Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Који је кут за кухињу бољи – упоређивање различитих типова и популарних модела

May 20
No comments yet

Утврдите која врста хаубе је боље за кухињу, можете само пре изводити неке прорачуне, што ће бар узети у обзир величину собе и присуство вентилационог система. Ни последњи фактор неће бити дизајн уређаја - не свака домаћица жели да "посади" "бијелу врану" у кухињи, која није позната како се уклопити у његов ентеријер.

Какве кутије за кухињу је боље купити рејтинг

Како одредити одговарајућу врсту хаубе

Ако је дизајн на хауби не могу много ни чудо у корист тржишта сасвим различити модели са њиховим бојама и величинама, ефикасност њеног рада потребно је посветити посебну пажњу - то утиче на квалитет својих функција.

Пре свега, потребно је одредити врсту уређаја - рециркулацију или проток. Истовремено, без прелиминарне процене просторија, недвосмислено је рећи које су кухињске напе боље је користити за то - сваки обавља своје задатке и добро је на свом месту.

Циркулациона капуљача

Ово име је уређај примио јер једноставно тера да ваздух циркулише по соби, чува од страних мириса проласком кроз карбонски филтер, који се налази унутар аспиратора.

Поред филтера угља, у таквом издувју уграђен је и замак за мазиво.

Принцип његовог рада одређује све позитивне и негативне аспекте овог дизајна.

циркулиационнаа вутиазхка 2

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Извори за циркулацију

 1. Могућност коришћења у кућама са запушеним вентилацијским системом или једноставно дизајнираним за малу вучу и не слажући се са могућностима савремених екстракта.
 2. Такав уређај се може поставити било где и не морате да извлачите таложење из вентилационог вратила. Такође отвара прилике за дизајнере - овај поклопац може бити сакривен у гаражама или иза лажног зида.
 3. Када рециркулација ваздуха није потребна за стварање јаке вуче, што значи да уређаји могу бити компактнији и економични у погледу потрошње електричне енергије.
 4. Са мањим оптерећењем мотора, што је главна компонента хаубе, укупни век трајања уређаја се повећава.
 5. Место штедне плоче није везано за вентилациони вратило.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Циркулационе капуљаче

 1. Потреба за куповином потрошног материјала - у зависности од интензитета употребе поклопца, филтери угљеника треба мењати отприлике сваких шест месеци или годину дана.
 2. Потребно је редовно прање масног филтра - то је мала метална мрежица која је уграђена у доњем делу поклопца и очишћена је текућом водом или машином за прање судова.
 3. Поклопац за циркулацију нема смисла преко плинске пећи. У процесу сагоревања гаса, кисеоник из ваздуха претвара се у угљен моноксид (ЦО 2), који ће екстрактор једноставно прегазити кроз кухињу. Рециклирање у овом случају постаје не само неефикасно, већ и опасно за здравље.

Цртање протока

Главна разлика таквог уређаја је да је за ефикасан рад неопходан приступ вентилационој вратици. Поклопац се монтира или директно поред њеног отвора, или је повезана валовита цев која је учињена што краћим - што је мања, то је тиши посао поклопца. Из тог разлога, уређаји овог типа су донекле ограничени на месту инсталације - на зиду изнад шпорета или плафона.

Принцип рада уређаја је врло једноставна. Вентилатор гура ваздух и повлачи га из собе да формирају неку врсту нацрта, која је формирана са отвореним прозором, али ваздух није врти око кухиње, и ваздух се вентилатор у вентилациони отвор или директно на улици, и ако се цртеж је посебан вентилациони отвор у кухињском зиду.

протоцхнаиа вутиазхка 2

Пошто прљав ваздух се избацује на улицу, а затим користите угљеном филтере није неопходно, али да су честице масти и чађи нису контаминирани унутрашњост већине аспиратора, маст филтери на њој још увек постављено. То нужно треба да периодично пере - од чистоће дела зависи од тога како ће се поклопац радити ефикасно и тихо.

Због потребе за инсталацијом вентилације, проточне кутије се најбоље инсталирају током поправке у кухињи и када се то посебно планира, израчунајте његову локацију. Посебну пажњу треба посветити зрачном каналу - идеално би требало да буде равна линија без кривине и окрета. Са њиховим присуством, ваздух ће се веома зујати унутар цеви и употреба хаубе ће бити барем неприкладна. У принципу, према принципу рада, јасно је каква је хауба за плински штедњак - у том случају треба инсталирати само течност. У режиму рециркулације може се покренути скоро све моделе протокних поклопаца - у ту сврху уграђени угљични филтер се налази на излазном отвору и уређај је спреман за рад.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Предности цртања протока

 1. Могућност стварања моћних уређаја високих перформанси.
 2. Без потрошних материјала којима је потребна системска замена - коришћени масни филтери су готово вечни.
 3. Поклопац може бити сакривен у кухињском намештају.
 4. Хрупност је нижа него код аналогних циркулација.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Недостаци цртежа протока

 1. Будући да поклопац у суштини пумпа ваздух из кухиње, други треба да тече на своје место, због чега је неопходно оставити вентилатор отворен или размишљати о вентилацији и за прилив ваздуха.
 2. Последица претходног недостатка - зими, хауба уклања топли ваздух из собе, замењујући га хладним ваздухом, а током лета, обратно.
 3. Ако је штедњак (или ће бити инсталиран) далеко од вентила, обимни инсталацијски радови су неизбежни.

Како одабрати дизајн хаубе према врсти инсталације

Овде се поставља питање дизајна, уосталом, унутрашњи распоред свих поклопаца је исти - главне разлике су у снази мотора, квалитету монтаже и осветљењу радне површине.

Суспендирано. Углавном, ово су буџетске варијанте уређаја - они се разликују у малој моћи мотора, али истовремено су најекономичнији у погледу потрошње енергије. Једноставност дизајна одређује трошак таквих капуљача и једноставност њихове инсталације. Најчешће, ово тело је 60к50к15, а доњи део се састоји од масних филтера, а унутар мотора се налази. Канал за ваздух се налази на врху или задњем поклопцу.

Упркос извршењу буџета, у овој категорији постоји довољан број поузданих уређаја који ће се суочити са прочишћавањем ваздуха не гори од ТОП модела и истовремено имати довољно низак ниво буке.

Поклопац за суспензију

Купола. Њихово друго име је камин. Ово име имају за сличан систем вентилације природних камина, који одмах привлаче пажњу на себе на улазу у кухињу. Често су такви модели опремљени снажним мотором и могу се похвалити високим перформансама. Будући да су стално на видику, произвођачи нуде купцима велики број могућности дизајна за такве уређаје.

Купола

Структурно, куполасте кутије су подељене у три типа:

1. Зидни. Причвршћени су на један од зидова, за који је задња страна равна.

Кухињски зидни поклопац

2. Угао. Имајте одговарајући облик за уградњу у угао кухиње.

Доме кутна капуљача

3. Острво. Причвршћени на плафон - најчешће кроз њега се проводи вентилациона цев. То је нарочито лако учинити ако је плафон направљен од гипсане плоче. Такав екстракт је користио у великим кухињама, у којима се пећ налази у средини собе.

Кухињски капуљак

Зидни и углови уређаји могу имати нагнуту радну површину - то побољшава њихов изглед, а такође смањује могућност да погоди ивицу обичног цртежа главе.

Уграђен. Након уградње, такви поклопци постају готово невидљиви - само контролна плоча са додирним или механичким дугмићима остаје на видику. Обично је уска трака од неколико центиметара висока - црна, бела или сребрна.

Такви екстракти могу бити уграђени у кухињских елемената или столешници - у првом случају су напредовали у хоризонталној равни, а друга (такви модели се називају "Домино") - у односу на вертикалу.

Уграђени ормарић за екстракцију
Уграђени ормар за екстракцију.

Екстрактор уграђен тоалет
Екстрактор уграђен тоалет.

Најбоље висеће хаубе

Ово рангирање хаубе за кухињу укључени представници словеначког бренда Горение, домаћи Кронастеел и италијански произвођач ЛЕКС. Све хаубе има приближно исте карактеристике и на добром нивоу да се носе са својим одговорностима, тако да ће вјероватно постати дизајн су познати име бренда и клијентима оцене, коришћењем таквих уређаја су критеријуми за избор.

Горење ДУ 5345 В 200 Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела 200 ЛЕКС Симпле 600 Инок 200
Горење ДУ 5345 В Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела ЛЕКС Симпле 600 Инок
1 место
9 оц
2 место
8 оц
3 место
8 оц
Ширина / дубина / висина, цм 50/13 / 48,5 60/8/50 60/15/50
Потрошња енергије, В 150 240 180
Мак. Продуктивност, м3/ сат. 300 350 340
Тип управљања електронски механички механички
Светиљке које се користе за осветљење халогенован жаре жаре
Мак. ниво буке, дБ 54 58 52
Пречник прикључка канала, мм 120 120 120
Режим рада повлачење / циркулација повлачење / циркулација повлачење / циркулација
Број брзина 3 3 3
Тип филтра масноће масни + угаљ масноће

Горење ДУ 5345 В

Рад поклопца обезбеђује електрични мотор са три брзине - упркос својим димензијама, уређај има капацитет до 300 м³ / х, што је сасвим довољно за чишћење ваздуха у кухињи до 10 м ². Режими се контролишу и осветљавање се укључује помоћу дугмади на предњој плочи.

Горење ДУ 5345 В

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Предности Горење ДУ 5345 В

 1. Једноставност управљања. За позадинско осветљење и свака брзина има своје дугме.
 2. Једноставност уградње - поклопац се причвршћује помоћу довелс-а, након чега остаје само затварање поклопца.
 3. Лака тежина.
 4. Способност рада у режимима славине и циркулације ваздуха.
 5. Вредност за новац.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Минуси Горење ДУ 5345 В

 1. Танко метално кућиште. На послу не утиче, али постоји општи осјећај "неугодности" конструкције. На неким уређајима, панел може бити сјекиран.
 2. Код великих брзина, ваздух у трупу и валовита цев је приметно бучан.
 3. Нема шасије. Али мотор је у пластичном кућишту и не долази у контакт са капуљачом.
 4. Класа енергетске ефикасности "Е"

Уређај буџетске класе просечног сегмента цене у категорији. Ако вам је потребна поуздана "радна чорба" у малој кухињи са најједностављивијом контролом, онда ће се куповина у потпуности оправдати.

Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела

Суспензија универзална хауба за малу кухињу са тростепеним електричним мотором капацитета до 350 м³ / х. Повезан је за рад у рециркулацији и офф-лине моду. Све контроле врше се са пет дугмића - напајање уређаја, три начина рада и осветљења.

Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела

Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела 1м

Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела 2м

Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела 3м

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Прос Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела

 1. Позадинско осветљење је испред, а не близу зида. Параметар је за аматер, али већина предњег удобја је заузета.
 2. Машински филтери заузимају готово целу доњу површину - мање је потребно прање саме поклопца.
 3. Погодан распоред контролних дугмади - јасно видљиви сви начини рада.
 4. Угљични филтер укључен.
 5. Низак трошак у поређењу са аналогама.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Цонс Кронастеел Јессица слим ПБ 600 бела

 1. Танко метално кућиште. Ако постоји могућност да се хауба закачи у процесу рада, боље је поставити додатне подлошке на причвршћиваче тако да се тело не савија.
 2. На мјестима повезивања дијелова тела нема заптивки - ако их сами инсталирате, ниво буке се значајно смањује.
 3. Низак утјецај утиче на укупни квалитет материјала и склопова - бели поклопци могу имати црни струјни кабл.

С главним задатком - чишћењем ваздуха, издувни систем може се суочити без жалби. Да преферира други модел, он је значајан тек након упоређивања нивоа буке од вентилатора, али у великој мери зависи од квалитета инсталације ваздушног канала.

ЛЕКС Симпле 600 Инок

Комбинација економичног тростепеног мотора снаге 180 В и капацитета 340 м³ је довољна за употребу у средњој кухињи до 10-12 м². Лагана тежина од 4,5 кг одређује једноставност инсталације и интуитивну контролу тастера и низак ниво буке - удобност рада.

