Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Izolacija rublja Ekotteplin

May 20
No comments yet

Proizvođači grijača stalno rade na proizvodnji ekološki prihvatljivih materijala toplinske izolacije. Ecotaplin ploče od platna nisu bile izuzetak. Njihova ekološka kompatibilnost uzrokuje korištenje prirodnog prirodnog materijala - lanenog vlakna. Vezujuća komponenta je škrob, a boraks (borna sol) koristi se za povećanje požarne biološke sigurnosti. Grijač ne uzrokuje alergije, uopće nije otrovno. Štiti dobro od buke i izvrstan je zvučni izolator.

Izolacija rublja Ekotteplin

Ecotepline ne potonuti, ne utječe na plijesan gljivice, ne zadržava vlagu, zidovi "dišu", što vam omogućuje da zadržite najbolje uvjete u sobi. Karakterizira visoka otpornost na vatru. Ne zahtijeva uporabu posebne zaštitne opreme. Loše provodi toplinu (hladno), zahvaljujući tome EcoTeplin se koristi za zaštitu zgrada od bilo koje temperature: od ekstremne topline i od teških mrazeva.

Prilikom postavljanja platnenih ploča čvrsto se pričvršćuje jedna na drugu i na izoliranu površinu. To vam omogućuje da zadržite kul u sobi u najintenzivnije topline i uštedjeti toplinu s početka hladnog vremena. Montaža izolacijskih ploča je jednostavna, što vam omogućuje da to učinite bez pomoći i uštedite novac. Ploče se moraju polagati iznutra. Stoga se njihovo polaganje može obaviti kada je to potrebno, bez obzira na vremenske uvjete i godišnje doba.

Privatni programeri koji koriste konstrukciju posteljine za izolaciju Ekoteplinove recenzije o tome daju vrlo kontradiktorne rezultate. Međutim, svi se slažu oko jedne stvari - s odgovarajućim pakiranjem i promatranjem radnih uvjeta, njegovo trajanje - 60 godina - poslužit će.

Prikaz / Sakrij opis

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 45