Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Hvordan man vælger indgangen metal døren til lejligheden

May 20
No comments yet

Det lader til, at den allerførste og logiske ting at afgøre, er hvordan man vælger indgangsdøren til en lejlighed - at købe den med træ eller metal lærred - men der kan kun være et svar. Moderne virkeligheder viser, at der i et fleretagers hus ofte bor ekstremt ubudne naboer, end med nydelse med lejetyve, som normalt har brug for meget lidt tid til at komme ind.

Særlig glædeligt for disse kammerater er tilstedeværelsen af ​​en trædør, fordi nogen af ​​dem er forholdsvis tavse og i et par sekunder bryder ud med et knaphul, mod hvilket det mest komplekse slot er magteløst. Som følge heraf skal døren være stål, som under alle omstændigheder vil tvinge tyveren til at bruge mindst en halv time til at åbne den og dermed - med stor sandsynlighed for simpelthen at opgive ideen. Hovedspørgsmålet er løst - nærmere detaljer vil vi demontere hvordan man vælger indgangsmetaldøren til lejligheden.

Hvordan man vælger indgangen metal døren til lejligheden

Hvad skal der være design af en kvalitet indgang metal dør

Med hensyn til pålidelighed skal metaldøre vælges i henhold til følgende kriterier: tykkelsen af ​​metalprofilen (basis), tykkelsen af ​​yderpladen og tilstedeværelsen af ​​stivere. På den ene side er døren stærkere end alle disse værdier er større. På den anden side er en uberettiget forøgelse af vægten af ​​hele strukturen af ​​samme årsag muligt, hvilket resulterer i en stor inerti når den åbner og et hurtigt slid på sløjferne.

Enheden af ​​en metalindgangsdør

Lad os først se på hvilke elementer der skal bestå af en kvalitet indgangsmetal dør. En lukket dørramme er monteret fra den U-formede profil, hvortil et stålark er fastgjort ved pletsvejsning. På indersiden har kvalitetsdøre stivere - mindst to lodrette og tre vandrette. Afhængig af låsens placering kan stivhedens midterkant være solid eller opdelt i låsesonen. Afhængig af låsemodellen er bolte og deres stødpositioner placeret såvel som en låsepanseret plade. Mellem stiverne sættes en varmelegeme. På indersiden er døren lukket med et MDF panel eller andet egnet materiale. På dørrammen hænges døren på hængsler med lejer - andre kan simpelthen ikke modstå sin vægt. En ekstra beskyttelse mod at bryde døren ud af kassen er en anti-aftagelig pind, som strækker sig ud af dørbladet, når den lukkes.

Enheden af ​​indgangsmetal døren

1. Rib.
2. MDF panel.
3. Isolering.
4. Trækbolt.

5. Panseret plade på slottet.
6. Seal.
7. En kasse.
8. Dørblad.

9. Loop med et leje.
10. Ekstern fastspændingsplade.
11. Metalplade.
12. Tællerbenet.

Dørkasse

Der er mange sorter af dørkarme. De mest anvendte kasser er lavet af hjørner, profilrør og bøjede plader. Den optimale mulighed for produktion er et profilrør med et tværsnit på 3-5 mm metal. Brug af kasser lavet af hjørne eller buet ark anbefales ikke, da disse strukturer er mere tilbøjelige til at deformere vridning og bøjning. Profilrøret, med undtagelse af større stabilitet, er mere bekvemt i installationen og er bedre fastgjort i væggen.

Kasser fra et profilrør kan have følgende sorter:

korobka iz profilnoi trubu 1
Dørkassen på profilrøret er 50 × 25 mm. og 16 × 4 mm.

korobka iz profilnoi trubu 2
Dørkassen på profilrøret er 50 × 25 mm. og 40 × 25 mm.

korobka iz profilnoi trubu 3
Kasse med profilrør 60 × 30 mm. og 16 × 16 mm.

korobka iz profilnoi trubu 4
Dørkassen på profilrøret er 50 × 25 mm. og 40 × 25 mm. med rustning plating.

Kasser af bøjet ark har en god lyd og varmeisolering, men taber til profilrørets kasser for styrke.

De mest almindelige er følgende typer kasser af deres bøjede ark:

korobka iz gnutogo lista 1

korobka iz gnutogo lista 3

korobka iz gnutogo lista 2

korobka iz gnutogo lista 4

På begge stolper af dørkarmen svejses monteringsplader, hvorved kassen fastgøres i åbningen. Antal monteringsplader, som regel 3 til 4 stykker på hver side.

Monteringsplade til dørkarme

En af de vertikale søjler i dørkarmen er en bærer, dørhængsler er svejset til den og huller til modpind er lavet i den.

neudchaya stoika korobki

Den anden rack er en lås og i huller er der lavet til låseboltene.

Et vigtigt element i kassen er døren veranda. Dette er kvartalet, der tjener til at installere pakningen. Der er kasser med en, to og endda tre vestibler. Som praksis viser, hvis der er et godt tætningsmiddel, er det nok og en veranda, resten vil være overflødig og medføre overbetaling af midler.

Port af døren
En kasse med to vestibler.

Det næste vigtige element i dørkarmen er huset. Udover dekorative udfører de en beskyttende funktion. Overlappende samlingssømmer forhindrer de indtrængende indtrengere i monteringselementerne og giver ikke mulighed for at få en kuglebøjle bag kassens indlæg.

nalichnik

Tykkelse af dørbladet

Angiver bredden af ​​den profil, hvorfra dørens bund er lavet. Standardstørrelsen for en lejlighed er ca. 50-70 mm, og hvis en gadedør er lavet, kan dens tykkelse øges til 100 mm. Med hensyn til pålidelighed, sikkerhed og isolationsegenskaber, jo tykkere døren, jo bedre, men øget inerti vil gøre det mere traumatisk, så det er bedre at være på optionen tæt på standarden.

Eksterne og interne stålplader

Det er af disse elementer, at dørens modstand mod indbrud og dens vægt afhænger. Til billige dørblade er lak 0,5 til 1,5 mm tykt svejset, hvoraf de fleste kan åbnes med en dåseåbner uden meget besvær. Det samme gælder også ikke for at gøre den samme tykkelse, da kun vægten af ​​døren fra et bestemt tidspunkt stiger uden at øge beskyttelsesegenskaberne. Den gyldne midten er en størrelse på 2 - 3 mm, hvilket giver god låsbeskyttelse og komfortabel brug af døren.

Nogle producenter tilbyder angiveligt forstærkede døre som et markedsføringsbevægelse, hvor der er et ekstra stålplade på indersiden. Uden tvivl øger dette noget deres styrke, men stort set er det upraktisk, fordi indtrængen ind i lejligheden vil indbrugeren være i stand til at klare det eksterne ark tilstrækkeligt. En yderligere ulempe ved dette design er fundet, hvis det er nødvendigt at reparere låsen, hvor adgangen enten er blokeret eller mulig kun gennem en specielt udskåret luge.

For at øge dørens styrke er den bedste mulighed at bruge ikke to metalplader, men en ekstern, 3 mm tyk. Dette vil øge strukturen generelt og reducere dens vægt og dermed belastningen på dørhængslerne.

afstivninger

Deres opgave - at modstå vridningsbelastninger der opstår, når brute force hacking, når en hacker forsøger at bøje toppen eller bunden af ​​dørbladet eller presses ud af dørkarmen.

I alt er der tre systemer til at arrangere forstærkningerne:

 • langsgående, når de svejses fra toppen ned;
 • tværgående med et vandret arrangement
 • kombineret ved hjælp af langsgående og tværgående placering.

For at give dørbladets maksimale styrke, skal forstærkningerne kombineres, dvs. placeres både langs og over dørbladet. Et eksempel på en sådan dør kan du se i ovenstående billede.

Hvordan man vælger indgangen metal døren til lejligheden

Hvad gør kinesiske dørproducenter synd

Først og fremmest er dette ikke engang kvalitet, men tykkelsen af ​​metallet, som i nogle døre, godt hvis det når 1 mm. Tjek det er meget enkelt - prøv bare at trykke metalpladen på dørbladet, hvis det endda deformerer lidt, så kan der ikke være nogen beskyttelse. Derfor kan en lavkvalitets "kinesisk" genkendes - den dør vil "stramme" ikke mere end 40-50 kg.