ЛЕКС Симпле 600 Инок

ЛЕКС Симпле 600 Инок 1м

ЛЕКС Симпле 600 Инок 2м

ЛЕКС Симпле 600 Инок 3м

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Прос ЛЕКС Симпле 600 Инок

 1. Универзална сребрна боја.
 2. Код прве две брзине, рад поклопца скоро није звучан (шум на трећој брзини или у интензивном режиму је неизбежно зло за уређаје ове класе)
 3. Квалитетна монтажа кућишта - све је сигурно фиксирано и не послује приликом рада.
 4. Заштитни визир испод контролне табле.
 5. Добра комбинација цене, поузданости и функционалности - поклопац може бити инсталиран за рад у режиму куцања и циркулације.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- ЛЕКС Симпле 600 Инок

 1. Донекле угаони и директни дизајн, али ово је само питање укуса.
 2. Неуједначено осветљење жаруља на жаруље - троши 80 В / х и снажно загреје површину хаубе.

Овај модел може се похвалити не само добрим карактеристикама - већ је укључен у оцјену кухињских капуљача, јер купци не остављају адресу негативних повратних информација о буци или другим карактеристикама перформанси. Ако не постоје посебни услови за дизајн уређаја, овај поклопац ће бити одличан асистент у кухињи.

Најбоље ухваћене капуљаче

Приликом планирања куповине таквог уређаја неопходно је узети у обзир димензије хаубе и место где је планирано да се изграде.

Елица ФИЛО ИКС А 60 200 ЕЛИКОР 60 200 Кронастеел Камилла Сенсор 2М 600 200
Елица ФИЛО ИКС / А / 60 ЕЛИКОР Интегра 60 Кронастеел Камилла Сенсор 2М 600 инок / црно стакло
1 место
9 оц
2 место
8 оц
3 место
7 оц
Продуктивност, м3/ сат 800 400 400
Број брзина 3 2 3
Мак. ниво буке, дБ - 55 40
Филтер масноће масноће масноће
Режим рада повлачење / циркулација повлачење / циркулација повлачење / циркулација
Тип управљања електронски механички електронски
Расвета ЛЕД лампа халогена лампа халогена лампа
Пречник прикључка канала, мм 120 120 120
Ширина / висина / дубина, цм 60/34/35 60/18/28 64/37 / 23.5

Елица ФИЛО ИКС / А / 60

Моћни издувни систем са три брзине са излазном снагом у интензивном режиму до 800 м³ / х и електронском контролом сата. Може се инсталирати за рад циркулације или додира. Опремљен је економичним ЛЕД позадинским осветљењем - 2 сијалице од по 3 вати.

Елица ФИЛО ИКС А 60

Елица ФИЛО ИКС А 60 2

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Пред Елица ФИЛО ИКС / А / 60

 1. Монолитна конструкција без покретних делова - ништа не би сломило.
 2. Након инсталације је скоро невидљив - панел је потпуно постављен испод ормара.
 3. Низак ниво буке - запажен поклопац може се чути само трећом брзином и интензивним режимом рада.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Цонс Елица ФИЛО ИКС / А / 60

 1. Монтажни вијци, који су укључени у комплет, имају облик звијезда "звезда" - приликом куповине потребно је осигурати да ће то бити више од увијања.
 2. Хладно светло из позадинског сијалица - многи узрокују асоцијације са болничким осветљењем, али то је аматер.
 3. Ако је вентилација станова уског у пречнику, тада снага апарата може бити чак и прекомерна. Отвор за проветравање на самом уређају пречника 150 мм - исто треба урадити и излазна цев - иначе може утицати на запремину радова.

На таквом изводу, пре свега, боље је обратити пажњу власницима студио апартмана, са минималистичким дизајном и великом кухињском површином, која се обично комбинује са дневним боравком. Али пре куповине потребно је одредити да ли постоји довољно вентилације за његово функционисање.

