Ултра тънка топлоизолация AstraTech

В нашия непредсказуем климат топлоизолацията на сградите винаги е от първостепенно значение. Ето защо течната изолация на AstraTech, която можете да прочетете на тази страница, набира скорост.

Течна керамична топлоизолация AstroTech

Покритието има подобен външен вид като течно боядисано сиво или бяло. Наличието в него на специален лек пълнител (микросфери) няколко пъти намалява загубата на топлина. Той е напълно нетоксичен. Ето защо, тази топлоизолация може да покрие структурата и в жилищни райони.

AstraTech ефективно предпазва изолираните повърхности от замръзване. Може да се използва за изолиране на повърхности с висока температура на нагряване (до 150 градуса). Дебелината на покриващия слой е от 1 до 3 мм. Покритието се използва широко: за изолация на фасади на сгради, повърхности на тръбопроводи и въздуховоди, дървени, пластмасови, тухлени, метални, бетонни конструкции от всякаква конфигурация. Има добра еластичност и повишена здравина. Защитава стените от кондензация. Създава мощна пречка за корозия и защита от него. Изцяло екологично безопасен, нетоксичен. Животът на този топлоизолационен материал е от 15 до 30 години.

Всичко това характеризира AstraTech като надеждна, отлична топлоизолация и дава предимство пред конкурентите си.

Преглед / скриване на описание
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 + = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map