Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Sådan laver du en opvarmet hundekabine med dine egne hænder

May 20
No comments yet

Fra denne artikel, som faktisk er en detaljeret trin-for-trin instruktion, vil du lære at lave en messe til en hund med dine egne hænder. Og ikke en simpel kabine og isoleret. Isoleringsmateriale placeret mellem kabinens tolags vægge hjælper med at beskytte din hund ikke kun fra frost om vinteren, men fra den brændende sol i den varme sommer. Brug til dette formål polystyrenplader med en tykkelse på 7-8 cm eller et stift isolerende skum. Hvis du vil reducere omkostningerne, kan du reducere tykkelsen af ​​isoleringsmaterialet til 4 cm.

Hvordan laver man en stand til en hund med egne hænder

Forberedende arbejde

Før konstruktionen starter, skal du bestemme kabinens størrelse. Hunden skal være i stand til nemt at vende ind. Før du tager en endelig beslutning, skal du studere de forskellige designmuligheder og vælge den, du foretrækker. Køb kvalitetsmaterialer, hvis du vil have resultatet af dit arbejde at svare til et højt fagligt niveau.

Før vi starter beskrivelsen af ​​projektet, giver vi dig nogle nyttige tips. Kombiner strukturelementerne i begge ender, inden de fastgøres med skruer. Før skruerne skrues i, bor styrhullerne i savet træ, så det forhindrer splittelse af træet. Sørg for, at kabinens vægge er lodrette, og gulvet og de øverste bjælker er vinkelret på dem. Hvis du bor i en region med et koldt klima, skal du bruge et isoleringsmateriale 7,5-9 mm tykt, ellers vil 3-4 cm tykkelse være nok.

Til opførelse af en kabine skal du:

materialer:

 • bruski sektion 5 × 10 cm - bærende strukturelle elementer, spærre;
 • 18 mm krydsfiner - gulv, vægbeklædning, tagdækning;
 • 5 × 5 cm stænger - Støtteelementer på baldakinen;
 • negle / skruer 5 cm lang og 8 cm lang;
 • ruberoid tagsten.

instrumenter:

 • beskyttelseshandsker, briller;
 • cirkelsav;
 • En sav til at klippe i en vinkel på 45 grader;
 • en hammer;
 • alkoholniveau
 • roulette;
 • blyant.

Tips:

 • Sørg for, at målingene er korrekte, inden du lægger op til sav- / savmaterialer.
 • som et varmelegemateriale polystyren og ikke mineraluld
 • alle størrelser i tallene er i inches; For at konvertere til centimeter, brug formlen: 1 tommer = 2,5 cm.

Gøre bunden og væggene i kabinen

Den første fase af projektet er at skabe bunden af ​​kabinen. Lav en ramme på 5 × 10 cm stænger, som vist på billedet. Fastgør stængerne med 8 cm skruer, bor de førende huller. Brug en tømrer for at sikre, at hjørnerne af basen er rigtigt lige.

Vedhæfte til rammen af ​​18 mm krydsfiner, der skal tjene som et gulv booth, og fastgør det med 5 cm søm / skruer hver 15 cm langs skinnerne af rammen. Krydsfinerens kanter må ikke stikke ud over rammen.

Gør bunden af ​​kabinen
Gør bunden af ​​kabinen.

Paul er klar, det er murens tur. Vi anbefaler at du laver rammer med 5 × 10 cm søjler. Arbejd mere bekvemt på en flad overflade. Fastgør rammerne af væggene til bunden af ​​kabinen og mellem dem 8 cm selvskærende skruer. Glem ikke at kontrollere deres lodrethed med et alkoholniveau.

Væginstallation
Installation af en vægpanel.

Den næste fase af projektet er den ydre belægning af kabinens vægge med krydsfiner. Skær arkene af den ønskede størrelse ud med en cirkelsav med et tyndt blad. Glem ikke at lave en døråbning, for dette har du brug for et stiksav. Fastgør krydsfinerpladerne på 5 cm rammen med negle hver 20 cm langs rammestængerne.

Yderbeklædning
Yderbeklædning.

