Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Нагревател Penoizol

May 20
No comments yet

С техническите си параметри, пеноизолът може с право да се нарече достоен заместител на всички съществуващи материали за топлоизолация. Основната му разлика от другите видове изолация е нейното високо ниво на надеждни топлоизолационни свойства. Материалът е с ниска плътност, но има отлична устойчивост на открит пламък. Тя не се унищожава от микроорганизми.

Нагревател пеноизол

Едновременно с тези качества, прегледите на пеноизола също се открояват за някои недостатъци, които се свързват предимно с лошото изпълнение на работите по инсталирането му.

Пеноизолът се нарича карбамид или "течна" пяна. Целият процес на нейното производство може да бъде напълно организиран на самата строителна площадка, където се планира да се запълни в празните пространства между зидарията на стените или затоплянето на други повърхности. Това е тази функция, която позволява напълно да се извърши изолацията чрез запълване на празното пространство между структурните материали на стените, преградите и покривите, което я прави особено популярна сред строителите.

В работно състояние, след процеса на предварителната подготовка, го сравняваме със суфле, а след втвърдяването наподобява замразена монтажна пяна, но има снежен цвят и напълно различна плътност и структура.

Преглед / скриване на описание

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 18