Vinyl Laminate (lantai vinil)

Penggunaan vinil laminat sebagai penutup lantai dengan cepat mendapat momentum. Pengilang produk ini menjamin keramahan alam sekitar, peningkatan kekuatan dan ketahanan. Ulasan pelanggan vinil laminate dicirikan sebagai optimum untuk rumah atau pejabat. Salutan PVC dibuat, dibuat dalam bentuk jubin persegi atau lembaran segi empat tepat. Kepelbagaian spesies ini boleh membiak, dengan ketepatan yang tinggi, persamaan luaran dengan batu, kayu atau banyak bahan lain.

Vinyl Flooring

Berbeza dengan lamina klasik, vinil mempunyai beberapa kelebihan: kekurangan mendidih dan penebat bunyi yang baik, peningkatan rintangan hentaman, ketahanan terhadap sinaran ultraviolet, rintangan kelembapan.

Harta penting adalah prinsip meletakkan lantai ini, yang dipanggil "lapisan terapung". Sekiranya perlu, anda boleh menukar satu bahagian tanpa lantai keseluruhan perestilaya. Perlu diingat bahawa pembelian bahan dari pengeluar terkenal adalah jaminan yang boleh dipercayai dan utama terhadap kualitinya.

Video: Sifat vinil lamina dan peletakannya

Lihat / Sembunyikan
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 90 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map