Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Cu ce ​​să începeți reparația bucătăriei cu mâinile proprii și să o faceți în cel mai scurt timp

May 20
No comments yet

O bucătărie confortabilă, din care este plăcut să tragi mirosul de plăcinte calde sau cafea aromată, ca un magnet, atrage toți membrii gospodăriei. Pentru a face această cameră frumoasă, elegantă și modernă, o vom echipa, făcând reparații după plăcerea dvs. Să vorbim de unde să începem repararea bucătăriei și ce nuanțe trebuie luate în considerare.

Cum să începeți o reparație în bucătărie

Noi proiectăm bucătăria visurilor tale

Pentru a vizualiza cum vor arăta mobilierul și aparatele de uz casnic, mai întâi trebuie să desenați un desen tridimensional. Pe aceasta vom descrie tot ce se va potrivi în bucătăria noastră renovată, stabilind dimensiunile fiecărui obiect.

Pentru a face acest lucru, măsurați mai întâi toate mobilierul, aragazul, chiuveta, marcând locația țevilor, orificii de ventilație, baterii, ferestre, prize. După aceasta, ne întoarcem la măsurarea frigiderului, a cuptorului cu microunde, a mașinii de spălat vase, a televizorului și a altor aparate de uz casnic. Nu uitați să măsurați aceste dispozitive cu ușile deschise (în special pentru un cuptor cu microunde și un frigider).

Acum rămâne să ne gândim la plasarea a tot ceea ce am măsurat. Dacă intenționați să achiziționați un nou set de bucătărie, în desen, legați-l cu o sobă, chiuvetă și aparate încorporate. Determinați mărimea "șorțului", numărul și dimensiunea sertarelor, locația mânerilor pe ele. Planificăm iluminatul, nișe deschise, cornișe, numărul de uși din sticlă.

Este necesar să se furnizeze și să se menționeze acele locuri în care trebuie localizate prizele pentru conectarea aparatelor de uz casnic.

Video: Aranjamentul zonei de lucru a bucătăriei

Materiale: ce și cât de mult

După ce ați definit schema de design și culoare, puteți face o listă cu materialele necesare. Vor avea nevoie de o mulțime: vopsea pentru tavan și pereți, chit, clei, amestecuri de ciment, linoleum, diverse materiale pentru fațadă și așa mai departe. Poate fi necesar să achiziționați prize noi și alte echipamente electrice, precum și elemente pentru alimentarea cu apă și ventilație. Dacă trebuie să schimbați fereastra, să luăm în considerare acest lucru.

Cel mai bine este să compilați o listă detaliată cu cantitatea de materiale necesare reparării, luând în considerare toate detaliile. Apoi, după ce ne-am familiarizat cu prețurile, facem o estimare preliminară pentru a afla care sunt cheltuielile viitoare. Acest lucru este important - în cazul în care pentru a începe repararea bucătărie cu propriile mâini, cum nu de la contabilitatea costurilor financiare?

Ruperea nu are legătură cu construirea, ci trebuie să muncești din greu

Acum vine cel mai murdar stadiu de reparare - trebuie să scăpăm de tot ce este de prisos. În primul rând trebuie să scoateți din bucătărie toate aparatele, aragazul sau aragazul electric, precum și toate mobilele, cu excepția celei construite. Cu toate acestea, cel mai probabil, aceste articole de mobilier vor trebui să fie dezasamblate. Apoi, scoateți plăcile vechi de pe pereți, rupeți de pe plinth, îndepărtați acoperirea podelei.

Dacă tavanul este vopsit, atunci va fi necesar să lucrați corect, spălându-i bine suprafața. Cu toate acestea, vopseaua este de asemenea îndepărtată foarte ușor, deci este mai bine să se trateze imediat suprafețele vopsite cu o spălare specială. Lucrați cu ea cu grijă, în îmbrăcăminte de protecție și ochelari - această suspensie este foarte caustică. Apropo, vechi tapet va fi mai ușor de îndepărtat, dacă înainte, modul de a elimina, umeziți-le cu apă rece.

În cazul în care este planificată o reamenajare, atunci trebuie să demolați vechile partiții și, de asemenea, să scoateți ușa. Dacă fereastra este inofensivă și trece cu ușurință atât aer cât și insecte diferite, va trebui să scoateți și cutia sa cu cadrul. Deșeurile din toate aceste lucrări nu vor aduna o pungă - ce să facă, fără aceasta, în repararea nu. Dar, după terminarea procesului de curățare neplăcut, puteți începe în sfârșit să construiți o bucătărie nouă.

Realizăm comunicările necesare

Dintre toate comunicările necesare, trebuie să începeți cu un electrician. La urma urmei, dacă prizele sunt situate în locuri incomode, va fi foarte dificil să folosiți aparate de uz casnic. Prize de care avem nevoie în următoarele locuri: în zona de lucru, pentru a conecta cuptorul cu microunde, frigider, televizor, capota și placa. De asemenea, este bine să oferiți o priză suplimentară pentru iluminatul local. Cel mai bine, dacă toate lucrările vor fi efectuate de un electrician profesionist.

Acum montați sistemul de ventilație. În acest caz, este necesar să oferiți o capotă bună, pe care o montăm la 60-70 de centimetri deasupra sobei. Vechile conducte de aerisire și ventilatoare ar trebui eliminate, înlocuite cu altele noi. Sistemul de ventilație forțată elimină multe probleme, adesea alegeți-l.

În ceea ce privește sistemul de alimentare cu apă și canalizare, este de preferat să se facă țevi din metal-plastic sau din polipropilenă. Ele sunt durabile, ușoare, ușor de instalat și, de asemenea, nu se tem de schimbările de temperatură. După ce toate conductele sunt așezate, trebuie să instalați macaralele. Apoi se livrează furtunuri de gaz.