Indirekte tegn på en dårlig dør, dette er for skinnende skinnende maling og døråbningens lave position. Det næste problem med kinesiske døre er låsesystemets lave pålidelighed - deres låse af ukendte producenter er ofte "lyuftyut", når boltene fjernes, og det er næsten umuligt at finde tilbehør til dem.

Som fyldstof i sådanne døre, undertiden ved hjælp af cellulær karton, forstås det, at der ikke er behov for at tale om stivheden af ​​kluden i dette tilfælde.

kitaiskaya dver

kitaiskaya dver 1

Hvis problemet prisen er ikke nødvendig i forgrunden, så før du vælger metaldør til lejligheden har brug for at sikre, at det ikke er en kinesisk falsk fra ukendte producenter, angribere vskroyut så hurtigt som træ.

Dørisolering

Kvalitativt lavet isolering beskytter rummet mod fremmede lyde, lugt og varme lækage. Derudover forbedrer den komplekse installation af isoleringsmaterialer udseendet af døren, da det giver mulighed for afslutning af yderbanen og den kvalitative udførelse af skråningerne.

Den første fase af isolering er påfyldning af tekniske hulrum inde i døren mellem stivere.

Oftest bruges mineraluld, som har en kompleks virkning - det virker som en varme- og lydisolator, brænder ikke og er miljøvenlig.

Isolering med mineraluld

Nogle producenter bruger polyurethanskum eller udvidet polystyren som fyldstof. Fordelene ved disse materialer kan tilskrives den kendsgerning, at de ikke er i stand til at akkumulere fugt. Men hvis du vælger døren til lejligheden, så vil det ikke være så relevant for dig. Ulempen ved disse varmelegemer er deres brandfare. Fordele ved at bruge disse materialer til at fylde hulrummets hulrum er, at de er tilstrækkeligt tætte materialer, og tromlen har ingen virkning ved den dør, som de er installeret i, hvis du banker den.

Isolering med polyurethanskum

Det andet punkt i forbindelse med isolering - er tilgængeligheden af ​​kvalitet fugemasse omkring omkredsen af ​​døren. Gummi eller silikone sæler - de ikke blot øge lydisoleringen, men også hindre indtrængen af ​​lugt ind i lejligheden fra gangen, hvilket er særligt vigtigt i tilstedeværelse af rygning naboer. Når du vælger en dør, kan du snuble på forslaget med en, to eller tre kredsløb segl. Sidstnævnte mulighed er forsikringen om leverandører nødvendigvis garantere fuld beskyttelse mod noget, som du kan tænke på, men hvis du lytter til de praktiserende læger, de i én stemme sige, at med denne opgave perfekt klare og ét kredsløb, hvis det er lavet af godt materiale, og den meget stof godt udstyret dør. Selv de to anbefales at indstille udelukkende til forsikring - snarere, "just in case" end et alvorligt behov.

Dørforsegling

Afslutning af skråninger. Uanset hvad døren er vidunderlig i sig selv, men hvis der er revner i muren efter installationen, vil lugterne og lydene frit strømme gennem dem til lejligheden.

Kvaliteter af døren og isoleringen slukke mest eksterne lyde, men installere det i en lejlighed skal ikke forvente fuld lydisolering, da der er såkaldte strukturelle lyde transmitteres i et fast, især væggene. Så du skal ikke vente på, at døren er det helt drukne ud støjen af ​​elevatoren eller håndtere eksterne lyde med "nøgne" vægge. Men hvis før du havde en trædør, så lægger du et højkvalitetsmetal du straks føler trøst med hensyn til isolation fra omverdenen.

Dørlåse

Helt at overveje alle nuancer af installation af låse er det umuligt på grund af mange af deres versioner. Hver model har sine egne individuelle egenskaber, som påvirker dens installation og videre drift, men der er grundlæggende regler anbefalet for overholdelse:

Låsen skal svare til døren

Et svagt dørblad eller en lås (selv to), der er lavet af uforståelige materialer, vil ligeledes være et svagt led i beskyttelsesegenskaberne af hele strukturen, velsmagende til tyveren.

Den type lås og behovet for en lås

For lejlighedsdøren har du brug for en låsemekanisme, hvis mekanisme er placeret inde i dørbladet. Hængslede eller overliggende analoger er ikke pålidelige og bør straks afbrydes. Latch forenkler i høj grad driften af ​​en moderne dør, og især dens låsning. Hvis låsen ikke gør det, så for at dreje låsen, skal dørbladet trække eller skubbe.

Antal låse

Der tages højde for to problemer: sikkerhed og fremsyn. I det første tilfælde er det tager hensyn til, at de to låse er dobbelt arbejde krakker - to sæt af forskellige værktøjer, dobbelt så meget tid, der kræves for åbning og dermed øger chancen for at blive fanget "på varme". Den anden grund er banalt tryghed - hvis en af ​​låsene brudt, kan det langsomt reparere eller udskifte, ved hjælp af denne tid til andre.

To slotte

Type lås

Hvis du installerer to låsemekanismer, er der intet punkt i at erhverve den samme slags sort - hvis en tyv kan åbne låse af et bestemt design, vil tabet af tid til det være ubetydeligt. Af denne grund anbefales det at installere mekanismer af forskellige design - cylinder og håndtag.

Cylinder anses for vanskeligere for en intellektuel obduktion - dens hemmelige del består af mange såkaldte stifter. At låsen er vendt, skal de ordnes i en bestemt rækkefølge. Ulempen ved cylinderlåsen betragtes som relativ skrøbelighed og placering - den hemmelige mekanisme "peeps" uden for dørbladet, på grund af hvad du kan forsøge at bare banke den ud.

Cylinderlås

Støttelåsen består af tykke plader kaldet suvalds - dermed navnet. Det er lettere at åbne en sådan lås, men hacking er meget vanskeligere, fordi mekanismen er helt skjult i tykkelsen af ​​døren.

Låst dør

Selvfølgelig er alt ikke så enkelt som det ser ud ved første øjekast. Låsproducenterne forbedrer deres apparater konstant, hvilket gør dem mere pålidelige, men reglen om at alt lukket af en person kan opdages af en anden, er stadig i kraft. Som følge heraf anbefales det, at man vælger en model med to låse af forskellige designs, når man beslutter hvilken hoveddør der er bedst at installere i lejligheden. Ud fra færdighederne hos en professionel, garanterer 100% garanti dette ikke, men små skurke, som faktisk flertallet, vil skræmme væk utvetydigt.

Yderligere beskyttelsessystemer

Hver af dem er designet til at komplicere opgaven med en potentiel indbrudstyv, så hvis sikkerhedsproblemet er i første omgang, er det værd at finde ud af, hvad der er inkluderet i dørens sæt, og hvad der kan installeres separat.

Dørhængsler. De hængsler, som dørene er udstyret med, kan være skjulte eller eksterne. De ydre hængsler er svejset til dørbladet og kassen på kassen. Da døren er tung, lægges hængslerne meget kraftigt, og nogle tror, ​​at det ødelægger udseendet af døren.

Eksterne sløjfer
Eksterne sløjfer.

Ifølge sælgerne er den største ulempe ved ydre sløjfer, at enhver har adgang til dem, og de kan let afskæres, og de skjulte sløjfer har ikke denne ulempe.

Faktisk er det bare et markedsføringsbevægelse og skjulte sløjfer har nogle ulemper:

 • De øger omkostningerne ved byggeri.
 • Da hængslerne er skjult i specielle bihuler, reduceres den nyttige døråbning.
 • Døre, der er udstyret med sådanne sløjfer, har en mindre åbningsvinkel.
 • Der er høj sandsynlighed for, at dørkarmen kan deformeres som følge af overdreven åbning af døren, i en vinkel, der er større end den påtænkte.
 • Sædepladser til skjulte sløjfer reducerer rammens stivhed lidt.