ЕЛИКОР Интегра 60

Дводелни поклопац за монтирање у ормар изнад кухињске пећи. У зависности од начина уградње, ради у режиму куцања или рециркулације ваздуха, прође кроз себе 400 м3 ваздуха на сат. Начини рада подешавају се помоћу механичких дугмади и прекидача, а укључивање / искључивање се врши притискањем панела.

ЕЛИКОР 60

ЕЛИКОР 60 1м

ЕЛИКОР 60 2м

ЕЛИКОР 60 3м

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Предности ЕЛИКОР Интегра 60

 1. Једноставан и интуитиван рад.
 2. Заобљени облици клизног панела добро се уклапају у дизајн кухиње.
 3. Добра вриједност за новац и учинак.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Миникле ЕЛИКОР Интегра 60

 1. Ако поклопац мотора ради у режиму рециркулације ваздуха, неопходно је купити неопходан филтер угља.
 2. Са својом другом брзином, његов рад је врло сличан.
 3. Мали број начина рада.
 4. Ако се планира рад са поклопцем у режиму рециркулације, филтер угљеника мора се купити засебно.

Прво, хауба је дизајнирана за малу кухињу - чак и при првом брзином, добро се савлада са задатком. Пре него што купите, боље је упоређивање нивоа буке са величином простора у коме ће се користити хауба.

Кронастеел Камилла Сенсор 2М 600 инок / црно стакло

Комбинована, рециркулација издувних гасова уграђена вучна капа са електронском контролом сензора. Модел је опремљен са два електрична мотора од 200 В који раде у три начина, са максималном излазном снагом од 550 м³ / х.

Кронастеел Камилла Сенсор 2М 600

Кронастеел Камилла Сенсор 2М 600 2

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Прос Кронастеел Камилла Сенсор 2М 600 инок / црно стакло

 1. Једноставност употребе - након иницијалног подешавања режима, једноставно извуците панел.
 2. Индикатор за чишћење филтера.
 3. Дугмад са додиром - немају мале рупе, као код конвенционалних, где прашина и прљавштина стално напуњују.
 4. Перформансе су више него довољне за кухињу стандардних величина.
 5. Уместо једног мотора који ради у великој брзини у интензивном режиму, користе се два

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Потрошња Кронастеел Камилла Сенсор 2М 600 инок / црно стакло

 1. Много струје иде у освјетљење - 2к50 Ваттс и све то освијетлити пећ на кухање.
 2. Место на панелу где се налазе светиљке за освјетљење је врло вруће.
 3. Не можете покренути поклопац без извлачења радне плоче.

Њен задатак да уклања непријатне мирисе из кухињског штедња из кухиње је одличан, а захваљујући минималистичком дизајну и контроли додира, требао би се обратити љубитељима модерних трендова у производњи кућне електронике и друге опреме.

Које уградно поклопце сте одлучили да купите?

Гласајте
Најбољи кровни поклопци

Ханса ОКЦ 6726 ИХ 200 Кронастеел ЛИНА 600 200 МАУНФЕЛД Товер Ц 60 200
Ханса ОКЦ 6726 ИХ Кронастеел ЛИНА 600 бела 4П-С МАУНФЕЛД Товер Ц 60
1 место
9 оц
2 место
9 оц
3 место
7 оц
Потрошња енергије, В 160 198 250
Пречник прикључка канала 150 150 120
Режим рада повлачење / циркулација повлачење / циркулација повлачење / циркулација
Мак. Продуктивност, м3/ сат 620 800 520
Тип управљања електронски електронски електронски
Расвета халогена лампа ЛЕД лампа халогена лампа
Број брзина 4 4 3
Филтер масноће масноће масноће
Мак. ниво буке, дБ 69 40 54
Ширина / висина / дубина, цм 60/143/47 60 / 133.2 / 43.6 50/92/31

Ханса ОКЦ 6726 ИХ

Универзални издувни систем за рад у режимима славине и циркулације ваздуха. Електромотор снаге 160 В даје максималну излазну снагу од 620 м³ / х, уз укључивање четвртог режима брзине. Уређај се управља помоћу додирних тастера, уз тренутни режим рада приказан на екрану.

