Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

30 идеи за декорация на кухнята с декоративен камък

May 20
No comments yet

Просто невероятна, така циклична мода, включително моден дизайн. Това, което казаха сбогом, изглежда, че завинаги, защото е остаряла, бързо се връща към списъка с най-важните тенденции. Какво можете да направите с природата на човека - хората мразят монотонността и пожелават постоянна промяна. Каменните стени идеално се вписват в категорията на дизайнерските елементи, след като някои се разпаднат на горните стъпала на пиедестала на популярността.

Не много отдавна всички се стремят към безупречно гладки повърхности и ултрамодерна декорация, днес предпочитат контраста на текстурата и оригиналността на интериорния дизайн. Индустриалният стил стана обичайно и каменните стени се преместиха от улицата в зашеметяващи бани и уютни спални.

Днес ще видите 30 великолепни кухни, които впечатляват с простото очарование на каменните им стени, което ви позволява лесно да комбинирате съвременната ергономичност и гъвкавата естетика. Нито стила на пространството, нито неговата цветова схема са пречка, тъй като дизайнерите са намерили начин да напишат каменна стена във вътрешността на голямо разнообразие от кухни. Вземете чаша от любимата си напитка, отпуснете се и се насладете!

Камък във вътрешността на кухнята - завършвайки кухнята с камък

Елегантни съвременни кухни

Ще започнем с най-неочакваната версия - комбинация от каменна стена с модерен стил на интериорен дизайн. Това сливане може да превърне главите, създавайки в най-обикновената кухня очарователен център за фокусиране. Можете да донесете каменна стена в вече съставения модерен интериор - това ще бъде само контрастния акцент. Но кухнята със съществуващите каменни стени може да се превърне в истински шедьовър, който е еднакво постижим с помощта на интересна островна маса, подходящо подбрани мебели и модерно осветление.

2
Изключителна кухня с извити стени, които повтарят формата си с островна маса и плъзгащ се стъклен покрив (от CCD Architects).

3
Сянката на естествения камък е в перфектна хармония със сивия цвят на сводестия таван (от Stuart Silk Architects).

4
Каменната стена свързва кухнята и басейна, разположени до къщата (от Rodrigues Bodycoat Architects) в един общ ансамбъл.

5
Необичайният дизайн на тази кухня визуално разрушава бариерата, разделяща вътрешното пространство на помещението от слънчевия и свеж вятър на огромната обшивка (от Колин Кадле Фотография).

6
В тази кухня островната маса в бели цветове и модерните кухненски мебели се съчетават перфектно с очарователния фон на тухлената стена (от зона 4 архитекти).

7
Елегантна модерна кухня с красиво осветление и акцент под формата на каменна стена (от By Design / Dave Adams Photography).

Кухни в селски стил

Когато мислите за възможните варианти за завършване на кухнята с камък, първото нещо, което ви се струва, ще бъде стил в страната. В тези кухни каменната стена е акцент към естествения фон, укрепва, подчертава вече формирания стил на пространството. Каменните стени с груба облицовка и съзнателно помрачени зидарии отговарят добре на стила на селото, докато кухнята се възползва от фон в топли тонове. Много е важно да изберем правилния камък, защото той не само диктува стила и цветовата схема на кухнята, но също така определя колко цялото пространство изглежда тъмно или светло.

8
Приятна кухня-трапезария с камина, лилави шкафове и каменни стени (от Locati Architects).

9
Кухня в селскостопански стил с каменна стена и печка от La Cornue (от Squarespace).

10
Структурираните стени от варовик създават в тази кухня атмосфера на спокойствие, присъщо на живота в селска къща (от Walker Warner Architects).

11
Кухня в класически европейски стил с уникални каменни стени и варовиков под (от Minion Gutierrez).

Дървото и камъкът са дует, който е печеливша възможност за кухня в селска къща. Настроението в кухнята е най-вероятно да бъде създадено от дървени шкафове, маса на острова, бар столове и отворени рафтове, а не на фона на самата каменна стена. По правило, колкото по-тъмен е естественият камък, толкова по-лек е съседните дървени елементи, което ще осигури идеален баланс!

12
Нестандартната комбинация от два различни вида камъни може да създаде уникална и най-важна много привлекателна кухня (от Hendel Homes).

13
Малка кухня с каменни стени и тавани с дървени греди (от Арчър Buchanan Architecture).

14
Планинската хижа вдъхнови дизайнерите да създадат тази кухня с каменни стени (от реновиран дървен материал от Монтана).

15
Каменната стена придава на тази модерна кухня очарованието от древността (от Cedarstone Homes Limited).

16
Рустик кухня: всичко за камъка! (от Andersson-Wise Architects).

17
Дървото и камъкът във вътрешността на кухнята създават атмосфера на топлина и комфорт (от JLF Associates / Kevin Perrenoud Photography).

Уютна средиземноморска атмосфера

Голи греди на тавана, тъмни тонове дърво, в непосредствена близост до топъл, приветлив нюанси, както и, разбира се, много текстури ... средиземноморската кухня е на целия свят, че те привлича със своя магнетизъм. Красива средиземноморска кухня с каменни стени, е идеално място за релаксираща семейна почивка, където можете да избягате от забързаното ежедневие, да се отпуснете и, разбира се, да се конкурират с вашето домакинство в скоростта на хранене вкусна вечеря!

В този стил, класически във всеки смисъл на думата, се вписват перфектно в каменните стени, и тази опция в последно време стана най-честата изборът на собствениците на жилища, които искат тяхната кухня обновен външен вид екзотично, но в същото време елегантен.

18
Черната печка и качулка са се превърнали в ефективно фокусно място (от Cooper Pacific Kitchens).

19
Таванът под формата на няколко тухлени полуцилиндрични сводове привлича най-голямо внимание в тази кухня (от Godden Sudik Architects).

20
Средиземноморска кухня с изящно гръб под формата на каменна стена (от Pyramid Builders).

21
Съвременна средиземноморска кухня с извит прозорец и каменни стени (от DuCharme Architecture).

22
Френският камък създава уютна атмосфера в тази средиземноморска кухня (от GDC Construction).

23
Прекрасната средиземноморска кухня се вписва добре в общата атмосфера на тази каменна къща (от FGY Architects / Bernardo Grijalva Photography).

Подчертавайки докосването

Използването само на една каменна стена като подчертаващ елемент ви позволява да се наслаждавате на благодатта на един камък, без да нарушавате модерната атмосфера на помещението твърде много. Тези, които не смееха да построят стена от естествен камък, могат да прибягнат до много по-евтина алтернатива - декориране на кухнята с декоративен камък.

24
Пример за творчески подход към използването на каменна стена в модерна бяла кухня (от архитектурата на Jamie Falla).

25
Спектакълната кухня съчетава традиционните и модерните (от Bravo Interior Design).

26
Индивидуална дизайнерска кухня с открити каменни елементи и малко работно пространство (от Colin Cadle Photography).

27
Оригинална кухня в индустриален стил: каменна стена и мраморни плотове (от Jarrett Design).

28
Необичайни за кухнята зидария превърна тази къща, преобразувана от стар павилион, в съвсем модерно жилище (от Студио Марк Рутвен).

29
Камък с кафяви и черни импрегнации привлича вниманието към стената в тази малка кухня (от Grainda Builders).

30
Каменната стена на цвета на телтуридното злато допринася за естествената красота на тази модерна кухня в индустриален стил (от Spot Design).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =