Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Incalzitoare de ulei

May 20
No comments yet

Încălzitoarele portabile cu ulei sunt una dintre cele mai bune căi de a încălzi o cameră de la 15 până la 30 de metri pătrați. Piața prezintă multe mărci ale acestui produs: ambele mărci eminente și concurenții lor mai puțin cunoscuți. În ciuda concurenței, toată lumea își găsește cumpărătorul. Prețul pentru un astfel de echipament poate diferi dramatic: dacă nu se poate cumpăra un încălzitor de înaltă calitate de înaltă calitate pentru 50 USD, atunci prețul pentru analogul său de marcă poate fi de 2-3 ori mai mare.

Încălzitoare de ulei de acasă

Calitatea (deși ieftină, deși scumpă) nu este o problemă de cumpărare într-un supermarket de clădiri mari sau o firmă specializată. Copiile ieftine se disting prin nesiguranță, dar procentul căsătoriei este foarte mic. Dacă dispozitivul este în garanție - îl veți schimba întotdeauna sau îl veți repara: echipamentul este simplu, reparatorii au fost studiați, piesele de schimb pentru toate modelele sunt aproape identice.

Incalzitoarele scumpe pot fi echipate cu funcții suplimentare, de exemplu, opțiunea de umidificare a camerei sau ventilație forțată. Ei au o durată de viață ridicată, o eficiență energetică mai mare: consumă mai puțină energie electrică, dau mai multă căldură.

Incalzitoarele de incalzire pentru uz casnic, recenziile de pe aceasta pagina sunt impartite in doua tipuri: 4-6-sectiune si 8-10-sectiune. Acestea sunt cele mai populare modele. Dacă sunteți foarte frig - puteți cumpăra un model pentru mai multe secțiuni, dar în apartamente standard sovietic un astfel de încălzitor va, crede-mă, "mult" și consumă mult mai multă electricitate.

Consumul de energie depinde în mod direct de numărul de secțiuni. De regulă, micii "petrolieri" trag un maxim de 1-1,5 kW / h, sunt suficienți pentru a încălzi camere mici până la 12 m2. Dispozitive cu un consum de 2-2,2 kW / h pentru 8-10 secțiuni pot fi deja instalate în încăperi de până la 20 de pătrate. Toate modelele sunt unite prin faptul că ele sunt proiectate pentru 3 moduri de funcționare: căldură - chiar mai caldă - foarte caldă. Între acestea, puteți seta alte moduri cu reglare manuală suplimentară.

Vizualizare / Ascundere descriere

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 23 =