Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

41 ajatus keittiön sisustuksesta klassisella valkoisella värillä

May 20
No comments yet

Valkoinen keittiö sisätiloissa monta vuotta oli ja on edelleen suosituin vaihtoehto. Muistan aina ensimmäisen talon, koska kun muutimme siihen, keittiö oli sotkuinen sotku ruskeita ja beige sävyjä. Pöydän päällinen tumma puu, joka tuodaan kanssamme, yksinkertaisesti menetti sinne. Huoneessa, jossa ei ollut suuria ikkunoita, toisinaan muistutti meitä tiheästä metsistä, eikä valaistus voisi parantaa sisätilojen käsitystä. Jälkeen kerran päätimme tehdä radikaali askel ja maalata suurimman osan tilaa valkoinen, keittiö todella avasi uudessa valossa. Hän alkoi näyttää tilavammalta, vieraanvaraisemmalta. Meille se oli miellyttävä yllätys ymmärtää kuinka paljon yksinkertainen värimuutos voi muuttaa asenteemme avaruuteen.

Valkoinen keittiö sisätiloissa - keittiö sisustus ideoita

Kaikki tässä esitetyt keittiöt ovat jossain määrin suuntautuneita valkoiseen palettiin. Riippumatta siitä, ovatko valkoiset sekoitukset, joissa on läheisiä sävyjä tai joita käytetään yhdessä kontrastin elementtien kanssa, nämä keittiöt ovat kevyitä, tilavia ja avoimia, joita ei ole mahdollista saavuttaa ilman keskitettyä valkoista teemaa. Toivomme, että nautit katsella tätä kokoelmaa ja tuntea inspiraation, aivan kuten me olemme!

Tilava valkea keittiö sinappi-värisellä seinillä
Tilava keittiö maalaistyyliin, jossa on valkoiset kaapit sinappi-keltaisten seinien taustalla. (tämä englanninkielinen kuva sijaitsee tekstin edessä heti otsikon jälkeen).

foto2m
Tämä valkoinen keittiö puusta kaksi saaren osa - yksi tumman harmaa marmori ylä- ja sisäänrakennettu pesuallas, toinen, joka on tarkoitettu nautittavaksi - korotetun pöytälevy tumma puu (Lähde: Zillow DigsTM).

foto3
Tämä upea valkoinen keittiö sopii täydellisesti tumman lehtipuiden lattiaan. L-muotoinen saalipöytä, yhdistettynä nahkapenkkiin, näyttää harmonisesti täältä ympäröivällä ruokailualueella.

foto4
Tässä viihtyisässä keittiössä valkoiset korkealaatuiset huonekalut ristiriidassa rikkaan ruskean värinen laatta, joka on leikattu esiliina ja lattia. Kaappien ovien savustettu lasi lisää tekstuuria.

foto5m
Tämän keittiön kaappien ja työtasojen viehättävä valkoinen väri ristiriidassa tumman puulattian ja saaristopöydän sävyn kanssa (Lähde: Zillow DigsTM).

foto6
Sisustuksessa on erittäin moderni valkoinen kiiltävä keittiö. Beige-lattiasta ja luonnollisesta puusta valmistetusta ruokapöydästä taustalla näkyy saaren pinnan valkoisuus yksinkertaisesti lumoava.

foto7
Viihtyisä, mutta hieman pitkänomainen keittiö, jossa valkoisella ja ruskealla kuvioilla lattialle on sijoitettu lumi-valkoisia kaappeja, joissa on ruskeita pöytälevyjä.

foto8
Kauniisti sisustettu valkoinen keittiö, jossa on filigraaneja puukalusteita, kuvioitu esiliina ja kaakeloitu katto, joka kohoaa suuren saaripöydän yläpuolella marmoripäässä (Lähde: Zillow DigsTM).

foto9
Tämä keittiö on sekoitus totuudesta villi värit ja tekstuurit: musta saari pöytä, erottuva sijoitettu ympäri valkoiset kaapit, mosaiikki laatta esiliina, jota käytetään kaikenlaisiin sävyt, ja kultaista hiekkaa marmorisilla.

foto10
Tässä viihtyisässä keittiössä valkoiset, kiiltävät huonekalut näyttävät hyvältä pimeän puulattian taustalla.

