Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Cum să faci un câine cu mâinile tale

May 20
No comments yet

Acest articol este un ghid pas cu pas pentru construirea unei cabine de câine. Acesta este un proiect destul de interesant, deoarece oferă o oportunitate excelentă de a practica folosind diferite metode de prelucrare a lemnului și, pe lângă rezultatul său, este nu numai util, ci și foarte frumos. Vă vom arăta cum să faceți un câine cu propriile dvs. mâini, vă vom spune ce materiale și instrumente vor fi necesare pentru realizarea acestei lucrări. Nu este necesar să urmați cu strictețe aceste instrucțiuni. Înarmat cu cunoștințele dobândite, puteți construi o cabină de formă și dimensiune care să se potrivească mai bine nevoilor și gusturilor dumneavoastră. Desigur, puteți cumpăra pur și simplu o cușcă de-a gata dezasamblate, ci făcându-l le, mai întâi, a salva o cantitate considerabilă de bani și, în al doilea rând, pentru a primi o mare plăcere de proces.

Creați un câine cu mâinile noastre

Lucrări pregătitoare

Este destul de dificil să se determine dimensiunile necesare ale cabinei, vă recomandăm să studiați cu atenție această întrebare încă de la început. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. are suficient spațiu pentru a vă întoarce liber și pentru a vă așeza. Dacă faceți o greșeală cu dimensiunile, cabina poate fi prea mică sau prea mare pentru animalul dvs. de companie.

Trebuie reținut că cherestele presate (în special plăcile de particule - note srbu.ru) sunt adesea tratate cu substanțe toxice care pot dăuna animalului. Acest aspect are o mare importanță, prin urmare, atunci când selectați materialele pentru construcția cadrului și a pereților, este necesar să vă familiarizați cu caracteristicile tehnice ale materialelor pentru a evita posibilele probleme.

Pentru a face un câine, aveți nevoie de:

materiale:

 • secțiunea bruski 5 × 5 și 5 × 10 cm;
 • cuie / șuruburi de 5 cm lungime și 10 cm lungime;
 • placaj cu grosimi de 12 mm și 18 mm;
 • rumegus dale de acoperis.

Instrumente:

 • mănuși de protecție, ochelari;
 • ferăstrău circular;
 • un ciocan;
 • bomfaier;
 • nivelul alcoolului;
 • creion.

Sfaturi:

 • amintiți-vă proverbul "Măsură de șapte ori ...";
 • pentru a obține o structură rigidă, fixați pereții laterali la podea, ciocandu-vă unghiile într-un unghi;
 • pe desenele însoțitoare, toate dimensiunile sunt în centimetri, pentru a vă converti la unitatea obișnuită de măsură, trebuie să utilizați formula: 1 inch = 2.5 cm.

Asamblarea cadrului unei cabine de câine

Deci, cum faceți un câine? Începeți activitatea cu crearea fundației. Ai nevoie să taie un 3 bar (5 x 10 cm), lungimea de 110 cm și 2 bari (5 x 10 cm), lungimea de 90 cm. Le conecta așa cum se arată în figură, făcând prin poligon tâmplar că toate unghiurile sunt unghiuri drepte, și sigilați 10 cm cu șuruburi autofiletante (două la fiecare îmbinare).

Sfat: înainte de înșurubarea șuruburilor, forați orificiile de ghidare pentru a împiedica despicarea lemnului.

Cadrul podelei cabinei
Asamblarea cadrului pentru podeaua cabinei.

Apoi, ar trebui să tăiați o bucată dreptunghiulară de placaj de 18 mm în dimensiunea 90x120 cm - podeaua cabinei viitoare. Atașați-l la rama de 5 cm cu unghii sau șuruburi autofiletante la fiecare 25 cm.

Sfat: lăsați marginea de cel puțin 1 cm, altfel copacul se poate împărți.

Fixarea podelei casetei
Fixarea podelei cabinei.

Folosind bare de 5 × 5 cm, construiți cadrul ramelor pereților laterali. Dacă doriți să obțineți un design rigid, instalați un raft central pe fiecare parte. După ce ați asamblat scheletul pereților laterali, trebuie să le atașați la bază cu câteva șuruburi de 10 cm. Înainte de fixare, asigurați-vă că pereții sunt verticali, pentru care veți avea nevoie de un nivel de alcool.

Instalarea pereților laterali
Montarea ramei pereților laterali.

A fost rândul rândului cadrelor pereților din față și din spate. Pentru a le face vor fi necesare bare de 5x5 cm. Asigurați cadrele încadrate la 10 cm cu șuruburi autoportante. După cum puteți vedea în figură, pereții din față și din spate sunt diferiți. În cadrul peretelui frontal trebuie să plasați două rafturi suplimentare. Distanța dintre ele este lățimea intrării în cabină. Asigurați-vă că câinele dvs. poate trece cu ușurință între ele.

Montarea pereților din față și din spate
Montarea cadrului pereților din spate și din față.

Acum trebuie să construiți o cutie de acoperiș. Din motive de eficiență, ușurință în construcție și atracție estetică, vă recomandăm să creați un acoperiș cu un unghi de 45º.

Ați văzut barele de dimensiuni necesare pentru grinzi și creastă. Fixați grinzile pe rama cabinei cu șuruburi de auto-atingere de 10 cm, verificându-le în prealabil paralelismul pe fiecare pantă. Tăiați capetele rafturilor la un unghi de 45 °.

Acoperișul cabinei
Crearea unui cadru pentru acoperisul cabinei.

Este destul de ușor să faci elementele ramei de acoperiș. Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmați instrucțiunile noastre și tăiați capacele de dimensiunea corectă. Rețineți că în cifre toate dimensiunile sunt în inci (1 inch = 2,5 cm). În grinzi este necesar să se facă caneluri, astfel încât acestea să se alăture mai bine zidurilor.

După ce ați băut prima pereche de căprioare, asigurați-vă că acestea se potrivesc bine. Dacă nu, efectuați ajustările necesare și, după aceea, folosiți prima pereche ca șablon, realizați restul caprioarelor.

Elemente de acoperiș
Elementele necesare ale acoperișului.

Carcasa scheletului

Pentru realizarea pereților cabinei folosiți placaj de 12 mm. Acest proces este destul de simplu și simplu: trebuie să măsurați cadrul pereților și să tăiați bucăți de placaj de dimensiunea potrivită cu un ferăstrău.

Pe peretele frontal, nu uitați să faceți o intrare. Pur și simplu trageți o schiță a intrării și, pre-găuriți o gaură, faceți o tăiere de-a lungul acestei linii cu un jigsaw.

Fixarea pereților
Fabricarea si fixarea peretilor din placaj.

De-a lungul rafturilor cu unghii de finisare, unghiile marginea decorative de șindrilă. După cum puteți vedea în figură, acoperișul structurii ar trebui să depășească cel puțin 5 cm dincolo de pereții din față și din spate.

Sfat: Înălțimea proeminenței acoperișului poate fi diferită de cea recomandată de noi. Totul depinde de nevoile dvs. și preferințele estetice.

Acoperișul de decorare
Finisaj acoperiș decorativ.

Următorul pas este să tăiați două foi de placaj de 12 mm și să le atașați la rama acoperișului de 5 cm cu șuruburi sau cuie la fiecare 25 cm de-a lungul "creastei" și capriori. Înainte de a fixa foile de acoperiș, combinați-le cu atenție.

Placaj din placaj
Acoperirea acoperisului cu placaj.

Acoperiți acoperișul cabinei cu plăci flexibile. Începeți să o fixați din rândul de jos. Folosind creta, desenati cateva linii orizontale pe pantele acoperișului de placaj, care va servi drept ghid pentru dumneavoastra atunci cand puneti sindrila flexibila. Pentru fixarea șindrilelor, utilizați unghii de dimensiuni corespunzătoare.

Nu uitați că plăcile de acoperis ar trebui să depășească cel puțin 2,5 cm în toate direcțiile pentru a proteja structura din lemn de apa de ploaie. Nu uitați să vă protejați de apă și de creasta acoperișului

10-gotovaya-Budka-m
O casă de câine gata făcută din mâini.

Sursa de traducere: www.howtospecialist.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =