Хеатер Пеноплек

Пеноплек је иновативни материјал, који је екструдирана полистиренска пена која се широко користи за изолацију различитих предмета. Ово је релативно нови производ дистрибуиран на домаћем и иностраном тржишту.

Хеатер Пеноплек

Материјал се користи за обезбеђивање топлотне изолације:

  • у просторијама (укључујући подруме), зидове, подове и плафоне;
  • базени;
  • канализацију и водоводне системе.

Користи се у производњи у изградњи путева и жељезница и пистова. Материјал се користи у производњи сендвич панела.

Екструдирана полистиренска пена се користи на различитим температурама без обзира на постојећу климатску зону његове употребе. Његова употреба значајно смањује губитке топлоте и смањује буџет издатака.

Пеноплек није хигроскопан, отпоран је на нагле промене у температурним условима. Запаљивост материјала одговара класи отпорности на ватру Г4-Г1. У грејаци, плесни, гљивичном инфекцијом, бактерије нису засадјене и пропагиране.

Потрошачи примећују њена својства како би смањили ниво буке и одлично осигурали сигурност високих и ниских температура. Грејалица је потпуно безопасна за здравље и за животну средину.

Произведен је од стране Пеноплек-а екструзијом из експандираног полистирена. У процесу производње добијају се плоче са затвореном, хомогеном структуром од соје, која обезбеђује изузетне карактеристике топлотне изолације и механичке чврстоће за компресију.

На домаћем тржишту, екструдирана полистиренска пена Пеноплек производи неколико биљака. Материјал је представљен на тржишту са различитим разредима чврстоће: Стандард, Пеноплек 35 и Пеноплек 45. Што је већа фигура у ознаци, јачи је материјал.

Приказ / Сакриј опис
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map