Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Ilmapuhallus: miten valita paras malli

May 20
No comments yet

Jotta voisimme hengittää helposti ja vapaasti, talojen, toimistojen ja huoneistojen ilman on oltava puhtaita ja kohtalaisen kosteita, ilman pölyä, bakteereja, tukahduttavia hajuja ja vaarallisia allergeeneja. Valitettavasti tämä ei ole totta: asuntot usein lentävät kissan hiuksia ja pölyä, toimistossa ei ole mitään, ja joku aivastaa ja jakaa viruksiaan suuresti. Ja talvella mukana olevat lämmityslaitteet tekevät ilmasta niin kuivan, että pershin on jatkuvasti kurkussaan. Päästäksemme nämä ongelmat auttavat puhdistamaan ilmaa - kuinka valita tällainen hyödyllinen kodinkone, kerromme.

Air pestä - miten valita oikea

Mikä on ilmanpuhdistus, sen käyttö ja ero ilmankostuttimista

Ilmanpesu on monitoiminen laite, joka tekee ilmanpuhdistimesta ja kosteuttaa sitä samanaikaisesti. Pesutyön ansiosta mikroilmasto parantaa merkittävästi, mikä tekee elämästä terveemmän ja positiivisemman. Ilmanpesu puhdistaa tehokkaasti haitallisten pölypunkkien, kukkien siitepölyn sekä muiden allergeenisten komponenttien, kissan ja koirien, keittiötuloksen ja savukkeiden savun.

Pesu eroaa kostuttimesta

Ilmansuodattimet ovat laitteita, jotka käyttävät kylmää haihdutusta. Ilman puhdistavan yksikön läsnäolo tekee niistä "edistyksellisempää" ja toimivaa kuin kosteuttajat, jotka vain täyttävät huoneen ilmamassat kosteudella.

Ilmapuhallus: miten valita paras malli

+ Ilmanpesukoneiden suhteet kosteuttajiin

 1. Laadullinen ilmanpuhdistus. Samanaikaisesti ei tarvita tarvikkeita (joita esiintyy missä tahansa ilmankostuttimessa).
 2. Käyttöperiaatteen ansiosta ilma on kyllästynyt kosteuteen luonnollisesti - näin ollen ei ole vaaraa umermistumisesta. Se on käyttökelpoisempi terveydelle ja ympäristölle (etenkin ikkunoissa ei ole tiivistystä, parketit, kirjat ja huonekalut eivät vaurioidu ja heikennetä).
 3. Laitteet toimivat hiljaa, häiritsemättä jopa makuuhuoneessa tai huoneessa, jossa vastasyntynyt on.
 4. Näiden laitteiden suunnittelu on hyvin yksinkertaista, ja niiden hoitaminen ei ole vaikeaa.

Ilmapuhallus: miten valita paras malli

- Ilmankostutus suhteessa kostuttimiin

 1. Faneille, jotka haluavat kasvihuoneen tai kauniin talvipuutarhan, tällaiset laitteet eivät ole kovin sopivia. Loppujen lopuksi he eivät kykene tarjoamaan riittävä ilman kostutusta, mikä aiheuttaa trooppisten tai subtropioiden vaikutusta. Tässä tapauksessa on parempi ottaa tavallinen kostutin.

Katsokaa siis tarpeitasi. Tarvitsemme terveellisen mikroilmaston - sitten pesu on aivan oikein. Ja jos kukkia kasvatetaan suuria määriä, mieti vaihtoehtoa tai kaksi eri yksikköä.

Kuka pitäisi miettiä ilman pesun ostamista

Laite, joka puhdistaa ilmaa ja tuo sen kosteuden normaaliksi, on usein yksinkertaisesti korvaamaton ja arvokas avustaja. Ennen kuin aloitamme tämän laitteen valitsemisen, sinun on ymmärrettävä, milloin sitä tarvitset ja mistä ongelmista se auttaa ratkaisemaan sen.