Ханса ОКЦ 6726 ИХ

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Прос Ханса ОКЦ 6726 ИХ

 1. Оригинални дизајн.
 2. Светло осветљење радне површине - може се користити уместо уобичајене светлости у кухињи.
 3. Четири начина рада за подешавање буке и перформанси.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Цонс Ханса ОКЦ 6726 ИХ

 1. Светлеће светиљке снажно загревају - неопходно је не додирнути кућиште током рада, или их променити на ниске температуре.
 2. Повремено можете "обрисати" додирне тастере - морате искључити поклопац од утичнице.
 3. Слабо осветљење додирних дугмади - при јаком осветљењу, једноставно је тешко видети, а када је екстрактор у пасивном режиму, тастер мора бити притиснут на додир.

Поуздана радна кочија са оригиналним дизајном који се разликује од најсличнијих модела у својој ценовној категорији. Ако су техничке карактеристике уређаја и питање у дизајну одговарајуће, онда је овај издувни систем један од првих кандидата за разматрање.

Кронастеел ЛИНА 600 бела 4П-С

Камин с капуљачом са електронском контролом и капацитетом од 800 м³ / х. Монтира се у ширину отвора 60 цм и може радити у начину циркулације и издувавању ваздуха. Мотор са максималном излазном снагом од 198 В делује у четири начина, пружајући низак ниво звука и уштеду енергије.

Кронастеел ЛИНА 600

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Прос Кронастеел ЛИНА 600 бела 4П-С

 1. Тишина. Шум се може чути само са 3-4 брзине, а за уобичајено кување довољно и прва два.
 2. Дизајн. ЛЕД осветљење, контрола додира и дисплеј пружају индивидуалне карактеристике поклопца.
 3. Свестраност. Ако купите угљични филтер из екстрактора, можете га користити у режиму рециркулације.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Потрошња Кронастеел ЛИНА 600 бела 4П-С

 1. За напајање ЛЕД позадинског осветљења користи се засебан трансформатор - уколико то не успије, потрага за новим и његовом замјеном трајаће неко вријеме.
 2. Током инсталације, кабл за напајање је превише зашрафљен заштитним поклопцем - морате направити рупу у зиду, или бушити саму кућиште.

Утврђивање врсте поклопца је боље купити у кухињи, а не последњи аргумент ће бити чињеница да овај уређај има минималне негативне повратне информације од људи који га користе. Ако је потребна поузданост, снага, миран рад и за то постоји могућност плаћања нешто више од просјечне цијене, онда ће овај модел бити прави избор.

МАУНФЕЛД Товер Ц 60

Модеран издувни поклопац са радном површином од стакла, ширина инсталације 600 мм и контрола притиска дугмета. У зависности од потреба, користи се један од три начина рада, који вам омогућава да прилагодите ниво буке у кухињи. Поклопац пролази кроз себе 520 м³ ваздуха на сат, што је више него довољно за собу од 20 м ².

МАУНФЕЛД Товер Ц 60

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

+ Прос МАУНФЕЛД Товер Ц 60

 1. Вредност за новац.
 2. Додатно осветљење зоне кувања.
 3. Радна површина је под углом - мања је шанса да ударите главом.
 4. Могућност повезивања у циркулацији и начину протока.
 5. Неповратни вентил је стандардан.

Који је кут за кухињу бољи - упоређивање различитих типова и популарних модела

- Недостаци МАУНФЕЛД Товер Ц 60

 1. Према упутствима, висина постављања изнад таванице треба да буде 45 цм. Ако поставите поклопац на овој висини, не видите контролне типке - они се морају притиснути да додирују или нагоре како би их видели.
 2. Општи недостатак црних ствари - они су врло запажене мрље од руку и прашине.
 3. Са великом количином паре из посудица можда се не апсорбује у потпуности.
 4. Код максималне брзине мотора, постоји запажен бука.

Практичан и неометан Товер Ц 60 уређај је добар избор за кухињску површину до 15-20 м², уколико је потребно, да би се комбиновала продуктивност, дизајн и ниска цена.

Какву куполу сте купили?

Гласајте
Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9