Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Vi laver et simpelt to-niveau loft fra gipsplader

May 20
No comments yet

Denne artikel er afsat til, hvordan man laver et to-niveau loft fra gipsplader med egne hænder. For eksempel overveje oprettelsen af ​​en loftsstruktur med en bueformet kontur. Installationen af ​​et sådant loft kan virke som en vanskelig opgave for mange, men vi vil skynde Dem, at vi har tilstrækkelige materialer og værktøjer og brug af vores instruktioner, næsten alle kan klare dette arbejde.

Installation af to niveauer lofter fra gipsplade - trin for trin instruktion

Nøglepunkter, der skal behandles i starten

# 1. For det første skal du bestemme præcis, hvor du skal montere loftet fra gipsplader. Hvis det drejer sig om en forudsætning med den hævede luftfugtighed, er det nødvendigt at få fugttæt gipspap. Hvis betingelserne i værelset ikke går ud over normen, kan du ikke bruge ekstra penge og købe en almindelig gipsvæg.

# 2. For det andet skal du tegne en bueformet kontur, der svarer til formen på dit fremtidige loft. Ved første øjekast kan denne opgave være let nok, men virkeligheden vil få dig til at skifte mening. Undersøg omhyggeligt dette spørgsmål, fastlæg den formular, som du vil stræbe efter og endelig overføre projektionen til loftet.

# 3. For det tredje skal du vælge rammen. Du kan give præference til træstænger: Dette materiale er billigt, holdbart og har en bred vifte af tilgængelige størrelser. Der er dog et glimrende alternativ - en metalprofil: Den er meget let, stabil og nem at installere, og i modsætning til træ kan den gives næsten enhver form.

For at skabe et loft på to niveauer fra gipsplade, skal du:

materialer:

 • guide og loftprofiler;
 • drywall;
 • selvdrejende skruer til GCR.

instrumenter:

 • gon eller en flyvning, roulette, blyant, kniv;
 • skruetrækker;
 • niveau;
 • saks til metal;
 • stigen;
 • beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller.

Tips:

Pas på, når du arbejder med gipsplader - dets plader har stor vægt.

Hvis du har råd til det, skal du købe eller leje en speciel jack til gipsplader.

Skru ikke skruerne for dybt ind i gipsplade, fordi Dette kan medføre væsentlig skade.

Vi laver et skelet fra en metalprofil

Som vi allerede har sagt, tegner det første skridt konturen af ​​strukturen på loftet, som du havde til hensigt at lave. Hvis du undlader at tegne den ideelle kurve ved første forsøg, kan du prøve igen og igen, indtil du er tilfreds med resultatet. Sørg for, at de etiketter, du søger, er godt synlige, fordi du vil blive styret af dem, når du begynder at installere en ramme fra metalprofilen.

Tegning af en kontur af det fremtidige loft
Konturen af ​​skelettet af loftet.

Foretag klip på væggen af ​​føringsprofilen hver 10-15 cm ved hjælp af saks til metal til dette formål. Disse indskæringer giver dig mulighed for at bøje profilen for at give den den rigtige form.

Tip: Brug beskyttelseshandsker for at undgå at skære hænderne mod metalprofilens skarpe kanter.

Vi bøjer vejledende profil
Stiklinger på metalprofilens vægge.

Med selvdrejende skruer skal du rette den forberedte føringsprofil langs den markerede linje i loftet. I vores tilfælde var loftet beton, så vi måtte bore flere huller i det, indsætte dowels og derefter rette profilen. Hvis lofterne i dit hus er træ, skal du først bestemme placeringen af ​​loftbjælkerne og derefter fastgøre styreskinnen til dem med skruer.

Vi løser guideprofilen
Boring af huller til fastgørelse af profilen.

Til side profil væg ikke forstyrres bore huller eller skrue skruerne bør være hver 15 cm for at gøre det rektangulære udskæringer 2 cm bred. Selvfølgelig er det skal gøres, før du begyndte installationen af ​​profilen.

4m
Fastgør metalprofilen til loftet.

