Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Sohvat, joissa on harmoninen muunnosmekanismi

May 20
No comments yet

Kokoonpannussa muodossa harmonisen sohvat miellyttävät tämän tyyppisen huonetyypin, huonekalujen tyypin ja huonekalujen, huoneen pienimmän tilan. Rakenteen istuin ja takana ovat kuitenkin mukavat, riittävän leveät, pehmeät ja kodikkaat. Käsinojat ovat usein pehmeitä. Mutta löydät myös "minimalismin" version puisilla käsinojilla, mikä ei heikennä sen laatua ja mukavuutta. Kun sohva levitettiin, omistaja saa mukavan ja melkoisen sängyn.

Sohvafonia

Tämän sohvan osien osuudet aukottomassa muodossa ovat huomaamattomia ja täysin tuntemattomia. Sellers Huonekalujen mielestä muutos mekanismit tämäntyyppiset huonekalujen markkinat, suosituin ostajien ja myönteistä palautetta sohvilla Harmonikan heijastavat tätä. Transformaatiojärjestelmä on vahva ja sopii parhaiten työssä, ja se palvelee myös hyvin pitkään yksinkertaisen työskentelyn ansiosta. Käännä sohva sängyksi, se on lempeä ja ehdottomasti vaivattomasti vetää istuin, ja kaikki!

Näytä / piilota kuvaus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 52 =