Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Нагреватели URSA (URSA)

May 20
No comments yet

Фирмата URSA произвежда изолация на основата на фибростъкло и екструдирана полистиролова пяна. Материал маркирани съответно: мечка Geo (фибростъкло), PureOne (стъклени влакна изолация произведен от новата технология), мечка XPS (XPS).

Изолация URSA

Нагревателите се използват за звукоизолация и топлоизолация на рамкови прегради, вътрешни подове, покриви, стени и подове. Отопление с маркировка PureOne е разрешено за изолация на помещения с по-високи изисквания за безопасност на околната среда.

URSA Geo - това е най-обширната линия на изолация, произведена от компанията. Нагревателите на тази марка са предназначени за изолация на различни предмети на къщи, както и за комуникации. Те имат две форми на продукция под формата на ролки и под формата на плочи. Има специални видове изолация от пенополиуретан URSA GEO със слой от фолио, приложен от едната страна. Този вид изолация съчетава два вида абсорбираща изолация, която обслужва стъклена вата и отразява, чиято роля се изпълнява от алуминиево фолио.

URSA PureOne Той е изработен от фибростъкло, но акрилните добавки се използват като свързващи вещества. Той има екологична маркировка и сертификация по EUCEB. В процеса на рязане практически не пада с фин прах.

Ursa XPS е плоча от екструдирана полистиролова пяна с различни експлоатационни характеристики. Може да се използва в стаи без отопление, изби и места с висока влажност. Материалът е устойчив на промени в температурата и влажността.

URSA TERRA изолацията е минерална вата, но по-твърда от другите аналози на производителя. Благодарение на повишената влажност на отблъскване и якост характеристики, се препоръчва за изолация на фасади на вили. Материалът е доста еластичен, не гори.

Когато се работи с URSA стъклени влакна е необходимо да се защити очите, кожата и дихателните пътища от малки стъклени трохи препоръчва да носят маска и защита на очите със специални очила.

Всеки от видовете изолация на тази марка има много разновидности, за да разберете разнообразието от изолации URAS ще помогне за прегледите, публикувани на тази страница.

Ако имате опит с използването на нагреватели от тази марка, не забравяйте да я споделите с нашите посетители.

Преглед / скриване на описание

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3