Nu skal du skære ud og fastgøre en smal strimmel af gipsplader til metalprofilen - sidevæggen på dit fremtidige loft på to niveauer. Bredden af ​​denne strimmel bestemmer de vertikale dimensioner af hele strukturen. Vi udskærer strimler med en bredde på 15 cm, hvis du ønsker det, kan du sænke gipspladens loft endnu lavere. Valget afhænger af den samlede højde på dit værelse og hvor behagelig du føler dig i et værelse med lave lofter.

Før du udfører disse værker, skal du læse følgende materialer:

 • Sådan bøjes en gipsvæg og en metalprofil til den.
 • Hvordan og hvad man skal skære gipsvæg og lave huller i den.

Sidewall montering
Montering af sidevæggen fra gipsplade til profilen.

Fortsæt med at fastgøre gipspladen med skruer med en skruetrækker til dette formål. For 9,5 mm gipsvæg, nemlig det anbefales at bruge det til loftinstallation, vil selvskærere med en længde på 25 mm gøre.

Tip: For god fiksering af gips skal skruerne skrues i hver 15 cm.

6m
Fastgørelse af en sidevæg fra gipspap til et skelet fra en metalprofil.

Når du installerer den næste strimmel, skal du sørge for, at de er godt justerede og lige så vigtige, at de passer godt sammen uden at forlade et hul.

Selvskærende skruer skal passe godt ind i gipspladen, så deres hatte er nøjagtigt på overfladen af ​​overfladen. Ellers bliver du nødt til at bruge mere indsats i afslutningen af ​​finishen.

Fælles af to strimler af gipsplader
Fælles af to plader af gipsplader.

Tip: Hvis kurvkurvens krumning er meget lille, vil gipsvæggen tage den ønskede form uden yderligere indsats fra din side. Hvis du skal danne en bøjning med en forholdsvis lille krumningsradius, skal du lære at bøje gipsvæggen.

Fortsæt med at installere gipsplader indtil du er færdig med den forreste del af dit fremtidige loft på to niveauer. Sørg for, at gipsvæggen er godt fastgjort på profilen, ellers vil materialet deformere med tiden, og dit loft bliver forkert.

Kanten af ​​gipsplader skal skæres meget kvalitativt. Hvis du ikke gør opmærksom på sådanne baggrunde, bliver du nødt til at arbejde hårdt på efterbehandlingstrinnet.

8m
Formation af den forreste del af loftet fra gipspladen.

En ramme fremstillet af metal til montering af to niveauer lofter fra gipsplader er meget mere kompliceret, end du måske har forestillet ved første øjekast. Nu skal du installere den anden styringsprofil på bundkanten af ​​den allerede fastlagte strimmel af gipsvæg. Glem ikke at lave snit på sidevæggene for at give profilen den nødvendige buede form.

Fastgørelse af bundprofilen
Sikring af den nederste styringsprofil.

Brug en skruetrækker til at fastgøre profilen til gipspladen - dette vil give dig mulighed for at udføre arbejdet kvalitativt og spare tid. Skru skruerne i hver 15 cm, så dit design er ret stiv og holdbart. Glem ikke sikkerhedsforanstaltninger: Beskyttelseshandsker beskytter dine hænder mod udskæringer på metalprofilens skarpe kanter.

10m
Fastgørelse af side gipsokartonovoy væg til den nederste styringsprofil.

Fortsæt med at opbygge en ramme til loftet på gipsplader, og fastgør metalprofilens profil på den modsatte væg. Det bør være strengt parallelt med det lavere profil sæt tidligere.

Brug et laser- eller alkoholniveau for at sikre, at metalprofilen er helt lige over hele længden. Vær opmærksom på sådanne detaljer, da de påvirker kvaliteten af ​​det endelige resultat.

11m
Fastgørelse af guideprofilen på den modsatte væg, strengt modsat den tidligere vedhæftede nedre buede profil.

