met behulp van de gemeenschappelijke premissen.

Degenen die klaar zijn om te investeren in onroerend goed en serieus bezighouden met verhuur, de wettelijke status zal bij de hand zijn. Mogelijke claims of rechtszaken van buren, beschuldigingen van verkeerd gebruik, klachten van lawaai of vaak veranderende huurders zijn uitgesloten. In tegenstelling tot de appartementen, zal het legaal zijn en de dagelijkse huur, die een hogere winst oplevert voor de eigenaar.

appartementen

Leven zonder registratie. Voor wie is de aankoop van appartementen als een enkele woning niet rendabel?

Gezien de geleidelijke stopzetting van verplichte permanente registratie en de tendens naar volledige gelijkschakeling van de rechten van houders van permanente en tijdelijke verblijfsvergunningen, zijn er geen echte beperkingen op de wettelijke status van eigenaars. Permanente registratie is echter nog steeds gunstig voor bepaalde categorieën van de bevolking.

Jonge ouders.

Moeilijkheden kunnen optreden bij het registreren van voordelen en voordelen, het schrijven van een kind naar een kleuterschool of school. Toelating tot de onderwijsinstelling is ook vereist met een tijdelijke verblijfsvergunning, maar in geval van een tekort aan zitplaatsen, zullen de eigenaars van permanente registratie voorrang hebben, en de rest zal moeten wachten op gratis plaatsen voor hen.

molodaya semya

Met pensioen.

Zonder een volwaardige Moskoviet te worden, kan men het recht op vrij reizen of een kapitaalverhoging niet verkrijgen voor een pensioen, en zal het niet mogelijk zijn om een ​​subsidie ​​voor het betalen van energierekeningen te formaliseren.

pensioneru

Het verschil in de kosten van appartementen en appartementen: elite woningen voor de elite of de oplossing van de kwestie van de belangrijkste huisvesting?

De appartementen verschenen pas in de vroege jaren 2000 op de Moskouse markt - tijdens de wederopbouw van herenhuizen in het historische deel van de stad. Dergelijke voorstellen waren beperkt en erg duur. Een paar jaar later in de bouw van "Moscow City" krijgt dit type onroerend goed zijn eerste populariteit - leven en werken op één plek wordt een nieuwe trend. Het is modieus en prestigieus, maar nog steeds erg duur.

Massaal nieuw voorstel markeert de markt pas vanaf 2010, wanneer ontwikkelaars een ongebruikelijke vorm van ontwikkeling beginnen aan te bieden aan een brede koper, waarbij ze overstappen van de elite en de zakelijke naar de economische. Vanaf dit moment begint zo'n constructie zich snel te verplaatsen van het historische centrum naar de buitenwijken van Moskou en daarbuiten, geleidelijk omarmend de nabijgelegen buitenwijken van Moskou, steden met meer dan een miljoen inwoners en zelfs populaire Russische resorts.

appartementen

Voor ontwikkelaars is een nieuwe comfortabele niche een echte redding geworden in tijden van crisis. Kopers zijn meer en meer geïnteresseerd in de mogelijkheid om een ​​kwalitatief nieuw gebouw te kopen met een enorme korting. En het is niet verwonderlijk - na alle kosten van appartementen in een goede omgeving is vergelijkbaar met de prijs van een vervallen fonds aan de rand van de meest onpopulaire wijken van Moskou.

Vandaag de dag, de vraag hoe appartementen verschillen van appartementen, velen met vertrouwen zullen antwoorden: "Natuurlijk, een gunstige prijs." Alleen gemiddeld telt de winst 15-25%, en eigenlijk is het verschil nog groter. Vaak wordt voor een dergelijk object een kleine site gekozen op de site van de gereconstrueerde industriële zones in de toekomstige delen van de TTC, en het aanbod wordt onmiddellijk uniek, zonder prijs noch met kwalitatieve analogen. En in dichtbevolkte gebieden nabij de ringweg van Moskou, wijkt deze ontwikkeling gunstig af van het hoofdmassief en concurreert alleen met de saaie hoge gebouwen uit de jaren 80 en 90.

