Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Sofák harmonikus transzformációs mechanizmussal

May 20
No comments yet

Az összeszerelt formában a harmonikus kanapék foglalják el a leginkább elfogadható, ilyen típusú és típusú bútorokat, minimális helyet a szobában. Azonban az ülés és a hátsó szerkezet is kényelmes, elég széles, puha és kényelmes. A karfák gyakran puhaak. De megtalálja a "minimalizmus" változatát is a fa karfákkal, ami nem csökkenti a minőségét és a kényelmét. Kihasználva a kanapét, a tulajdonos kényelmes és meglehetősen nagy ágyat kap.

Sofa harmonika

A kinyitható formájú részek összekötő helye észrevehetetlen és teljesen nem érezhető. A bútorgyártók azt állítják, hogy az ilyen jellegű átalakítás mechanizmusai a bútorpiacon a vásárlók körében legnépszerűbbek, és a harmonikus kanapékról szóló pozitív véleményük megerősítésként szolgál. Az átalakulás rendszere erős és a legmegfelelőbb a munka során, és egy nagyon hosszú ideig is szolgál, a kényelmes munkavégzésnek köszönhetően. Ahhoz, hogy a kanapé ágyba jusson, elég szelíd és feltétlenül könnyedén felhúzni az ülést, és minden!

Leírás megtekintése / elrejtése

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 14