Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Най-добрите входни врати в апартамента – рейтинг на производителите

May 20
No comments yet

Рейтингът на входните метални врати е създаден въз основа на обратна връзка и оценки на потребителите, публикувани на различни форуми и ресурси в Интернет. Този подбор ще ви помогне да определите текущото разнообразие от производители на врати и да изберете наистина висококачествено и надеждно решение за защита на вашия дом или апартамент.

Оценка на производителите на входни метални врати

Неман - надеждни и безопасни врати

логото на neman

Рейтингът на входните метални врати се открива от фирма "Неман", която произвежда и продава високотехнологични входни врати на професионално ниво. Отличителна черта на марката е широка гама от модели, които ви позволяват да изберете правилната врата за всяка стая.

Фирмата предлага продукти от високо легирана стомана, която се отличава с нейната сила и надеждност. Клиентите имат възможност да вземат брави, аксесоари и аксесоари от други производители. Компанията има голям брой патенти за използването на уникални методи за производство на врати.

Всяка производствена фаза се контролира от опитни технолози, като за всяка част се използва модерно оборудване. Най-новите подходи и методи осигуряват производството на висококачествени и конкурентни продукти на пазара.

Обикновено производителят оборудва вратата с две ключалки, но при необходимост клиентът може да поръча производството на допълнителни ключалки. Компанията непрекъснато се стреми към развитие и усъвършенстване, така че клиентите винаги имат възможност да оценяват нови продукти и съвременни разработки.

Входни врати

Предимства на вратите на Неман:

 • най-новото оборудване за чуждестранно производство;
 • иновационни производствени технологии;
 • достъпни цени;
 • сертифицирани продукти.

Стомана - висококачествени и издръжливи вътрешни входни врати

stal лого

Най-добрите входни врати на апартамента по рейтинга на местни производители се ръководят от фирма "Стал", която от много години ни прави щастливи с изключителното качество и издръжливост на продуктите. Всеки етап от строителството на вратите се контролира от висококвалифициран производствен персонал. Благодарение на това клиентите могат да оценят високото ниво на сигурност и надеждност на вратата.

При производствения процес се използва профил на сложен дизайн, който влияе положително на силните характеристики на крилото на вратата. Крилото на вратата е направено от един листов метал, чиято дебелина е два милиметра. След като издаде индивидуална поръчка, клиентът получава възможност да закупи дизайнерска врата. По искане на купувача майсторите на фирмата оборудват конструкциите с бронирани вложки, което увеличава максимално надеждността и безопасността.

Използва се цял комплекс от защитни механизми: защитна облицовка за линията за монтиране на вратата към рамката, две ключалки от различен тип (2-3 напречни греди за всяка), антиделектрични щифтове. Вратите могат да бъдат снабдени с долен и горен затвор и нощно капаче. Производствената линия на компанията непрекъснато се разширява и се модифицира, така че клиентите винаги имат много да избират.

Широка гама се предлага при избора на външни облицовки: ламинат, полимерен филм, прахов полимер, фурнир или масивно дърво.

Входни врати

Предимства на вратите:

 • пълна подкрепа на проекта;
 • сертифицирани стоки;
 • работа на висококвалифицирани специалисти.

Legrand - защита на дома и изключителен дизайн

легрово лого

В оценката на производителите на входни метални врати е заслужено компанията "Легранд", която обръща голямо внимание не само на качеството на конструкциите, но и на оригиналността на интериора на вътрешните и външните врати.

За довършителни врати се използват MDF панели, които се обработват с високотехнологично оборудване и се покриват с полимерни материали. Качественото покритие ви позволява да добавите максимално разнообразие в декоративни и дизайнерски решения. В допълнение, за довършителни могат да бъдат използвани естествени видове дърво, което може да даде всяка стая изключителен лукс и аристокрация.