Prijzen voor kleine objecten in de stad Moskou zijn lager dan de kosten van studio's in onvoltooide nieuwe gebouwen en bijna twee keer zo goedkoop als secundaire woningen. Over het verschil, kan bereiken tot 30% worden gezegd in het segment van elite onroerend goed.

appartementen

Zal de gierige twee keer betalen: hoeveel betaalt de energierekening?

Voor al het goede dat je moet betalen. En de eerste bevestiging hiervan zullen ontvangsten voor huisvesting en gemeentelijke diensten zijn. Ze kosten eigenaars gemiddeld 18% - 20% duurder. Zal een dergelijk tarief zijn vruchten afwerpen en zal een permanente overbetaling het eenmalige voordeel van de overname niet wegnemen? Als de aankoop is gedaan voor permanente bewoning, zal het verschil behoorlijk opvallen.

Hogere tarieven zijn alleen van toepassing op bepaalde diensten - voor verbruikte elektriciteit, water, riolering en waterverwijdering. Het belangrijkste van alles - 36% duurder, u zult meer moeten betalen voor elektriciteit en de kosten van watervoorzieningen zullen hoger zijn dan voor residentiële gebouwen, met 12%.

Om een ​​groot gezin te laten leven, kunnen nutsbedrijven een serieuze kostenpost worden. Dergelijke marges verwarren echter niet alle kopers - sommigen van hen investeren in extra onroerend goed, maken gebruik van de goedkope prijzen van vandaag en verwachten verdere prijsstijgingen. Anderen gebruiken ze als een commercieel project, verhuren en transfereren de betaling van meters naar de huurders.

Het verschil in de kosten van huisvesting en gemeentelijke diensten

Belasting op het appartement - hoeveel duurder en hoe te berekenen?

Zal een winstgevende aankoop geen juk zijn, omdat er geen verdere verlaging van de kosten is? Op zich lijkt het belastingtarief voor appartementen laag te zijn - vanaf 0,5% van de waarde van het object. Dit is echter al 5 keer hoger dan in het geval van woonruimten, waar de belasting 0,1% is. In dit geval is de "regel voor residuen van 20 meter" hier niet van toepassing, niet voor eigenaars en andere voordelen.

Voor diegenen die voor een keuze staan: een residentieel appartement of appartementen, het verschil in belasting kan het belangrijkste argument zijn tegen een dergelijke aankoop. Maar zelfs hier hebben de laatsten een voordeel. Niet-residentiële gebouwen worden naar schatting iets goedkoper, wat betekent dat de werkelijke belasting hoger zal zijn, niet in 5, maar slechts 2-3 keer.

Is er een verschil in het comfort van het leven?

Appartement of appartement - wat is het verschil voor de bewoners? De kwaliteit van dergelijke gebouwen is immers modern, vaak worden de objecten al met decoratie en meubilair aangeboden, en ruime lounges en de beschikbaarheid van vergaderruimtes of zelfs een conferentiezaal kan geen minpuntje zijn? Lage kosten kunnen echter eenvoudig worden verklaard door kwaliteit - bouwnormen en -eisen worden heel verschillend toegepast.

Dit geldt voor verschillende factoren:

insolyaciya
Insolation.

shumoizolyaciya
Geluidsisolatie.

okruzhayshaya sreda
De omliggende infrastructuur.

In Rusland zijn de normen en eisen voor de woningen in aanbouw behoorlijk hoog. De afstand tussen de gebouwen, de dikte van de interne scheidingswanden en de kwaliteit van de materialen worden in aanmerking genomen, zodat het geluidsniveau de rest van de bewoners niet hindert en het natuurlijke licht vrij de ramen van de appartementen binnendringt. Ontwerpers van niet-residentiële gebouwen zijn niet verplicht zorg te dragen voor het comfort en de gezondheid van de burgers, omdat volgens het oorspronkelijke ontwerp de appartementen alleen bestemd waren voor kort verblijf of voor overnachtingen.

Om dezelfde reden zullen bewoners ook van een handige infrastructuur worden beroofd - om tuinen en scholen te bouwen, de werf te voorzien van gebieden en nadenken over de stapsgewijze toegankelijkheid van winkels, ontwikkelaars niet. Het is onwaarschijnlijk dat deze beperking het kopen in een bewoonbaar gebied in het oude Moskou zal verhinderen, maar voor dichtbevolkte voorsteden is het voorstel onmiddellijk opgehouden van belang te zijn.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − 27 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map