foto13
Tämä koko keittiö on tummanruskean ja valkoisen sävyn kontrasti. Luonnonpuuta ja ruskeita esiliina-laatat yhdistetään valkoisiin keittiökalusteisiin ja vaaleisiin beige-marmoripöytiin.

foto12m
Tässä keittiössä hallitsee massiivinen pöydän tumma puu, jossa on valkoinen marmoripäällyste, täynnä valkoisia kaappipintoja, matt alumiinilaitteita ja luonnonpuulattiat (lähde: Zillow DigsTM).

foto13
Suunnittelussa tämä ultra-moderni keittiö on rakennettu kontrastia: lattialla vieressä puusta valkoinen marmori, valkoinen pöydät peitetty mustalla kiiltävä pöytien vastaan ​​valkoiset seinät ja katto vain silmiinpistävää kolme mustaa kattokruunu muodossa oliivi.

foto14
Auringonvalo läpäisee tämän tilavan keittiön ikkunoiden läpi kaikilta puolilta, yksinkertaisesti tulvaa valkoiset pöydät ja peittää niiden mustat työtasot.

foto15
Luonnonpuusta valmistettu kevyt alusta palvelee samaa parkettia tässä keittiössä, jossa valkoiset kalusteet ovat täynnä matta alumiinia kodinkoneiden kanssa.

foto16
Monien pienikokoisten sisävalaistujen valaisimien valossa valkoiset kalusteet sopusointuisesti sekoittuvat esiliinan värilliseen laattaan ja siniharmaaseen harmaaseen työtasoon.

foto17
Lämmin sävyinen puulattia ja massiivinen massiivinen saaripöytä, jossa on marmorinen pää, korostavat vain keittiön kaappeiden valkoisuutta ja esiliinan kuvioitua laattoja.

foto18m
Valkoiset kaapit, marmoriset työtasot ja tiiliin perustuva laatoitettu esiliina tekevät tästä keittiöstä yhtenäisen, kokonaisvaltaisen tilan. Valkoisuus on laimennettu kontrastiväreillä - mustat nahkatuolit ja samanvärinen saaripöytä.

foto19
Tämä on tarkastelu keittiöstä, jota näit jo hieman aikaisemmin, eri näkökulmasta. Etualalla on suuri marmorinen saaripöytä, jossa on baarituolit ja huippuluokan alumiinivalaisimet.

foto20
Korkea "katedraalin" katto ja punainen jakovaihto määrittivät tämän suuren keittiön tyylin, jota korostivat kaappeiden filigran yksityiskohdat, esiliinan laatat, oikea ruokailutila ja valkean huoneen ylivaltio.

foto21m
Valkeat värit tämän keittiön sisätiloissa toimivat erinomaisena taustana kirkkaille aivoille, joita kasvit ja hedelmät ovat täällä runsaasti. Älä menetä täällä ja mielenkiintoisia suunnittelun löydöksiä - asennettu seinille kaappien sconces ja ainutlaatuinen kattovalaisimet muodossa korkit (Lähde: Zillow DigsTM).

foto22
Tärkein "emäntä" tässä ylellinen keittiö, jossa on marmorilattia ja relief katto on tietysti hieno valkoinen huonekalu, jossa päällystetyt kullatut elementit.

foto23
Marmorisatupöytä, jossa on sisäänrakennettu pesuallas, joka sijaitsee melko massiivisen kattokruunun alla, ja työalueen pöydän yläosien piilotettu valaistus tekevät tästä keittiöstä mukavan, viihtyisän ja toisin kuin toiset.

foto24m
Värit kyllästyvät lisäävät tämän valkoisen keittiön viihtyvyyttä: violetti työtasot, lattialaatat ja kukkapaneelit keittiön esiliina yhdistävät tilan yhdeksi kokonaisuudeksi.

foto25
Tämän keittiön kaappeiden valkoista väriä korostaa beige-marmorilattia ja tummansininen marmori työtaso ja esiliina.

foto26m
Tässä nykyaikaisessa keittiössä kaarevien muotojen valkoiset huonekalut ja moraalin puun valkoinen lasi näyttävät erittäin orgaanisesti suurta kaltevien lasilevyjen taustaa vasten, jotka ovat osa katon kattoa (Source: Zillow DigsTM).