1. Asumisen ekologiaan.

Jokainen, joka on tarkkaavainen terveydelle (hänen ja hänen sukulaistensa), yrittää luoda suotuisia ilmasto-olosuhteita kotona. Tämä on ilma, joka on täynnä puhtautta ja raikkautta. Lämmityslaitteet ja sähkölämmittimet poistavat sen käyttökelpoiset ominaisuudet ja kaupunkiympäristö ei loista terveellistä ekologiaa. Pesuallas hankkiminen on tapa ratkaista ongelma.

2. Pidämme hauraita lasten terveyttä.

Jos vauva on liian kuiva, vauva voi tulla moody, nopeasti väsynyt, nukkua huonosti ja sairastua useammin. Hänen on vaikea hengittää, usein myös koskemattomuus saattaa kaatua. Kun sijoitat huoneen nurkkaan pienen siistinpesun, voit normalisoida mikroilmaston. Sitten unelma säätyy, sairaudet varmasti tulevat paljon vähemmän todennäköisesti "kiinni" lapselle, joka tulee iloisempi ja lopettaa itsensä kapriisiksi.

3. Lisää toimiston tehokkuutta.

Tässä likaisen ja kuivuneen ilman seurauksena voi olla työntekijöiden tehokkuuden heikkeneminen. Loppujen lopuksi he väsyvät paljon nopeammin, tekevät virheitä useammin ja toimivat paljon hitaammin. Joten läsnäolo uppoaa huoneessa - suora hyöty hallintaan ja hyötyä ehdottomasti kaikille.

4. Huolehdimme kalliista huonekaluista ja parketeista.

Jos rakastat antiikin isoäidin rintakehää kevyesti, ihailla kuvioitua parkettilattiaa, ja huoneessasi on pianoa sielun iloksi, niin et voi tehdä ilman pesua. Se suojaa kaikki nämä arvokkaat asiat kuivumiselta ja halkeamien ilmalta (joka on väistämätön, kun ilma kuivuu). Tämä laite on korvaamatonta myös suuren kirjaston läsnä ollessa - myös kirjat eivät suosi liian kuivaa ilmaa.

5. Rentoudu ja rentoudu.

Päättäessä, mikä ilma-uppoallas on paras valita hyvästä lepoajasta, on parempi valita malli, jossa on lisävaihtoehto - maku. Tällainen laite auttaa täydellisesti rentoutumaan kovan päivän työn jälkeen, levittämällä miellyttävän tuoksun huoneeseen, rauhoittaen hermoja, värjäytymällä ja rentoutumalla. Ja havupuiden aromaattisten öljyjen lisääminen on mahdollista ja samanaikaisesti eroon mikrobeista.

Mitä standardit sanovat tästä?

GOST ei onnistunut määrittelemään suotuisaa mikroilmastoa eri huoneissa: tämä parametri koostuu pääosin ilmamassojen kosteudesta, nopeudesta ja lämpötilasta. On myös indikaattoreita, joita pidetään optimaalisina, joille immuunijärjestelmä on rauhallisessa tilassa, joka ei toimi tyhjentävällä tavalla, mikä on erittäin tärkeää terveyden kannalta.

Optimaaliset indikaattorit ovat seuraavat:

 • lämpötilaraja - 20 - 22 0C;
 • suhteellisen kosteuden rajat - 30 - 60% (optimaalinen - 45%);
 • pakollinen tuuletus, varmistaen raikasta ilmaa.

Kuinka ilmanpesu toimii?

Laitteen sisäpuolella on pienitehoiset tuulettimet sekä lautatyyppiset rummut, jotka on kastettu vedellä erityisestä säiliöstä.

Ilman pesuallas
Ilmanpesun laite: 1. Likainen ilma; 2. tuuletin; 3. Ilman ionisointi; 4. Puhdista ilmaa; 5. pyörivä rumpu; 6. Kuormalava vedellä.