Фирмата предлага на клиентите основно и модифицирано оборудване, което позволява на всеки клиент да избира най-подходящия набор от опции. Корпусът на вратата е изработен от листова студено валцована стомана с дебелина 1,5 мм. За да се премахне шума, вратите се пълнят с изолация от базалт или минерална вата. Панти на лагери се използват за окачване на врати. В зоната на ключалката се използва бронкак, за да може надеждно да се предпази вратата от подправяне. Клиентите на руската, италианската и турската продукция са на разположение по поръчка.

Входни врати

Предимства на вратите на Legrand:

 • модерен производствен процес;
 • възможност за избор на пакет;
 • оригинален дизайн на вратата.

Торекс - усъвършенстване на стила и европейските стандарти за качество

Торекс лого

Една от най-добрите входни метални врати се произвежда от фирма "Торекс", която използва най-новите технически идеи на съвременния ден в производството и проектирането на конструкции. Благодарение на високата автоматизация на труда, производителят успя да достигне фундаментално ново ниво на развитие и да произвежда повече от 10 хиляди модела годишно. Клиентите отбелязват, че компанията винаги е доволна от разнообразието от дизайнерски решения и модификации на дизайна.

Ценовата политика на марката е ориентирана както към средния купувач, така и към клиента на VIP ниво. Дизайнът на Despani е предназначен специално за хората, които са свикнали да запълват дома си с лукс и лукс. Обхватът на компанията включва и бюджетни модели. Друга линия на дейност на фирмата е производството на противопожарни врати, които са от жизненоважно значение за осигуряване на високо ниво на безопасност в обществените и учебните заведения.

Основната серия от модели на компанията са: "Омега"; "Patriot"; "Делта"; "Гарантът". Повечето модели са направени с помощта на два листа стомана, което значително подобрява надеждността и безопасността. За външно покритие се използва смлян MDF покрит с полимерен слой, който служи като твърда преграда за всички отрицателни фактори на околната среда. За производството на рамката се използва безшевен профил, чиято дебелина е два милиметра.

Torex

Предимства на вратите на Торекс:

 • широка гама от продукти;
 • различни комплекти и модификации;
 • Участие на италиански специалисти в разработването на модели.

Guardian - най-добрият избор за защита на вашия дом

защитено лого

Вътрешният производител "Guardian" предоставя на клиентите възможността да изберат стоманени врати от голямо разнообразие. Асортиментът включва стотици модели, всеки от които се различава в оригиналния си дизайн и стил. Разработчиците обръщат специално внимание на следните параметри: звукоизолация; устойчивост на пожари; дизайнерски решения.

Трябва да се отбележи, че клиентът може напълно да регулира конфигурацията на структурата. Тази способност ви позволява да се отървете от ненужните отпадъци и да се фокусирате само върху необходимите елементи. Купувачът избира типа: заключване, дръжка, външно покритие. В продължение на петнадесет години производителят работи върху създаването на надеждни и атрактивни врати. Вратите са направени от два листа стомана с помощта на здрава система от усилващи елементи. За вътрешно пълнене се използва незапалим нагревател. За да се увеличи устойчивостта на крадци, вратите са оборудвани с бронирани плочи.

Противопожарните врати, произведени от производителя, преминават няколко етапа на проверка, преди да влязат в масовата продажба. В процеса на тестване се установяват бракове и се определят неточности в монтажа. Конструкциите от тази категория са в състояние да се справят с всякакви екстремни температури и механични повреди. Компанията предоставя на клиентите възможността да защитават компетентно имуществото от всякакъв вид с минимални разходи за пари.

Входни врати Гардиън

Предимства на вратите на Guardian:

 • петнадесетгодишен опит в бранша;
 • разнообразие от комплекти;
 • широка гама от продукти.

Изборът на стоки е направен въз основа на мнения, мнения и оценки на потребителите, публикувани на различни ресурси в Интернет. Цялата информация се взема от отворени източници. Ние не си сътрудничим с производителите и търговските марки и не изискваме закупуване на определени продукти. Статията има информационен характер.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 61