Nu er det nødvendigt at rette arkene af isoleringsmateriale. Fra min egen erfaring, anbefaler vi dig at bruge en polystyren plade tykkelse på 7-8 cm, og ikke mineraluld (glasuld). Uanset hvad isoleringsmateriale foretrækker du sørge for, at der ikke er nogen huller mellem træ barer og et varmelegeme, ellers isoleringen vil ikke være effektiv. Ved hjælp af en hacksav korrigeres om nødvendigt størrelsen af ​​polystyrenplader.

Fastgørelse af isolerende materiale
Fastgørelse af isolerende materiale.

Når du har placeret varmeren, skal du sy i kabinens vægge indefra. Skær krydsfinerpladerne af den rigtige størrelse ud med en cirkelsav eller en skæremaskine, og pas på at ikke beskadige kanterne. Monter krydsfiner på plads og fastgør den med 5 cm skruer. Det er vigtigt at afslutte alt arbejde på den indre hud på dette tidspunkt, som i fremtiden vil du praktisk talt tabe adgang her.

Indvendig beklædning af vægge
Indvendige foring af væggene.

Tag og baldakin gør

Næste trin er installationen af ​​spærre på et hundhus. For at gøre dem skal du bruge 5 × 10 cm stang, hvis ender skal skæres i en vinkel på 45 °. Sørg for, at alle spærre er helt lige. Par de spidser øvre ender og fastgør dem med 8 cm søm eller selvdrejende skruer. Placer de tilsluttede par spærre på lige afstande fra hinanden, som vist på figuren.

Montering af spærre
Montering af tagspærre.

Når tagrammen er klar, er det nødvendigt at trimme den med krydsfinerplader, og fastgør dem til spærene med 5 cm søm hver 15 cm.

Tip: Det andet ark af krydsfiner skal være lidt større, da det skal overlappe snittet af det første ark.

Tagbeklædning
Tagbeklædning.

Hvis du vil forbedre udseendet af hundhuset, kan du overveje at opbygge et baldakin foran indgangen. Begynd arbejdet med fremstilling af en gulvramme på 5 × 5 cm stænger. Saml dem sammen, sørg for at alle hjørner er lige, og diagonalerne er ens.

Læg gulvet med 2,5x10 cm brædder. Fastgør skruernes skruer, der fastgør dem for at få et pænt udseende.

Base af baldakin
Gør bunden af ​​baldakinen.

Nu skal du bygge et skelet skelet. Monter stativene på deres 5 × 5 cm stænger, og fastgør dem på plads ved hjælp af selvdrejende skruer. Så bygg rammen - hvordan man gør det, vist på billedet. Sørg for, at alle elementer i strukturen er godt justeret og sikkert fastgjort.

Opbygning af et skur
Opførelse af en ramme til baldakinens vægge.

Dæk kabinens tag og baldakin med ruberoid, fastgør den ved hjælp af beslag og derefter med tagplank. Læg flisen fra bunden af ​​taget. Hvis du vil tilføje dekorative strimler, skal du gøre det før du lægger tagpladerne.

Rådgivning: Tegn en kalklinie, som vil tjene som en guide, når du lægger tagsten.

10-montazh-gibkoi-cherepicei
Dækker taget med fleksible fliser.

Byggeri af kabinen er næsten færdig, det er fortsat at tage sig af de små streg. Fyld alle slidser og huller med kitt på træ, og derefter med silikoneforsegling. Efter massen har tørret, sand overfladen med sandpapir med kornstørrelse på 120.

Tip: Dæk træfladerne med flere lag maling for at beskytte dem mod skader fra udsættelse for atmosfærisk fugt. Sørg for, at neglene og skruerne bliver druknet dybt nok, ellers kan hunden blive skadet.

Arbejdet er afsluttet. Takket være vores instruktioner om, hvordan man laver en stand til en hund, kan du være stolt af resultatet af arbejdet i dine hænder, og dit kæledyr vil være oprigtigt taknemmelig for dig.

Færdigbygget kabine
Færdigbygget kabine.

Oversættelseskilde: www.howtospecialist.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1