Likaiset hiukkaset kastuvat vesipisaroista ja putoavat alas, ja sitten ne hukkuvat vesisäiliöön. Samanaikaisesti ilmamolekyylien kosteus on tyydyttynyt. Ilmamassat, jotka ovat jo puhtaita ja kosteita, jättävät laitteen ja siirtyvät huoneeseen.

Ilmanpesun toimintaperiaate esimerkkinä Boneco-ilmapesua.

Kuljetettavan ilman määrä riippuu sähkötuulettimen tehosta. Yleensä tunnin kuluttua ilmamassat kulkeutuvat suodattimen läpi kahdesti tai kolmesti. Laite toimii hiljaa, kuluttaen paljon sähköä ja ei aiheuta kondensoitumista tai roiskumista. Joten lattia ja huonekalut ovat kuivia, he eivät aseta suolalla vettä.

Valitse laite huoneen mukaan

Jokaisen laitteen passi tarkoittaa aina sitä aluetta, jolla se pystyy käsittelemään. Joten ennen ostoa olisi harkittava, missä on upouusi pesuallas. Edullinen vaihtoehto on majoitus makuuhuoneeseen. Loppujen lopuksi tässä huoneessa vietämme suurimman osan elämästämme. Lisäksi mieliala ja hyvinvointi päivällä ja aamulla riippuvat suuresti yöllisen käyttökelpoisuudesta.

Muutama huone jopa tehokkain laite ei riitä. Jos asennat pesuallas esimerkiksi käytäviin, se ei voi käsitellä samaan aikaan olohuonetta ja makuuhuoneen vierekkäin. Seinät, kuten tiedetään, eivät anna ilman kulkea, ja oviaukot ovat liian pienet tehokkaan ilmanvaihtoa varten. Joten jokainen laite on suunniteltava tietyn huoneen koon mukaan.

Toinen kokemattomien käyttäjien tekemä virhe on laitteen käyttö kannettavana kosteusvoittimena. Ehkä joku tällainen vaihtoehto näyttää parhaalta ja kannattavalta. Älä kuitenkaan kiirehdi - laitteen periaate (luonnonveden haihtuminen) rajoittaa tätä mahdollisuutta. Loppujen lopuksi haihtuminen luonnollisilla keinoilla ei ole kovin nopea prosessi.

Uimurin siirtäminen yhdestä huoneesta toiseen rikkoo kosteuden tasapainoa ensimmäisessä huoneessa, ja toisessa tilassa tämän ajanjakson aikana ei ole aikaa sopeutua. Joten saamme: että ensimmäisessä huoneessa tulee liian kuiva, ja toisessa - se ei ole vielä tarpeeksi märkä. Se on kaikkialla, odottamattoman mukavuuden sijasta, tunnemme epämukavuutta.

Joten, tunne huoneesi alue, valitsimme sen nimenomaisen pesemallin. Tällöin älä tee suurta voimanvaraa. Tämä on irrationaalista ja kallista sähkönkulutuksessa. Pieni laite, joka on sijoitettu valtavaan huoneeseen, on myös huono vaihtoehto. Hän ei voi luoda oikeaa mikroilmastoa, vaan vain osittain puhdistaa ja kostuttaa ilmamassat.

Ilmanpuhdistuksen tilan pinta-ala

Esimerkki: laitteet, joiden teho on 25-35 wattia, on suunniteltu enintään 50 neliömetrin tiloihin. Jos on tarpeen käsitellä alueelle entistäkin tärkeämpää, on syytä kiinnittää huomiota suurempien voimien malleihin, sillä näiden indikaattoreiden avulla ei voida selviytyä tehtävistä.

Mikä laite on hiljaisin

Laitteessa on vain yksi liikkuva osa, se on tuuletin. Koska se on riittävän heikko, se ei aiheuta voimakkaita ääniä käytön aikana. Useimmat ilma-altaat ovat niin hiljaisia, että jopa lasten makuuhuoneessa he eivät häiritse vauvan nukkumista.

Kunkin laitekohtaisen tiedot ovat melutasosta. Huolimatta yleisistä pienistä rajoista nämä ominaisuudet ovat erilaiset kaikissa aluslevyissä. Huomaa, että ne riippuvat myös tekniikasta, jolla laite toimii.

