Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Hvilken hætte til køkkenet er bedre – sammenligne forskellige typer og populære modeller

May 20
No comments yet

Bestem hvilken slags hætte der er bedre for køkkenet, du kan kun forudføre nogle beregninger, som i det mindste tager højde for rummets størrelse og tilstedeværelsen af ​​et ventilationssystem. Ikke den sidste faktor vil være enhedens design - ikke alle værtinde vil "plante" en "hvid krage" i køkkenet, hvilket ikke er kendt, hvordan man passer ind i interiøret.

Hvilke slags hætter til et køkken er bedre at købe en bedømmelse

Sådan bestemmer du den rigtige type hætte

Hvis udformningen af ​​hætten kan ikke megen undren over fordelen ved markedet helt andre modeller med deres farver og størrelser, effektiviteten af ​​sit arbejde, er det nødvendigt at være særlig opmærksom - det påvirker kvaliteten af ​​sine funktioner.

Først og fremmest skal du bestemme typen af ​​enhed - recirkulation eller flow. På samme tid uden forudgående vurdering af lokalerne er det utvetydigt at sige, hvilke køkkenhætter det er bedre at bruge til det - hver udfører sine opgaver og er godt på plads.

Cirkulationshætte

Denne enhed fik dette navn, fordi det simpelthen får luften til at cirkulere gennem rummet og lindre det af fremmede lugte ved at passere gennem et carbonfilter, der er inde i selve hættefladen.

Ud over et kulfilter er fedtfælde installeret i en sådan udstødning.

Princippet for dets drift bestemmer alle de positive og negative aspekter af dette design.

cirkulyacionnaya vutyazhka 2

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele af cirkulationsekstrakter

 1. Muligheden for anvendelse i huse med tilstoppet ventilationssystem eller simpelthen designet til en lille trækkraft og ikke at klare mulighederne for moderne ekstrakter.
 2. En sådan anordning kan placeres overalt, og du behøver ikke at trække korrugeringen fra ventilationsakslen. Det åbner også rigelige muligheder for designere - denne hætte kan gemmes i bordpladen eller bag den falske væg.
 3. Når luftcirkulation ikke er nødvendig for at skabe stærk trækkraft, hvilket betyder, at enheder kan være mere kompakte og økonomiske med hensyn til elforbrug.
 4. Med mindre belastning på motoren, som er hovedkomponenten i emhætten, stiger enhedens samlede levetid.
 5. Placeringen af ​​komfurpladen er ikke bundet til ventilationsakslen.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Cirkulerende hætter

 1. Behovet for at købe forbrugsvarer - afhængigt af intensiteten af ​​brugen af ​​emhætten, skal kulfiltrene ændres cirka hver sjette måned eller et år.
 2. Det er nødvendigt at vaske fedtfilteret regelmæssigt - det er et lille metalnet, som er installeret i nederste del af emhætten og rengøres i rindende vand eller opvaskemaskine.
 3. Cirkulationshætten giver ikke mening over gaskomfuret. Ved forbrænding af gas omdannes ilt fra luften til carbonmonoxid (CO 2), som ekstraktoren simpelthen vil jage gennem køkkenet. Genbrug i denne sag bliver ikke kun ineffektiv, men også sundhedsfarlig.

Flow tegning

Den væsentligste forskel på en sådan anordning er, at for effektivt arbejde behøver det nødvendigvis adgang til ventilationsakslen. Emhætten monteres enten direkte ved siden af ​​åbningen, eller det korrugerede rør er forbundet med det, hvilket er lavet så kort som muligt - jo mindre er det, jo mere støjsvagt arbejde på emhætten. Af denne grund er anordninger af denne type noget begrænset på installationsstedet - på væggen over ovnen eller loftet.

Funktionsprincippet for enheden er ret simpelt. Blæseren skubber luft og trækker ham ud af lokalet for at danne en slags udkast, der er dannet med det åbne vindue, men luften er ikke kredser rundt i køkkenet, og blæses ud ventilatoren i ventilationssystemet skaft eller direkte på gaden, hvis tegningen er lavet en særskilt udluftning hul i væggen i køkkenet.

protochnaya vutyazhka 2

Da snavset luft udledes i gaden, derefter bruge kulfiltre er ikke nødvendig, men at partiklerne af fedt og sod ikke forurenes indersiden af ​​de fleste emhætter, fedtfiltre på det stadig stillet. Det skal nødvendigvis regelmæssigt vaskes ud - fra renheden af ​​denne del afhænger af, hvor meget hooden fungerer effektivt og roligt.

På grund af behovet for ventilationsinstallation installeres gennemstrømningshætter bedst under reparationsarbejdet i køkkenet, og når du planlægger det separat, skal du beregne dets placering. Der skal lægges særlig vægt på luftkanalen - ideelt bør den være en lige linje uden bøjninger og sving. Med deres tilstedeværelse vil luften være meget summende inde i røret, og brugen af ​​emhætten vil i hvert fald ikke være behagelig. Generelt er det i henhold til driftsprincippet klart, hvilken slags hood til en gaskomfur, der er bedre - i dette tilfælde bør kun en flydende installeres. Næsten alle modeller af flowhætter kan startes i recirkulationsmodus. Til dette formål er der installeret et carbonfilter på udløbshullet, og enheden er klar til drift.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele ved flow tegning

 1. Evnen til at lave kraftfulde, højtydende enheder.
 2. Ingen forbrugsstoffer, der kræver en systematisk udskiftning - brugte fedtfiltre er næsten evige.
 3. Emhætten kan gemmes i køkkenmøblerne.
 4. Noisiness er lavere end for cirkulerende analoger.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Ulempen ved gennemstrømningstegning

 1. Da emhætten i det væsentlige pumper luften ud af køkkenet, skal en anden strømme ind i sin plads, for hvilken det er nødvendigt at lade ventilatoren stå åben eller tænke på ventilationen også for tilstrømningen af ​​luft.
 2. Konsekvensen af ​​den tidligere ulempe - om vinteren fjerner hætten varm luft fra rummet, erstatter den med kold luft og om sommeren omvendt.
 3. Hvis komfuret er (eller vil blive installeret) langt fra ventilationsanlægget, er det uundgåeligt at installere store installationer.

Sådan vælges udformningen af ​​emhætten ved den type installation

Her kommer spørgsmålet om design i forgrunden. Det indre arrangement af alle hætter er jo det samme. De vigtigste forskelle er i motorens kraft, aggregatets kvalitet og arbejdsområdet.

Falsk. For det meste er disse budgetvarianter af enheder - de adskiller sig i den lille motorkraft, men samtidig er de den mest økonomiske i form af strømforbrug. Designets enkelhed bestemmer omkostningerne ved sådanne hætter og deres installation. Oftest er denne krop 60x50x15, den nederste del består af fedtfiltre, og inde i motoren er placeret. Luftkanalen er placeret på toppen eller bagcoveret.

På trods af budgetgennemførelsen er der i denne kategori et tilstrækkeligt antal pålidelige enheder, der kan klare luftrensning ikke værre end TOP-modeller og samtidig have et tilstrækkeligt lavt lydniveau.

Afskærmningshætte

dome. Deres andet navn er pejsen. Dette navn fik de til at ligne ventilationssystemerne for naturlige pejse, som straks tiltrækker sig selv ved indgangen til køkkenet. Ofte er sådanne modeller udstyret med en kraftig motor og kan prale af høj ydeevne. Da de konstant er i sikte, tilbyder producenterne et stort antal designmuligheder for sådanne enheder.

Dome hood

Strukturelt er de kuplede hætter opdelt i tre typer:

1. Pristennye. De er fastgjort til en af ​​væggene, for hvilken bagsiden er lavet fladt.

Dome væg hætte

2. Corner. Har den passende form til installation i hjørnet af køkkenet.

Dome hjørne hætte

3. Ø. Fastgjort til loftet - oftest gennem det udføres et ventilationsrør. Det er især nemt at gøre dette, hvis loftet er lavet af gipsplader. Brugte et sådant ekstrakt i store køkkener, hvor ovnen står midt i rummet.

Dome island hood

Væg- og hjørneindretninger kan have en skrå arbejdsflade - dette forbedrer deres udseende og reducerer også chancen for at ramme kanten af ​​en almindelig hovedtegning.

forsænket. Efter installationen bliver sådanne hætter næsten usynlige - kun kontrolpanelet med berørings- eller mekaniske knapper forbliver i syne. Normalt er det en smal strimmel et par centimeter højt - sort, hvid eller sølv.

Sådanne ekstrakter kan være indlejret i køkkenskabe eller bordplade - i det første tilfælde de videre i et vandret plan, og den anden (sådanne modeller kaldes "domino") - i den vertikale.

Extractor indbygget skab
Udtræk indbygget skab.

Extractor indbygget bordplade
Extractor indbygget bordplade.

De bedste hængende hætter

Denne vurdering af køkkenhætter omfatter repræsentanter for det slovenske mærke Gorenie, den indenlandske Kronasteel og den italienske producent LEX. Alle hætter har omtrent samme egenskaber og på et godt niveau overholder deres opgaver, så udvælgelseskriterierne vil sandsynligvis være design, det velkendte mærke og feedback fra kunder, der bruger sådanne enheder.

Gorenje DU 5345 W 200 Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid 200 LEX Simple 600 Inox 200
Gorenje DU 5345 W Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid LEX Simple 600 Inox
1 mesto
9 oc
2 mesto
8 oc
3 mesto
8 oc
Bredde / Dybde / Højde, cm 50/13 / 48,5 60/8/50 60/15/50
Strømforbrug, W 150 240 180
Maks. Produktivitet, m3/ time. 300 350 340
Forvaltningstype elektronisk mekanisk mekanisk
Lamper til belysning halogen glødelampe glødelampe
Maks. støjniveau, dB 54 58 52
Diameter af kanalforbindelse mm 120 120 120
Driftstilstand tilbagetrækning / cirkulation tilbagetrækning / cirkulation tilbagetrækning / cirkulation
Antal hastigheder 3 3 3
Filter type fedtvæv fedt + kul fedtvæv

Gorenje DU 5345 W

Arbejdet på emhætten leveres af en tre-hastighed elektrisk motor - på trods af dens dimensioner har enheden en kapacitet på op til 300 m³ / h, hvilket er helt tilstrækkeligt til at rense luften i et køkken op til 10 m ². Tilstandene styres, og belysningen tændes ved hjælp af knapperne på frontpanelet.

Gorenje DU 5345 W

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele af Gorenje DU 5345 W

 1. Let ledelse. Til baggrundslyset og hver hastighed har sin egen knap.
 2. Nem installation - kappen er skruet sammen med dowels, hvorefter det kun er at lukke låget.
 3. Letvægt.
 4. Evne til at arbejde i knapper og luftcirkulation.
 5. Værdi for pengene.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Minusser Gorenje DU 5345 W

 1. Tyndt metalhus. På arbejdspladsen påvirker ikke, men der er en generel følelse af "flabbiness" af konstruktionen. I nogle enheder kan panelet blive presset.
 2. Ved høje hastigheder er luften i skroget og det bølgede rør mærkbart støjende.
 3. Ingen chassisplads. Men motoren er i plastik og kommer ikke i kontakt med emhætten.
 4. Energieffektivitetsklasse "E"

Enheden af ​​en budgetklasse af et gennemsnitligt prissegment i kategorien. Hvis du har brug for en pålidelig "arbejdshest" i et lille køkken med den mest enkle kontrol, vil købet helt retfærdiggøre sig selv.

Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid

Suspension universel hætte til et lille køkken med en tre-hastighed elektrisk motor, kapacitet op til 350 m³ / h. Den er tilsluttet til drift i recirkulations- og off-line-tilstand. Al kontrol udføres med fem knapper - strømforsyning til enheden, tre driftsformer og belysning.

Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid

Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid 1m

Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid 2m

Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid 3m

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid

 1. Baggrundsbelysningen er foran, ikke nær væggen. Parameteren er til en amatør, men de fleste af de forreste bekvemmeligheder er optaget.
 2. Fedtfiltre optager næsten hele bundfladen - mindre det er nødvendigt at vaske emhætten selv.
 3. Praktisk indstilling af kontrol knapper - klart synlige alle driftsformer.
 4. Kulfilter inkluderet.
 5. Lav pris i sammenligning med analoger.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Ulemper Kronasteel Jessica slank PB 600 hvid

 1. Tyndt metalhus. Hvis der er mulighed for, at hætten vil blive tilsluttet under drift, er det bedre at sætte ekstra skiver på fastgørelseselementerne, så kroppen ikke bøjes.
 2. Der er ingen tætninger på stederne for tilslutning af kropsdelene - hvis du installerer dem selv, så reduceres støjniveauet betydeligt.
 3. Lav pris påvirker den overordnede kvalitet af materialer og samlinger - hvide hætter kan have en sort strømledning.

Med sin hovedopgave - rengøring af luften kan udstødningen klare sig uden klager. For at foretrække en anden model er det kun meningsfuldt efter at have sammenlignet støjniveauet fra fansen, men det afhænger også i vid udstrækning af kvaliteten af ​​luftkanalinstallationen.

LEX Simple 600 Inox

Kombinationen af ​​en økonomisk tre-speed motor med en effekt på 180 W og en kapacitet på 340 m³ er nok til brug i et mellemstore køkken op til 10-12 m². En letvægt på 4,5 kg bestemmer nem montering og intuitiv trykstyring og lav støj - komfort i drift.

LEX Simple 600 Inox

LEX Simple 600 Inox 1m

LEX Simple 600 Inox 2m

LEX Simple 600 Inox 3m

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele LEX Simple 600 Inox

 1. Universal sølvfarve.
 2. Ved de to første hastigheder er hoodens arbejde næsten ikke akustisk (støj ved tredje hastighed eller i intensiv tilstand er et uundgåeligt onde for enheder i denne klasse)
 3. Højkvalitets montering af sagen - alt er sikkert fast og går ikke i stykker, når du arbejder.
 4. Beskyttelsesvisir under kontrolpanelet.
 5. God kombination af pris, pålidelighed og funktionalitet - kappen kan installeres til drift i tapping og cirkulation.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- LEX Simple 600 Inox

 1. Et noget vinklet og retfærdigt design, men det er kun et spørgsmål om smag.
 2. Uonomisk belysning på glødelamper - de forbruger 80 W / h og stærkt opvarmer overfladen af ​​emhætten.

Denne model kan ikke kun prale af gode egenskaber - det var inkluderet i vurdering af køkkenhætter, da køberne ikke forlader adressen på negativ feedback vedrørende støj eller andre ydeevneegenskaber. Hvis der ikke er særlige krav til design af enheden, så er denne hætte en fremragende assistent i køkkenet.

De bedste forsænkede hætter

Når du planlægger at købe en sådan enhed, er det nødvendigt at tage højde for dimensionerne af emhætten og det sted, hvor det er planlagt at blive bygget.

Elica FILO IX A 60 200 ELIKOR 60 200 Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600 200
Elica FILO IX / A / 60 ELIKOR Integra 60 Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600 inox / sort glas
1 mesto
9 oc
2 mesto
8 oc
3 mesto
7 oc
Produktivitet, m3/ time 800 400 400
Antal hastigheder 3 2 3
Maks. støjniveau, dB - 55 40
filter fedtvæv fedtvæv fedtvæv
Driftstilstand tilbagetrækning / cirkulation tilbagetrækning / cirkulation tilbagetrækning / cirkulation
Forvaltningstype elektronisk mekanisk elektronisk
belysning LED lampe halogenlampe halogenlampe
Diameter af kanalforbindelse mm 120 120 120
Bredde / højde / dybde, cm 60/34/35 60/18/28 64/37 / 23,5

Elica FILO IX / A / 60

Kraftig tre-trins udstødning med en effekt i en intensiv tilstand op til 800 m³ / h og elektronisk ur-kontrol. Kan installeres til cirkulations- eller afløbsoperation. Udstyret med en økonomisk LED-baggrundsbelysning - 2 lamper med 3 watt hver.

Elica FILO IX A 60

Elica FILO IX A 60 2

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele af Elica FILO IX / A / 60

 1. Monolitisk konstruktion uden bevægelige dele - intet at bryde.
 2. Efter installationen er det næsten usynligt - panelet er helt placeret under kabinettet.
 3. Lavt lydniveau - Mærkbar hætte kan kun høres ved tredje hastighed og i intensiv tilstand.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Ulemper Elica FILO IX / A / 60

 1. Monteringsskruer, der er inkluderet i kittet, har form af fastgørelseselementer "stjerne" - når du køber, skal du sørge for, at det bliver mere end vrid.
 2. Kaldt lys fra baggrundslyslamper - mange årsag til tilknytning til sygehusbelysning, men det er en amatør.
 3. Hvis lejligheden ventilation er snæver i diameter, så magt af hætte kan være endda overdreven. Ventilationshul på selve apparatet med en diameter på 150 mm - det samme skal ske og udløbsrøret - ellers kan det påvirke arbejdets rumfang.

På et sådant uddrag er det først og fremmest bedre at være opmærksom på ejerne af studielejligheder med et minimalistisk design og et stort køkkenområde, som normalt kombineres med stuen. Men inden købet er det nødvendigt at afgøre, om der er tilstrækkelig ventilation til driften.

ELIKOR Integra 60

To-trins hætte til montering i et skab over køkkenovnen. Afhængig af installationsmetoden fungerer den i tappe- eller recirkulationsluft, der passerer gennem sig selv 400 m3 luft pr. Time. Funktionsmåder justeres med mekaniske knapper og kontakter, og tænd / sluk sker ved at skubbe panelet.

ELIKOR 60

ELIKOR 60 1m

ELIKOR 60 2m

ELIKOR 60 3m

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele af ELIKOR Integra 60

 1. Enkel og intuitiv operation.
 2. De afrundede former af glidepanelet passer godt ind i køkkenets design.
 3. God værdi for pengene og ydeevne.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Minusser ELIKOR Integra 60

 1. Hvis emhætten arbejder i luft recirkulationsfunktionen, skal det nødvendige carbonfilter købes separat.
 2. Ved sin anden hastighed er dens arbejde meget godt hørbart.
 3. Et lille antal driftsformer.
 4. Hvis det er planlagt at betjene emhætten i recirkulationsfunktionen, skal kulfilteret købes separat.

Først og fremmest er hooden designet til et lille køkken - selv i første omgang klare det godt med opgaven. Før købet er det bedre at sammenligne støjniveauet med størrelsen af ​​det rum, hvor kappen skal bruges.

Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600 inox / sort glas

Kombineret, udstødnings-recirkulationsindbygget indtrækbar hætte med elektronisk sensorstyring. Modellen er udstyret med to 200-watt elektriske motorer, der arbejder i tre tilstande, med en maksimal udgang på 550 m³ / h.

Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600

Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600 2

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele ved Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600 inox / sort glas

 1. Brugervenlighed - Efter den indledende indstilling af indstillingerne skal du blot trække panelet ud.
 2. Indikator til rengøring af filteret.
 3. Touch-knapper - de har ikke små huller, som i konventionelle, hvor støv og snavs konstant fyldes.
 4. Ydeevnen er mere end nok til et køkken af ​​standardstørrelser.
 5. I stedet for at en motor arbejder med høj hastighed i en intensiv tilstand, bruges to der

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Ulemper ved Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600 inox / sort glas

 1. En masse elektricitet går i belysning - 2x50 watt og alt dette for at tænde komfuret under tilberedningen.
 2. Stedet på panelet hvor belysningslygterne er placeret er meget varmt.
 3. Du kan ikke starte hætten uden at trække arbejdspladen ud.

Dens opgave at fjerne lugt fra køkkenovnen fra køkkenet er fremragende, og takket være minimalistisk design og berøringskontrol bør den appellere til fans af moderne trends inden for produktion af hjemmeelektronik og andet udstyr.

Hvilken indbygget hætte besluttede du at købe?

stemme
De bedste kupled hoods

Hansa OKC 6726 IH 200 Kronasteel LINA 600 200 MAUNFELD Tower C 60 200
Hansa OKC 6726 IH Kronasteel LINA 600 hvid 4P-S MAUNFELD Tower C 60
1 mesto
9 oc
2 mesto
9 oc
3 mesto
7 oc
Strømforbrug, W 160 198 250
Diameter af kanalforbindelse 150 150 120
Driftstilstand tilbagetrækning / cirkulation tilbagetrækning / cirkulation tilbagetrækning / cirkulation
Maks. Produktivitet, m3/ time 620 800 520
Forvaltningstype elektronisk elektronisk elektronisk
belysning halogenlampe LED lampe halogenlampe
Antal hastigheder 4 4 3
filter fedtvæv fedtvæv fedtvæv
Maks. støjniveau, dB 69 40 54
Bredde / højde / dybde, cm 60/143/47 60 / 133,2 / 43,6 50/92/31

Hansa OKC 6726 IH

Universal udstødning til drift i tryk- og luftcirkulationstilstand. En 160-watt elektrisk motor giver en maksimal effekt på 620 m³ / h, med optagelse af fjerde hastigheds-tilstand. Enheden betjenes med berøringsknapper, med den aktuelle driftstilstand, der vises på displayet.

Hansa OKC 6726 IH

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Pros Hansa OKC 6726 IH

 1. Original design.
 2. Lys belysning af arbejdsområdet - kan bruges i stedet for det sædvanlige lys i køkkenet.
 3. Fire driftsfunktioner til justering af støj / ydeevne.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Ulemper Hansa OKC 6726 IH

 1. Belysningslygterne opvarmer kraftigt - det er nødvendigt ikke at røre ved sagen under deres drift eller at skifte dem til lavtemperaturen.
 2. Af og til kan du "tørre" berøringsknapperne - du skal slukke for hooden fra stikkontakten.
 3. Svag belysning af berøringsknapperne - i lysende belysning er de simpelthen svært at se, og når udluftningen er i standbytilstand, skal nøglerne trykkes på berøringen.

En pålidelig arbejdshest med et originalt design, der adskiller sig fra de fleste lignende modeller i sin priskategori. Hvis enhedens tekniske egenskaber og spørgsmålet i designet er passende, er denne udstødning en af ​​de første kandidater til overvejelse.

Kronasteel LINA 600 hvid 4P-S

Pejs hætte med elektronisk styring og en kapacitet på 800 m³ / h. Den er installeret i en åbningsbredde på 60 cm og kan fungere i cirkulation og luftudvinding. Motoren med en maksimal effekt på 198 watt fungerer i fire tilstande, hvilket giver et lavt lydniveau og sparer effekt.

Kronasteel LINA 600

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele af Kronasteel LINA 600 hvid 4P-S

 1. Roligt arbejde. Støj kan kun høres ved 3-4 hastigheder, og for den sædvanlige madlavning nok og de to første.
 2. Design. LED belysning, touch kontrol og display giver hooden individuelle funktioner.
 3. Alsidighed. Hvis du køber et kulfilter fra ekstraktionsapparatet, kan du bruge det i en recirkulationsmodus.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Ulemper ved Kronasteel LINA 600 hvid 4P-S

 1. For at tænde LED-baggrundsbelysningen bruges en separat transformer - hvis det fejler, vil søgningen efter en ny og dens udskiftning tage lidt tid.
 2. Under installationen er strømledningen stramt fast af beskyttelsesdækslet - du skal enten lave huller i væggen eller bore selve huset.

At bestemme hvilken slags hood der er bedre at købe i køkkenet, ikke det sidste argument vil være, at denne enhed med mindst negativ tilbagemelding fra folk, der bruger det. Hvis pålidelighed, kraft, roligt arbejde er påkrævet, og for dette er der mulighed for at betale lidt mere end gennemsnitsprisen, så er denne model det rigtige valg.

MAUNFELD Tower C 60

Stilfuld udstødningshætte med glasoverflade, montagebredde 600 mm og trykknapkontrol. Afhængigt af behovene anvendes en af ​​tre driftsformer, som gør det muligt at justere støjniveauet i køkkenet. Emhætten passerer gennem sig selv 520 m³ luft pr. Time, hvilket er mere end nok til et værelse på 20 m ².

MAUNFELD Tower C 60

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

+ Fordele MAUNFELD Tower C 60

 1. Værdi for pengene.
 2. Yderligere belysning af kogezonen.
 3. Arbejdsfladen er i en vinkel - en mindre chance for at ramme den med hovedet.
 4. Muligheden for forbindelse i cirkulations- og strømningsmåder.
 5. En kontraventil er standard.

Hvilken hætte til køkkenet er bedre - sammenligne forskellige typer og populære modeller

- Ulemperne ved MAUNFELD Tower C 60

 1. Ifølge instruktionerne skal placeringshøjden over bordpladen være 45 cm. Hvis du placerer emhætten i denne højde, kan du ikke se kontrolknapperne - de skal trykkes for at røre eller vippe for at se dem.
 2. Den generelle mangel på sorte ting - de er meget mærkbare pletter fra hænder og støv.
 3. Med en stor mængde damp fra potterne kan det ikke absorbere det helt.
 4. Ved maksimal motorhastighed er der en mærkbar støj.

En praktisk og uhøjtidelig Tower C 60 enhed er et godt valg til et køkkenområde på op til 15-20 m², om nødvendigt for at kombinere produktivitet, design og lav pris.

Hvilken slags kuplet hætte besluttede du at købe?

stemme
Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 70