Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

100 keittiön sisätilat loft-tyyliin, joka innostaa sinua luovuuteen

May 20
No comments yet

Jos tyyli, jossa yhdistyvät turvalaite, käytännöllisyys ja saavutettavuus, on luonnollisesti loft. Mikä oli vain tehokas työympäristö muutama vuosikymmen sitten on tullut erikoinen tyyli, joka siirtyy hitaasti ullakkotyyppisestä kotelosta upeisiin huviloihin ja nykyaikaisiin kattohuoneistoihin. Tämä suuntaus, joka kulkee sukupolvelta toiselle, ei näytä koskaan kuolla! Talossa on useita paikkoja, jotka sopivat erityisesti parvekkeen tyyliin, kauniiseen ja yksinkertaiseen ja ennen kaikkea keittiöön.

Jos et ole jo tehnyt niin, tulevana vuonna on loistava aika luoda keittiö loft-tyyliin. Tuomme huomionne upeaan kokoelmaan keittiöt teollisuustyylisessä tyylissä, joka innostaa sinua matkan varrella. Jotkut niistä yhdistävät modernin estetiikan teollisuuselementteihin, toiset pysyvät klassisen parvirakenteen kanssa. Löydä tämä kokoelma, varmasti löydät jotain sopiva kotiisi!

Keittiö parvekkeella - sisustus

Lattia ja seinät

Loft-tyyli on karkea tekstuurinen kauneus sen monipuolisin ilmentymä. Yksinkertaisesti sanottuna loft-tyyppisten keittiöiden suunnittelussa pitäisi miettiä laattoja, tiiliä ja jopa betoniseiniä. Tiilellä on ilmeisesti suurta rakkautta talojen omistajien keskuudessa, ja se on tällä hetkellä johtava listalla suosituimmista materiaaleista seinien koristeluun. Mutta älä unohda sopivan lattian merkitystä - se kykenee myös myötävaikuttamaan merkittävästi huoneen muutosprosessiin.

1
Keittiö ja ruokailutila, taidokkaasti yhdistettyinä yhteen yksikköön (Egue y seta Architects).

2
Lasitettu katto mahdollistaa auringonvalon täyttävän tämän ylellisen keittiön (Marchi Keittiöt).

3
Tilava keittiö tyylikkäillä puukalusteilla (Corynne Pless Photography).

4
Loft keittiön näyte vuodelta 1956 Italian huonekalujen Marchi-huonekaluilla.

Variantit lattia on lukemattomia - mistä parketin "Chevron" tai "joulukuusi", jotta värjätty tummalla värillä lattialaudat, jotka aikaansaavat teollisessa ammattikeittiöihin todella vintage näyttää. Peitä esiliina laatat tiilen alla, ripusta muutamia avoimia hyllyjä, ja tässä on keittiönne tullut entistä viehättävämpi.

1 1gal m

1 3gal m

1 5gal m

1 7gal m

1 9gal m

1 11gal m

1 13gal m

1 15gal m

1 2gal m

1 4gal m

1 6gal m

1 8gal m

1 10gal m

1 12gal m

1 14gal m

1 16gal m

Keittiön sisustus loft-tyyliin

Sinulla oli varmasti unohtunut todella epätavallinen keittiö loft-tyyliin ja kysy itseltäsi: kuinka mestari onnistui luomaan tällaisen ainutlaatuisen, lumoavan tilan? On sanomattakin selvää, että oikea valinta sisustus ja tarvikkeet, hyvin sovi tyyli ei ole ensimmäinen paikka luettelo toimista, joista oli mahdollista saavuttaa tällaisen tuloksen. Mutta samaan aikaan se antaa oman keittiön sisustus persoonallisuus, joka heijastaa oman maun, joten se poikkeaa muista ruokaa, ei salli luistin yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

5
Talo parvella ja iso keittiö, joka sopii täydellisesti yleiseen tunnelmaan (Stosa Cucine).

6
Baarituolit, epätavalliset valaisimet ja liitutaulu luovat keittiölle ihastuttavan tekstuurin kontrastin (Bailey General Contractingista).

7
Eklektinen talo, jossa keittiö parvekkeella (Jarrett Designilta).

8
Moderni loft-tyyli yhdistää estetiikan ja ergonomian (Muratore Construction + Design).

Yksilöllisen ilmapiirin luomiseksi käytä käsintehdyt valaisimet ja tuolit, hyllyt ja kaapit. Ne voidaan tehdä vanhoista romuista, jotka kerääntyvät pihalle tai löytyvät yhdestä ihastuttavista kirpputoreista.