On olemassa kaksi tekniikkaa:

vedensuodattimien - erityinen veistos vesi, joka koostuu useista kerroksista. Tämä johtuu erityisen karan pyörimisestä, joka asetetaan vesisäiliöön ja nostaa pieniä pisaroita vettä. Tämän tekniikan laitteet ovat äänieristettyjä. Kun olet hankkinut tämän puhdistustekniikan avulla varustetun laitteen, valmistaudu huomattavaan melutasoon. Se ei varmasti ole tarpeeton, mutta erittäin herkkien ihmisten on vaikea nukahtaa tämän laitteen käytön aikana.

Ilmapuhallus hydrofiltraatiolla

Kylmä vesi - veteen on sijoitettu pyöriviä levyjä. Tämän ansiosta muodostuu ohut vesikalvo, joka haihtuu puhaltimen puhaltamalla. Tämä toimintaperiaate on merkkien Elektrolux, Ballu, Boneco laitteita. Ne ovat hiljaisempia kuin edellä kuvatut ja niiden tuulettimen kohina vaikuttaa puhaltimen sijaan puhdistusjärjestelmään.

Ilmansuodatus levyillä

Ilmanpuhdistuskapasiteetti

Kun vesi haihtuu laitteen käytön aikana, pesutulos on meille tärkeä. Se osoittaa, kuinka paljon vettä, grammoina, kulkee pesualtaan huoneen ilmaan tunti. Vesisäiliön tilavuus on myös tärkeä - sen ei pitäisi olla liian pieni, muuten on tarpeen kaataa vettä liian usein.

Keskitymme siihen, että ilmanpesukapasiteetilla 300 - 500 grammaa tunnissa vesisäiliön tilavuuden tulisi olla 5-7 litraa.

Kuinka ymmärrä ilma-ionisaattorin tarvetta ilmanpuhdistuksessa

Jotta laitteet toimisivat pitkään ilman korjausta, valmistajat yksinkertaistavat pesualtaiden suunnittelua mahdollisimman suuriksi. Tämä antaa esimerkiksi Venta-brändille 10 vuoden takuun sen pesuille (ja useille malleille - jopa kaksikymmentä vuotta vanhoihin). Monimutkaisempi yksikkö, sitä vähemmän se on taattu.

Esimerkiksi sähköinen valvonta voi taata vain viisi tai seitsemän vuotta häiriöttömästä palvelusta. Lisävaihtoehdot - katalyysi tai ionisaattori, vaikeuttavat myös suunnittelua eivätkä lisää takuun lisäämistä. Siksi ei ole liian monta tällaisten aluslaattojen malleja.

Ionisaattori on kuitenkin erittäin hyödyllinen asia, erityisesti nykyaikaisissa olosuhteissa. Loppujen lopuksi instrumentin negatiivisia ioneja, jota täysin vailla sen suljetussa tilassa asunnon, hyvä vaikutus immuunijärjestelmään, sekä parantaa muistia ja tarkkaavaisuutta. Siksi valinnassa ilmanpesusysteemit päättää, että sinulle on tärkeämpää: ostaa malli tämän vaihtoehdon, mutta vähintään yhtä luotettava tai ostaa erikseen ionisaattori ja normaalin puhdistuksen ilman ylimääräisiä "kelloja ja pillejä", mutta luotettavampi.

Joissakin ilmanottimissa on esioneerotus. Tässä tapauksessa se palvelee ensinnäkin tehokkaampaa pölyn poistoa kuin ilman kyllästyminen negatiivisesti varautuneilla ioneilla. Asia on, että tällaisten pesujen ionien kyllästyminen ilmalla tapahtuu ennen kuin se joutuu kosketuksiin veden kanssa. Kun ilma kulkee veden läpi, suurin osa ioneista hajoaa ja ilman ionisaatioprosessi ei ole yhtä tehokas.