Nu er det nødvendigt at styrke rammen ved at installere støtteprofiler, der forbinder de to metalstyringer. Afstanden mellem de tværgående medlemmer bør være omkring 50 cm, men på samme tid, du er nødt til at tage hensyn til størrelsen af ​​dit gipsplader: krydset af to ark skal redegøre for placeringen af ​​en sådan bro, så du kan ordne det på begge plader. Vær opmærksom på dette aspekt, før du installerer jumpers fra de understøttende profiler.

Installation af jumpers
Oprettelse af en ramme fra en metalprofil.

For at øge rammens styrke er det nødvendigt at installere specielle metalophængninger i loftet og fastgøre jumpers til dem. Hvis gipspladens loft er mindre end 60 cm, skal du kun installere en metalhænger til hver tværprofil. Hvis bredden af ​​konstruktionen overstiger 60 cm, bør du overveje at installere mindst to metalbøjler pr. Jumper.

Fastgørelse af suspensionen og tværprofilen
Fastgørelse af den tværgående loftprofil ved hjælp af suspension.

Begge ender af hver metalbro skal forsigtigt fastgøres med skruer i styringsprofilerne. Sørg for, at alle metalbroer er vinkelret på væggen og parallelt med hinanden.

Tip: Brug niveauet til at sikre, at alle jumpers er placeret strengt vandret og på samme niveau. Hvis dette ikke er tilfældet, har du muligvis begået en fejl ved installation af guideprofilen på væggen.

14m
Fastgørelse af den tværgående loftprofil i styrprofilen.

Gipspladeforing

Så du er færdig med installationen af ​​rammen fra metalprofilen til et loft med to niveauer. Sørg for, at metalbroerne er parallelle med hinanden, fastgjort i begge ender i styrprofilerne og ved hjælp af suspensioner til loftet.

15m
Ramme lavet af metalprofiler.

Efter at du har kontrolleret den korrekte installation af loftrammen, kan du fortsætte til næste trin - gipspladekrokplettering.

Inden du installerer gipspladen, skal du skære det i henhold til kurven på din bue. Ellers er det meget, meget vanskeligt at trimme, når du allerede har rettet pladen på rammen.

Du skal ikke bekymre dig om, at gipsvæggen efter klipping ikke passer perfekt til rammens kurve. Du kan senere rette mindre defekter med et glasfibernet og kitt. Bare sørg for at disse fejl er meget små.

16m
Monteringsplader af gipsplader til metalrammen.

Nu skal du fastgøre gipspladen på alle vejlednings- og loftsprofilerne, skrue i skruerne hver 15 cm. Hvis du ikke kan løfte gipspladen selv, så spørg ven om at hjælpe dig.

17m
Fastgørelse af gipspap til et skelet fra en metalprofil.

Inden du installerer det sidste ark med gipsvæg, skal du løse alle mulige eksisterende problemer i forbindelse med belysningsudstyr. I vores tilfælde havde vi brug for at installere spotlights, så vi førte de elektriske ledninger ind i loftet og markerede de steder, hvor armaturerne skulle installeres.

Derudover har du den sidste mulighed for at kontrollere, om du har glemt gipspladekonstruktion af alle værktøjer.

Placering af ledninger inde i strukturen
Placering af elektriske ledninger inde i gipspladens loft.

Når du er færdig med at installere det sidste lag af gipsvæg på en metalramme, skal dit loft ligne det, du ser på billedet.

19m
Fastgørelse af det sidste lag gipsplade.

Sørg for at alle kanter på gipsplade er justeret. Hvis du finder små uregelmæssigheder, har du mulighed for at reparere dem med en kniv.

Kontroller om pladerne af gipsplader er godt fastgjort til metalrammen overalt.

20m
To-niveau gipspladeloft med bueformet kontur.

Nu ved du, hvordan man laver et loftslag på to niveauer fra gipsplader, og du kan sikkert anvende denne viden i praksis, hvilket gør dit hus anderledes end alle andre.

Oversættelseskilde: www.howtospecialist.com

Video: Installation af et kompleks to-niveau loft lavet af gipsplader

Video: Installation af gipspapen omkring rummets omkreds

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1