Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More
Category: Diverse sanitaire voorzieningen en oplossingen

Douchecabines met een diepe pallet

No comments yet

Douchecabines worden tegenwoordig vaak geïnstalleerd in plaats van klassieke baden. Het kan handig zijn voor degenen die een kleine badkamer hebben. Voor fans van het baden maken fabrikanten grote douches met een diepe pallet, die u hieronder kunt vinden. Sommigen van hen kunnen zelfs worden uitgerust met een whirlpoolsysteem. Als u overweegt het bad te vervangen door een moderne dieptepuntcabine, moet u zich vertrouwd maken met de mening van gebruikers van deze apparaten.

Douchewanden met een diepe pallet - gebruikersrecensies en aanbevelingen

Baden uit kunststeen

No comments yet

Het gebruik van steen in het interieur is de laatste jaren een trend. Baden gemaakt van kunststeen zien er chic uit, ze zijn zwaar, stevig en elegant. Er zijn verschillende soorten baden gemaakt van kunststeen. Dit bad houdt lange tijd de warmte vast, ze zijn stevig en sterk en niet onderdoen voor hun karakteristieken van natuursteen. Beoordelingen van de baden van kunststeen helpen om hun negatieve en positieve aspecten te identificeren.

Baden uit kunststeen, beoordelingen en ervaring met het gebruik ervan

Coating van het bad met vloeibaar acryl

No comments yet

Acrylaat badcoating wordt een steeds populairdere manier om het bad te vernieuwen. De reparatie van het bad met acryl wordt in korte tijd uitgevoerd, de coating is duurzaam en mooi. Het is mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken. Met spaanders of scheuren met gemak, kunt u opnieuw repareren. Beoordelingen van de coating van het bad met vloeibaar acryl worden overgelaten aan gebruikers die deze methode van badrenovatie al hebben geprobeerd.

Recensies over badreparatie met vloeibaar acryl

Polyfosfaatfilter voor wasmachine

No comments yet

Stijve kraanwater bij het wassen is een probleem van een gemiddelde strook van Rusland. Voor de verzachting is een speciaal filter ontworpen dat natriumpolyfosfaat bevat. Bij het passeren van deze substantie, die uiterlijk doet denken aan zout, wordt het water gezuiverd van onzuiverheden die een uitschot vormen op het verwarmingselement van de wasmachine. Het is een goedkoop filter dat elk gezin zich kan veroorloven. En beoordelingen over polyfosfaatfilters voor een wasmachine vertellen u over de effectiviteit ervan.

Polyfosfaatfilter voor wasmachine reviews en de wenselijkheid om het te gebruiken

Magnetisch filter voor water

No comments yet

Aan het begin van de 20e eeuw werden magnetische filters voor water bekend. Ze kunnen van verschillende typen zijn, afhankelijk van het doel: het water verzachten of reinigen. Zoals de fabrikanten zeggen, deze apparaten zijn gemakkelijk te gebruiken, omdat ze geen onderhoud vereisen en hun eigenschappen al tientallen jaren niet verliezen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te ontmantelen indien nodig, ze hebben geen filters die regelmatig moeten worden vervangen. Echte feedback op het magnetische filter voor water en de raadzaamheid van het gebruik ervan kunt u vinden op onze website.

Magnetisch filter voor water - beoordelingen en adviezen

Monobloc toiletpot

No comments yet

Het monobloktoilet is een ondeelbare structuur. Dat wil zeggen, een tank en een kom van een toiletpot zijn een geheel. Dergelijke producten worden als betrouwbaarder beschouwd, ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Monoblokken zijn gemaakt van een enkel stuk keramiek, dus er zijn geen verbindingen in hun ontwerp die een lek kunnen veroorzaken. Een verscheidenheid aan modellen en kleuren, een representatief uiterlijk en ruimtebesparend in de badkamer - dit zijn de voordelen waar de fabrikanten van deze producten het over hebben. Echte feedback over de candybar monoblock zal helpen om hun negatieve en positieve aspecten te identificeren.

Toiletblokken monoblock - gebruikersrecensies en aanbevelingen

Whirlpool baden

No comments yet

De mode voor baden met een hydromassage is vrij recent ontstaan. Hydromassage-apparatuur wordt meestal geïnstalleerd in acryl badkuipen. Ze helpen ontspannen, bereiken een therapeutisch effect en vormen het belangrijkste detail van het badkamerinterieur. De mogelijkheid om baden van verschillende vormen en originele verlichting te maken, ziet er erg aantrekkelijk uit. Feedback over de bubbelbaden zal aangeven of het haalbaar is om dergelijke apparatuur in het appartement te installeren.

Hydromassagebaden - beoordelingen en meningen over hun werking

Opgeschorte toiletkom

No comments yet

Opgeschort toilet met installatie is erg mooi en ziet er netjes uit in het interieur en laat je ruimte in de badkamer besparen, maar om het te installeren heb je de hulp van een professional nodig. Ze kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, de vorm is alleen afhankelijk van de verbeeldingskracht van ontwerpers. Voor het spoelen wordt een systeem met één of twee knoppen gebruikt. Beoordelingen van hangende toiletten zullen u helpen meer te weten te komen over de kenmerken van de werking van deze modellen sanitair, hun voor- en nadelen.

Hangende toiletbril reviews en beoordelingen van bezoekers