Ilman aeratointi ja desinfiointi

Suojaus bakteereilta ja viruksilta

Bakteereiden ja virusten suojaamiseksi valmistajat varustavat laitteiden erityisen ionisoivan hopeasangan, jolla on hieno rakenne, joka on valmistettu antiseptisestä aineesta hopean lisäämisellä. Pääpaino on hopeaionien parantavaa ominaisuutta vastaan, joka voi onnistuneesti torjua monia haitallisia viruksia ja bakteereita, tuhoamalla yli 650 lajiaan.

Tuottajien mukaan sauva työntyy veteen jatkuvasti emittoi hopeaioneja, joita kutsutaan puhdistamaan vettä. Ei "kemiaa", kaikki on täysin turvallista ja ympäristöystävällistä. Rodsa palvelee noin vuoden, ja koko tämän ajan lähetettyjen hopeaionien määrä pysyy samalla tasolla. Tämä pitoisuus riittää laitteen haihduttaman veden tehokkaaseen desinfiointiin.

Ionisoiva hopeavartta

Näyttäisi olevan erittäin houkutteleva kuluttajalle. Kuitenkin kauniita tarinoita tuottajista ei ole vielä vahvistettu riittävällä määrällä tietoja. Ja kuten todellisuudessa, sitä ei tiedetä. Joten suosittelemme, ettet "pidä" mainostunnukkeita eikä ylitä maksua kalliista lisävaihtoehdosta, jonka hyödyllisyys on vielä kysymys.

aromi

On olemassa malleja nieluja, joilla on erillinen lokero vesisäiliöön. Se on pieni ja on suunniteltu lisäämään aromaattisella öljyllä kyllästettyä puuvillanvillaa. Tämä toiminto mahdollistaa paitsi puhtaan ja kosteuden myös miellyttävän tuoksuvan ilman. Tämä toiminto ei ole tarkka.

Työmuodot, niiden määrä ja johtamismenetelmät

Yksilöimpiä lavoja on varustettu vain yhdellä työllä. Kun ne on kytketty päälle, suurin teho kuluu. Kalliimmat laitteet pystyvät toimimaan useissa moodeissa. Esimerkiksi tällaiset: nopea ja intensiivinen, hidas ja taloudellinen, täysin automatisoitu. Liikennemuotojen läsnäolo antaa käyttäjälle enemmän mahdollisuuksia, mutta heidän poissaolonsa ei ole suuri haitta.

Laitetta voidaan käyttää kahdella tavalla: mekaaninen tai elektroninen. Ensimmäisen tyyppiset altaat ovat yksinkertaisempia, halvempia ja luotettavampia - yksinkertaisempi muotoilu, vähemmän syytä murtaa.

Mekaaninen pesu

Sähköiset aggregaatit voivat kuitenkin olla paljon suurempia. Näytöllä näkyy kuinka puhdistus- ja kostutus tapahtuu, jotta voidaan seurata tärkeimpiä parametreja. Niiden avulla voit myös asettaa eri tiloja, kuten automaattisen, tehon tason muuttamiseen.

Elektronisesti ohjatut altaat

Optimaalinen valinta pesualtaan riippuen ongelmista, jotka sen avulla ratkaistaan

Asunnon tai talon autonpesun valinnasta sinun ei tarvitse vain mitata sen kapasiteettia ja huoneiden tilaa. On ehdottomasti asetettava etusijalle. Päätä erityisesti, mikä ongelma on enemmän huolestuttava: liian kuiva tai liian sotkuinen ilma, tuoksut, allergeenit.

Loppujen lopuksi nämä laitteet, vaikka ne suorittavat samanaikaisesti kaksi työtä (puhdistus ja kostutus), mutta ne tekevät sen toisin. On esimerkiksi niitä, jotka parantavat ilmasta kosteutta, mutta eivät pysty selviämään tuoksuista. Ja toiset ionien avulla tekevät ilmasta täysin puhtaat ja desinfioidut, mutta kosteuttavat sitä heikommin. Siksi yksilöimme tärkeimmän ongelman itsellemme.