Skjulte sløjfer

At skære åbne sløjfer er ikke let. Derudover er alle døre med sådanne hængsler udstyret med anti-aftagelige stifter, som ikke tillader dig at fjerne dørene selv med skårne løkker. Derfor vil typen af ​​hængsler på ingen måde påvirke dørens modstandsdygtighed over for modstandsdygtigheden. Det vil være meget nemmere at åbne låsen end at skabe så meget støj ved at afbryde sløjfen.

Aftagelige stifter. Er placeret i dørbladet og går ind i dørkarmen. Nødvendigt i tilfælde af magt hacking - hvis angriberen selv lykkes med at skære hængslerne, kan han ikke trække dørbladet ud af åbningen.

Aftagelige stifter

Natportventil. Den enkleste mekanisme, installeret på indersiden af ​​dørbladet og betjenes manuelt. Udenfor er der ingen adgang til det, så en cracker hjælper ikke noget værktøj.

Dørøje. Der er kun ét krav - en bred synsvinkel, der giver mulighed for at se alt der sker udenfor.

Åbning udad eller indad. Endelig er den første mulighed at foretrække, da åbningen kan presses ud med en jack. Hvis åbningen stadig af en eller anden grund skal udføres indenfor, anbefales det at installere en ekstra dør.

Udvendig finish af døren

Dens opgave er ikke alene at give dørets overflade det rigtige udseende - den ydre overflade skal være så vandalbestandig som muligt og kunne modstå indflydelsen af ​​solens ultraviolette stråling og atmosfæriske nedbør. Derfor kan træbaserede belægninger ikke anvendes til udendørs døre, som kan samle fugtspånplader, MDF og lignende.

kunstlæder

På tidspunktet for fremkomsten af ​​ståldøre på markedet til at bruge dette materiale som indtrækket var det vanskeligt for den banale grund - til trædør kunstlæder naglet, og at stryge havde det skal fastsættes på andre måder. På grund af dette, med stålkonstruktioner, blev dermatin ikke brugt i et stykke tid med sjældne undtagelser. Nu for kærester af kozhzama på markedet er der puder, der gør teknologien til at fastsætte dermatitis så simpelt som muligt:

 • Stålpladen rengøres og affedtes.
 • På de rigtige steder er det klistret på fodens baser.
 • Skumgummi eller lignende materiale anbringes på døren, og dermatitis er placeret på den.
 • Den øverste side af puderne presser læderet mod dørbladet. I dette tilfælde strækker fri stræk af skumgummi dermatitis.
 • Mellem overladerne kan du trække wire - håndværkere opfundet mange ordninger til en række tegninger.

Den største ulempe ved dermatitis er en svag modstand mod mekaniske skader, især fra skarpe genstande.

dermontin1

dermontin2

efterbehandling paneler

En forholdsvis ny type dekoration, der bruger paneler af træ eller plastmaterialer, op til 20 mm tykt. Deres vigtigste fordele er nem montering og en bred vifte af farver og nuancer, som ikke kan prale af dermatinmaterialer.
På hjemmemarkedet var der for det første plastpaneler, der dekorerede de italienske og spanske døre, og med udviklingen af ​​markedet begyndte de at producere og lokale producenter. Træpaneler er placeret som produkter af eliteklasse, svarende til den omkostningsmæssige udseende, sådanne døre er vanskelige at skelne fra dem, der er lavet af naturlig eg, alder eller fyr.

Ved form af dekorative paneler kan være et fladt eller tredimensionelt mønster. I det første tilfælde anvendes tynd plast eller MDF, der er dækket af en film. For massen er der krydsfiner, højkvalitets MDF eller naturlig massiv, hvor skæret skærer det ønskede mønster, og så er panelet dækket af en film, lakeret og tonet, hvis det er en matrix.

Ulempen ved panelerne er den samme som for dermatitis - lav vandal resistens. For at øge deres styrke sprøjtes et ekstra lag plast på overfladen, men dette løser ikke problemet fuldstændigt, og omkostningerne ved denne procedure er ret høje.

dveri s nakladkami

dveri s nakladkami 1

dveri s nakladkami 2

Hammer maling

Overfladerne, der er malede af det, har et karakteristisk udseende - det ser ud til, at de blev malet, malingen blev hamret og derefter lakeret, men tegningerne er ret diskrete og smukke. Denne effekt skyldes tilstedeværelsen af ​​aluminiumpulver i sammensætningen.