2 1gal m

2 3gal m

2 5gal m

2 7gal m

2 9gal m

2 11gal m

2 13gal m

2 15gal m

2 2gal m

2 4gal m

2 6gal m

2 8gal m

2 10gal m

2 12gal m

2 14gal m

2 16gal m

Moderni muotoilu

Monille loft-tyyli on etsiä tasapainoa modernin hienostuneisuuden ja terävien muistiinpanojen välillä. Tällainen tyylejä yhdistää täydellisesti, ja voit nostaa tai laskea karkean teollisen teollisen kauneuden tasoa keittiössä lisäämällä tai poistamalla joitain sisustuselementtejä ajan kuluessa. Ylellinen keittiö parvi tyyli luo tunnetta houkutteleva pehmeys, se on avoin kiiltoa ja kiiltoa ylelliset kaapit ja työtasot. Älä unohda, että tyyli ja loft eivät ole poikkeus, luodaan paitsi katto ja seinät, myös valaistus.

9
Keittiön upea muotoilu näyttää sekä klassiselta että modernilta! (Davonportista).

10
Elegantti purppurakäyttö keittiössä parvi tyyliin (Momoko Mortonilta).

11
Tile ja puu kokous kauniissa keittiössä (PAVONETTI Office of Design).

12
Anna loft-keittiönne moderni (Restore818).

Harmaa on erinomainen loft-tyyliin sisustetussa keittiössä, sillä tämä väri yhdistää teollisen ja teollisen tilan vakavan turvajärjestelmän modernilla hienostuneisuudella. Jokainen, joka on päättänyt varustaa keittiö tähän tyyliin voi alkaa varalamput kaikkein merkitystä valittuun suunnittelun suuntaan ja sitten ajan kuluessa tuoda komponentteja (esim, kaappien baarituolit), löytää täydellinen yhdistelmä modernia ja klassista.

3 1m

3 3m

3 5m

3 7m

3 9m

3 11m

3 13m

3 15m

3 2m

3 4m

3 6m

3 8m

3 10m

3 12m

3 14m

3 16m

Pienet keittiöt parvekkeella

Koska esimerkkeinä loft-tyylien toteutuksistamme, meillä on taipumus nähdä suuret huoneet, joissa on jättiläismäiset ikkunat ja kaksinkertaiset korkeustasot, näyttää siltä, ​​että tämä tyyli ei ole tarkoitettu pienkoneille. Tämä on täysin väärä, sillä tehokkuus, taloudellinen tilanne ja ergonomia ovat teollisen tyylin pääperiaatteita, joten se sopii pieniin huoneisiin.

Teline astioille, joiden avulla on helppo ripustaa kaikki keittiökoneet, hyllyt, joka poisti kaikki tarpeettomat, ja iznosoprochnye työtasot kokoontuneet tänne yhdessä luoda pieni, mutta mukava ja mikä tärkeintä, erittäin houkutteleva ja tyylikäs tilaa ruoanlaittoon.

13
Parvi keittiössä ullakkohuoneilla (Barlow Barlow Design).

14
Kaikissa roikkuvat valaisimet ovat kuumaa trendi parvi tyyliin.

15
Pieni keittiö loft-tyyliin (British Standard).

16
Upea parvirakenteinen keittiö, jossa iso ullakkoikkuna (All Nxthing).

Koska avoin oleskelutilat nopeasti tulossa normi, pieni keittiö nurkassa, ei vain lisää tunnetta juonittelua, mutta myös helppo erottaa tilan, ilman apua mattoja tai alakattoon! Lisää muutamia värejä, vähän luonnollisia vihreitä, anna tarpeeksi auringonvaloa antaa huoneelle kevyemmän ja iloisimman tunnelman.

4 1m

4 3m

4 5m

4 7m

4 9m

4 11m

4 13m

4 15m

4 2m

4 4m

4 6m

4 8m

4 10m

4 12m

4 14m

4 16m

Hyllyt ja muut säilytyspaikat

Avaa hyllystö on toinen loistava tapa tuoda loisteen tyylin kauneus keittiösi samalla laajentaa käytettävissä olevaa säilytystilaa. Mutta älä unohda, että telineestä tulisi luonnollisen karkeuden tunne, ja jos sinulla on moderni keittiöasema, käsittelemättömän puun tai ruostumattoman teräksen hyllyt luovat välttämättömän kontrastin. Keittiöhyllyt, antiikkiset astiapöydät ja itsenäiset kaapit mahdollistavat käytettävissä olevan tilan täyden hyödyntämisen ja maksimoivan vapaan tilan jopa pienimmässä keittiössä.

17
Tiili ja teräs auttavat luomaan loistavan keittiön parvi (Jane Kim Design).

18
Koristele keittiöt sopivimmin loft-tyyppisiin lisävarusteisiin (alkaen Rejuvenation Lighting).

19
Liitutaulu on hauska vaihtoehto keittiön tylsälle valkoiselle taustalle (Egue y Seta).

20
Ensimmäinen asia, joka saa silmänsä tässä keittiössä, on hyllylevyjen lasinäytöt (Abby Smith Design).

5 1m

5 3m

5 5m

5 7m

5 9m

5 11m

5 13m

5m 15m

5 2m

5 4m

5 6m

5m 8m

5 10m

5 12m

5m 14m

5 16m

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 49 =