Ongelma yksi - kuivunut ilma

Jos se on ensisijaisesti sinulle - saavutetaan optimaalinen kosteus huoneessa. Tällöin on hyvä tarkastella merkkien Electrolux, Venta, Air-O-Swiss, Boneco laitteita. Saat uppoavan hyvän suorituskyvyn, joka haihtuu 200-500 millilitraa vettä tunnissa, ja siinä on melko voimakas tuuletin.

Suunnitelmassa olevat kostutuslevyt mahdollistavat suuren alueen muodostumisen haihtumiselle. Tällaisten laitteiden ominaisuudet ovat lähellä ultraäänityyppisten kostuttimien ominaisuuksia ja niitä pidetään oikein tehokkaimpina.

Toinen ongelma on pölyisyys, villan runsaus, herkkyys kukkien siitepölylle

Tällaisia ​​laitteita käsitellään täydellisesti laitteilla, jotka on varustettu esioni- sointivaihtoehdolla. koska ne puhdistaa ilmaa samalla tasolla kuin paras HEPA-suodattimet (joita puuttuu vain 0,03 prosenttia mikroskooppisia hiukkasia), sisäänrakennettu laadukkaita ilmanpuhdistimet.

Alustava ionisaatio kyllästää ionien saastutetulla ilmalla. Tämän likaisten hiukkasten, jopa hyvin pieni koko, tarttuvat täydellisesti kostutettuihin pyöriviin levyihin, huuhtelemalla veteen. Jos olet kiinnostunut tällaisista malleista, kiinnitä huomiota Air-O-Swiss-merkin instrumentteihin.

Ongelma kolme - häiritse epämiellyttäviä tuoksuja ("kemia", orgaaninen savuke savu)

Jos tuoksut, jotka vaivaavat sinua, älä pidä tukevasti, niin lähes kaikki pesut auttavat. Loppujen lopuksi vesi puhdistaa ilmaa samanaikaisesti ja tuoksut imeytyvät luonnollisesti. Tämä, muuten, meidän isoisät ja isoisovanhempani tietämään, että ne laittaa huoneeseen ämpäri täynnä vettä, jos se haisi pahalta.

Kuitenkin pysyvien epämiellyttävien "tuoksujen" läsnä ollessa tulee olla varusteena tehokkaampi laite. Optimaalinen vaihtoehto tässä tapauksessa - pesu, joka on varustettu fotokatalyytin toiminnalla. Sen rakenne sisältää ultraviolettivalon ja erityisen valokatalyyttisen suodattimen. Ultraviolettivälin ja katalysaattorin vuorovaikutuksessa muodostuu hapettimia, jotka kykenevät tehokkaasti tuhoamaan hajun molekyylit.

Huolehdimme laitteesta huolellisesti ja oikein

Valitse pesupaikka

Mistä kone asetetaan, riippuu paljon. Erityisesti kosteuden puhdistuksen laatu sekä näiden prosessien tehokkuus. Lisäksi sinun on laitettava autopesu niin, että sitä ei voi vahingossa pudota tai kääntää arkipäiväisen liiketoiminnan aikana.

Seuraavassa on perusohjeet, joita on noudatettava valittaessa oikeaa pesupaikkaa:

 • Me retkemme vähintään 50 senttimetriä huonekaluista ja tarvikkeista, jotka ovat huoneessa.
 • Laitteen yläosa jätetään vapaaksi laittamatta laitetta pöydän alapuolelle tai tiukalle nichelle.
 • Asennamme laitteen vaakasuoraan tasoon - puhdas, kuiva ja tasainen. Parasta kaikesta, tietenkin, lattialla, koska se on metrin alueella lattian yläpuolella, että se on likaisin (pölyhiukkaset asettuvat).
 • Talvella, kun lämmittimet toimivat, jotka kuivuttavat ilman, on suositeltavaa asentaa ilmankostut lähellä niitä. Joten on mahdollista poistaa nopeasti ylikuumeneminen ilman.
 • Älä aseta laitetta lemmikille tai ihmisille, jotka ovat jatkuvasti (esimerkiksi suosikki tuolin tai sohvan vieressä).