foto27
Keittiö "kylpee" lämpimissä beige-sävyissä, laimennettuna kontrastiväreillä - mustat kiiltävät työtasot ja matt alumiiniset laitteet.

foto29m
Tämä keittiö on täynnä erilaisia ​​tekstuureita: korkealaatuisesta puusta valmistettu parketti, lumiset valkoiset pöydät ja malleista valmistetut marmoriset työtasot.

foto29m
Seinillä on vaalea sinertävän vihreä maali ja parkettilattiat lisäävät väriä valkoiseen keittiöön.

foto30
Tämän keittiön huonekalut, seinät ja katto näyttävät yksinkertaiselta valkoiselta luonnollisesta puusta valmistetun lattian taustalta ja tummalta työtasolta yhdeltä saartaulusta (lähde: Zillow DigsTM).

foto31m
Tässä keittiössä on valkoista marmoria, jota käytetään työtasojen valmistukseen ja suuri esiliina, vastakohtana tumma puulattia (Lähde: Zillow DigsTM).

foto32
Tässä aurinkoisessa keittiössä valkoiset kaapit ja kevyt puu lattiapäällysteet ympäröivät suuren tummanvihreän saaren pöydän, jossa on beige marmoripää.

foto33
Tämä keittiön saaripöydän tilalla filigreejalkainen puulattian taustalla vallitsee kirkkaan valkoisen pisteen. Harmaa marmori työtasot ja beige esiliina laatat lisää lajiketta sisätilaan (Lähde: Zillow DigsTM).

foto34
Sisätilojen Tämän valkoisen klassisen keittiön matto koristeltu geometrisia kuvioita kerroksessa tummaa puuta, jossa on vaaleanvihreä marmoria työtasot ja sisäänrakennettu viinipulloteline ominaisuuksia helposti retro sävy että valkoiset kaapit on veistetty ovet vain kasvaa.

foto35
Valkoiset kaappit, joissa on sisäänrakennetut musta laitteet, geometrinen ruutun ja valkoisen kaakelin lattialle ja täysin musta ruokapöytä, valkoisten ja beige-raidoitettujen tuolien ympäröimänä tekevät tämän keittiön tilasta erittäin viihtyisän.

foto36
Tässä me näemme vielä erinomaisen esimerkin rohkeista kyllästetyistä väreistä, jotka laimeavat valkoisiksi, eivätkä ne anna sen ylivoimaiseksi. Puinen pohja tummien sävyjen ja vihreän marmorin pöydän yläosissa ja esiliina tekee kokonaiskuvan täydelliseksi.

foto37m
Tässä avosuunnitelmassa on luonnollisen puun, vaalean beigen ja valkoisen sävyjen värejä, jotka muodostavat kuvan, joka muistuttaa tilkkutäkkiä. Koko tilan värimaailma, jossa on pieni heijastus, toistetaan kuvioidulla esiliinalla.

foto38m
Valkoinen matta kaapit pariksi valkoinen kiiltävä nimellä "tiiliä" esiliina yhdistetään yhdeksi tila keittiön, ja sen ruskeita marmori työtasot, puu lattianpäällyste tummat värit ja sijaitsevat saaren ympärillä ruokapöytä tuolit kirsikkapuuta.

foto39m
Tämän valkoisen keittiön ainutlaatuisuus on kiinnitetty keskeisellä paikalla olevaan taivas-sininen pöytä, jossa on marmorinen työtaso ja sisäänrakennettu viinikaappi (lähde: Zillow DigsTM).

foto40m
Kontrastinen keittiö, jossa kirkkaat valkoiset huonekalut ja esiliina, beigen marmoriset työtasot ja tumman puun lattiapäällyste.

foto41
Toinen esimerkki käyttö kontrastin sisätilojen keittiö: valkoinen saari taulukko on vieressä ruokapöytä tummaa puuta, valkoinen keittiö - klassisella massiivinen vaatekaappi samasta tumman puun väri erottuvan teräviä valkoiset seinät ja katto on kerroksessa tummaa puuta.

Käännöksen lähde: www.homestratosphere.com/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 25