Cablare și instalare de ventilație
Varianta de cablare și instalare de ventilație.
Fotografie - oneill-electrical.co.uk

Decorăm tavanul, pereții, podeaua - mergem de sus în jos

Deci, pornim de la tavan. Poate fi făcută din balamale sau plastic, se întinde sau se vopsește pur și simplu. În ultimul caz, este de preferat să se aleagă o compoziție de colorare care să nu se teamă de apă. Înainte de a picta, plafonul trebuie să fie înclinat și trebuie vopsit numai după ce stratul de chit a fost uscat. În cazul unui tavan întins, nu uitați că instalarea sa nu a fost făcută înainte, ci după terminarea pereților.

Acum trebuie să zidim pereții. Pentru aceasta, isohiurile sau satengips-ul sunt potrivite. Este mai bine să alegeți tapetul lavabil - la urma urmei, se vor instala pe funingine și grăsime. Foarte frumos uite în tapet bucătărie pentru pictura, în plus, ele sunt destul de practice. Locul de lângă chiuvetă și deasupra aragazului este, de obicei, prevăzut cu dale. Cu toate acestea, destul de des placile sunt așezate pe întreaga suprafață a pereților. Mai jos puteți vedea modul ieftin, dar în același timp practic de finisare a pereților din bucătărie.

Video: Cât de ieftin și practic să terminați pereții în bucătărie

Apoi, așezați podeaua, pentru care luăm un amestec autonivelant sau faceți un amestec de ciment-nisip și umpleți șapa. Dacă podeaua este din lemn, atunci, dacă este necesar, înlocuiți unele dintre elementele sale și aliniați-le. Dacă se planifică producerea unei podele calde, o pregătim, mai întâi nivelarea suprafeței cu o șapă. Apoi am pus elementele de încălzire, în conformitate cu instrucțiunile care le sunt atașate. Apoi, completați-le cu o soluție, după care vom face un alt șapă. Am pus gresie, linoleum, laminat sau alte acoperitoare de podea.

Fixăm plinta

Pentru bucătărie, va fi din material plastic sau metal. Plintul din lemn nu este foarte practic, deoarece fără o acoperire suplimentară nu-i plac umiditatea și nu se spală atât de bine. Spre deosebire de aceasta, placa de plastic nu se opune curățării umede și, în plus, este excelentă pentru linoleum. Nu rău a arătat el în bucătărie și plin de metal (aluminiu sau oțel inoxidabil).

Lungimea standard a oricărui plin este de doi metri și jumătate. Pentru a calcula numărul de bucăți de care avem nevoie, adăugăm câteva metri la perimetrul bucătăriei și împărțim cu două și jumătate. Din numărul de unghiuri obținem elementele unghiulare. Tăierea plăcilor din plastic se face cel mai bine cu un ferăstrău de miere. Montați-o, pornind de la ușă sau de la colț. În pereți pentru acest lucru, găuri sunt forate.

Un element foarte convenabil este plintul, care este fixat între masă și perete. Se numește - plită în bucătărie. După ce l-ați instalat, nu trebuie să vă faceți griji că ceva va cădea în slot lângă masa de blat sau că apa va vărsa. Există și un alt tip de plintă - tavan, numit baghet. Acesta este pus pentru a sublinia designul. Se instalează după finisarea tavanului și pereților.

Punem o ușă nouă

Dacă este deja hotărât să faceți totul în bucătărie într-un mod nou, atunci fără înlocuirea ușii, pur și simplu nu fiți de ajuns. În funcție de design, poate fi din lemn, sticlă sau cu inserții de sticlă. Acum există multe opțiuni pentru designul lor - vitralii, topire, sablare. Dar ușile de sticlă necesită o grijă atentă. Dar ușile cu un strat laminat sunt mai ieftine și foarte practice pentru bucătărie.

În ceea ce privește designul, atunci puteți, de asemenea, fantezii. În plus față de cea mai obișnuită ușă articulată, este posibilă utilizarea unei versiuni de alunecare. Acesta va arata frumos, și, de asemenea, a salva o mulțime de spațiu. Instalați chiar ușa nu este atât de dificil - pentru că în kit-ul său există toate detaliile necesare.

Am pus chiuveta, am pus mobilierul și aparatele de uz casnic

Aproape că am terminat reparația - este lăsată pentru un mic. Instalăm mobilier de bucătărie în conformitate cu schița desenată la început. Acum trebuie să montați chiuveta. Cea mai bună chiuvetă este oțelul inoxidabil. Ambalajul din carton este un șablon pentru tăierea chiuvetei în blat. Lucrăm la aceasta, conturăm conturul și apoi decupăm gaura cu un jigsaw electric. Instalați chiuveta, fixând șuruburile în etanșeitate.

Rămâne să conectați aparatele de uz casnic. În cazul unui frigider, a unui cuptor cu microunde și a unei mașini de spălat vase, nu veți avea probleme - instalați-le doar în locurile desemnate și apoi conectați-le în prize (pe care le-am prevăzut deja). Dacă bucătăria este echipată cu o mașină de spălat, este necesar să-l conectați la sistemul de alimentare cu apă și la sistemul de canalizare.

Deci, gândindu-vă cum să începeți reparațiile în bucătărie, nu vă fie teamă de dificultăți. Trebuie să ne așezăm la masă și să începem să desenăm. Ea - bucătăria, unde să vină va fi fericit, iar mâncarea în care va fi de multe ori mai delicioase. Du-te pentru ea!

Și în cele din urmă puteți viziona un videoclip interesant despre etapele de reparare a bucătăriei.

Video: Etapele de reparare a bucătăriei

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =