Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Parkettilevy

May 20
No comments yet

Luonnollisten parkettilattian analogi on parkettilevy, jolla on monia etuja sen kolmikerroksisen rakenteen ansiosta. Päällysteen yläosa tehdään arvokkaan tuhkapuun, pyökin, tammen jne. Avulla. Muut kaksi kerrosta edustavat havupuita. Parkettilevyn ekologinen puhtaus ja turvallisuus on yksi monista sen eduista.

Parkettilevy

Lisääntynyt kestävyys pitkällä ajalla tarjoaa houkuttelevan ulkoosan lattiapäällysteelle, ja erinomaiset äänieristysominaisuudet ja puun kyky kerätä lämpöä itsessään tekevät huoneesta mukavampaa. Toinen plus on suhteellisen edullinen hinta.

Pinnoite on riittävän kestävä erilaisten vaurioiden varalta. Suoraan käytetty pintakerros, jolla on myös koristeellinen rooli. Kulumiskestävyyden lisäämiseksi tämä osa levystä on toistuvasti lakattu. Keskikerros katsotaan pääkerrokseksi ja tekee pinnoitteesta kestävän lämpötilan ja kosteuden muutoksia. Parkettilevyn alaosa suorittaa kiinnitystoiminnon, joka antaa koko rakenteen vakauden.

Parkettilevy, jonka kaikki edellä mainitut edut vahvistavat, on kaikkein voitetuin lattianpäällystysvaihtoehto joka huoneessa - asunnosta valtion laitokseen.

Näytä / piilota kuvaus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 27 =