Døre dækket med hammermaling

Ud over udseendet af denne maling har en række fordele, som førte det til en række ledere i ydre dekoration:

 • Velegnet til alle overflader.
 • Malingstrukturen maskerer ridser og uregelmæssigheder, så der kræves ingen priming.
 • Malingen klæber godt til overfladen og tørrer hurtigt.
 • Omfattende farveskema.
 • Nem at håndtere - det er allerede solgt klar til brug.

Der er følgende typer af denne farve:

antik m
Antik.

barhat1m
fløjl.

krokodil m
krokodille.

muar m
moiré.

shagren m
shagreen.

Overfladen af ​​den overtrukne maling hammer bliver lufttæt, modstandsdygtig over for forskellige vejrforhold, ultraviolet, aggressive væsker, mekanisk belastning, vibrationer og temperaturændringer, som giver det en vandal-resistente egenskaber.

Sådan ordres en dør ordentligt

Selvom butikken allerede har tiltrukket en bestemt hoveddør til lejligheden, hvilken en til sidst vælger at beskæftige sig med lederen i afdelingen. Dette er et uundgåeligt onde eller omvendt, hvis konsulenten er kompetent og kompetent. Under alle omstændigheder kan og burde han stille alle spørgsmål af interesse, tale om enhver tvivl om kvaliteten af ​​døren som helhed og dens detaljer, der dukkede op i processen med at vælge den, og beder om at beregne omkostningerne ved installationen på forhånd.

Hvad fortæller konsulenten?

På den måde en person vil besvare alle de stillede spørgsmål, kan man danne en mening ikke kun om sig selv, men om virksomheden som helhed. Mennesker er ikke født teknisk dygtige - hvis sælgeren virkelig har omfattende viden, svarer han kompetent til spørgsmål og finder svar på indvendinger, så har han arbejdet lang tid i hans sted og regelmæssigt træner for at opgradere sine færdigheder. Dette taler for virksomhedens ansvarlige tilgang til at arbejde sammen med klienter og derfor med høj grad af sandsynlighed for processen med fremstilling af sine produkter som helhed.

Hvis alt er præcis det modsatte - konsulenten skal butikken bare "for show", måske ikke engang kender navnene på dele og døren går tabt i elementære spørgsmål om omkostninger og installation tidsramme, i det mindste i forbindelse med gennemførelsen af ​​producenten blevet etableret ikke så varmt.

Selvfølgelig, måske det er nødvendigt for at kommunikere med den nyankomne, men alvorlige sælgere primært undervise "studerende" ikke ligger om varen, og hvis han ikke har nok viden, derefter opfordret til at tale med kunden mere kompetent specialist.

Garantiservice

Banale spørgsmål om timingen af ​​arbejdet på fabrikanten på markedet, hvor det hele kom fra, og hvordan man kan udvikle, vil bidrage til at foreslå handlinger sine medarbejdere i tilfælde af et nedbrud eller en defekt af tilbehør. Derudover tøv ikke med at stille spørgsmål om garantiservice direkte - hvor og hvordan den vil blive produceret, på hvilke vilkår, hvem er ansvarlig for det, og hvad kan årsagerne til afslaget på garantien være. Alle disse øjeblikke skal præciseres "før", hvordan døren bliver købt og installeret, for hvis den ordre blev lavet af en dages ældre, vil der formentlig ikke være nogen steder at klage.

Et vigtigt punkt - bortset fra logisk begrundelse, vil det være nyttigt at stole på din intuition. Hvis der i forbindelse med kommunikation med konsulenter er et godt indtryk af, at "som det ikke er tilfældet", er det bedre at udskyde købet og studere katalogerne i huset i en afslappet atmosfære. Hvis virksomheden ikke har biblioteker, der kan studeres hjemme eller et sted, hvor de er lagt ud - med noget er det helt sikkert forkert.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 51 =