Säännöllinen huolto

Miten valita autonpesu, päätimme. Nyt meidän on opittava siitä, miten hoidamme sen asianmukaisesti. Ilman puhdistaminen, se itsessään on saastunut, joten se on puhdistettava määräajoin. Seuraavaksi näytämme, miten voit tehdä tämän eri yksityiskohtia.

Kotelo ja tuuletin.

Kotelo pyyhitään märällä liinalla ja käytä sitten kuivaa kangasta tai lautasliinaa. Tuulettimen likaiset siivet puhdistetaan täysin märällä pyyhkimällä.

Pallet ja vesisäiliö

Vesisäiliö on tavallinen puhdas vesi ja sedimenttien poistaminen lava-alustalta tarvitaan erityinen aine, joka poistaa asteikon. Se voidaan ostaa rautakaupasta. Kaastamme vettä pannuun, lisäämme varat ja odota hetki. Sen jälkeen käännämme pakkauksen levyjä useamman kerran, kaada vesi vettä ja huuhdo levyt hyvin, poistamalla koko pakkaus.

Kuormalavalla muodostettujen voimakkaiden kerrostumien läsnä ollessa kaikki samat anti-scale-aineet auttavat. Sen pitäisi olla hieman laimennettu vedellä ja kaadettu pannulle. Kun olet odottanut vähän, pyyhi talletukset harjalla.

Kosteuslevyt

Huomaa, että heikko kalkkipitoinen kerros edistää tehokkaampaa kostutusta. Jos haluat puhdistaa levyn pinnan, vie mittakaava uudelleen ja voit myös käyttää etikkaa. Laitteen levittämisen jälkeen huuhtelemme levyt huolellisesti.

Kosteuslevyt

Muista: levypinta on muovia, joten missään tapauksessa emme käytä hankaavia aineita ja kemiallisesti aktiivisia liuottimia siihen.

Yleiset suositukset.

Kuinka usein pesu on puhdistettava riippuu useista tekijöistä. Erityisesti hänen palveluksensa ajankohdasta ja siitä, kuinka likaa ilma on huoneessa. Vähintään yhtä tärkeä on laitteeseen kaadetun veden laatu.

No, keskimääräiset indikaattorit ovat seuraavat:

 • Puhaltimen tapaus on puhdistettava kerran vuodessa (tai puoli vuotta);
 • Kuormalavalla oleva vesisäiliö on puhdistettava 14 päivän välein;
 • levyjen hoito suoritetaan kuukausittain.

Optimaalinen aika ilmanpuhdistuksen jatkuvaan käyttöön.

Tämä voidaan yleensä tehdä itsenäisesti. Monissa malleissa on sisäänrakennettu ajastin, jonka avulla voit määrittää työn keskeytyksen keskeytyksettä (yleensä 8-12 tuntia). Ja nieluja voi työskennellä ympäri vuorokauden. He käyttävät yleensä vähän sähköä.

Yleensä työaika riippuu huoneen ilman laadusta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Oletetaan, että olet ostanut altaan ensimmäistä kertaa - tässä tapauksessa, ensimmäisinä päivinä sinun on annettava hänen työskennellä pidempään. Laite antaa huoneelle nopeasti ilman ja esineiden tarpeellisen määrän kosteutta ja selviytyy pääsaasteesta.

Periaatteessa, mitä pidempi autopesu toimii, sitä puhtaampi huoneen ilma on, kyllästynyt kostealla optimaalisella osuudella. Luonnon periaatteen ansiosta vesiä ei voida kostuttaa - ja tämä on plus.

Tällöin voit luottaa yksikköön. Päivästä kahden tai kolmen kuluttua tuntuu jo, kuinka paljon helpompaa se hengittää. Terveellinen mikroilmasto ympäröi sinua ja rakkaitasi koko ajan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =