Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More
Category: Cazane de incalzire

Cazane Wisman (Viessman)

No comments yet

Compania germană Viessman produce produse de calitate care sunt vândute în întreaga lume. Cazanele Viessman sunt de dimensiuni compacte. Cazanele pe gaz Wisman pot fi monocurent sau dual-circuit. Modelele de podea au o durată mai mare de viață. Modelele de condensare - piroliza cu combustibil solid și economic, combustibilul ecologic și combustibilul diesel, au o eficiență ridicată. Recenzile despre cazane Wisman includ, de asemenea, comentarii de la utilizatorii care au instalatii de cogenerare de acest brand.

Boilers Wisman - recenzii de utilizare și opinii ale utilizatorilor

Cazane Ferroli (Ferroli)

No comments yet

Primele boilere cu gaz de la Ferroli au fost produse mai mult de o jumătate de secol în urmă, la mijlocul secolului trecut. Activitatea companiei în producția de echipamente de încălzire se dezvoltă în două direcții: interne și industriale. Cazanele montate pe perete pot fi de tip double-circuit sau single-circuit. Cele mai populare modele sunt Domiproject, Domitech, Diviator. Cazanele cu pardoseală sunt monocurent, unele modele pot funcționa cu motorină și gaz. Dacă sunteți interesat de comentarii despre cazanele Ferroli, le puteți citi mai jos.

Opinii și opinii ale proprietarilor despre cazanele Ferroli

Cazane Semineu

No comments yet

Cazane cu combustibil solid și gaze Un șemineu din sortimentul a peste 40 de modele este fabricat la întreprinderea GazStroy. Printre acestea, puteți găsi produse potrivite pentru încălzirea oricărei zone, de la apartamente mici până la facilități mari de producție. Citiți recenziile cazanelor cu combustibil solid. Cele mai populare sunt cazanele combinate care pot funcționa simultan pe combustibili gazoși și solizi. Toate produsele acestui brand sunt nepretențioase și durabile, recenzii despre incendiile din Hearth vă vor ajuta să aflați despre deficiențele și virtuțile lor.

Boilers Hearth - opinii și opinii ale utilizatorilor.

Cazane koturami

No comments yet

Compania coreeană Kiturami are o istorie lungă, exploatația include nu numai producția, ci și întreprinderile de cercetare și dezvoltare. Sortimentul include cazane diesel, gaz, biocombustibil și peleți din Kiturami. Modelele Diesel sunt produse în două serii: Turbo și KSO. Cazane de gaz Kiturami: KSG, TGB-30R, World 3000. In plus, puteti citi recenzii cazanelor Kiturami lucrează simultan pe două tipuri de combustibil: solid și motorină.

Koturami cazane - comentarii despre cazane coreeană

Cazane Vailant (Vailant)

No comments yet

Cazanele Boilant sunt printre cele mai renumite din Rusia. Compania diferă în măsura în care produce nu numai cazane tradiționale care funcționează pe electricitate, combustibili solizi și lichizi, gaz, dar și agregate care utilizează surse alternative de energie. Gama cuprinde cazane de gaz Vailant, pereți și podea, unități electrice, diesel și condensatoare. Recenzile despre cazanele Vailant vă vor permite să le comparați cu produsele concurenților.

Cazane pe gaze Vailan - recenzii și recomandări ale vizitatorilor

Cazane Viadrus

No comments yet

Cazanele firmei cehe Viadrus sunt bine cunoscute în Rusia ca fiind de calitate și de încredere. Compania se bazează pe modele cu combustibil solid, precum și pe cazane universale, care pot fi reparate rapid pentru un alt tip de combustibil. Conform producătorului, durata de viață a produselor sale este de peste cincizeci de ani. După citirea recenziilor despre cazanele Viadrus, vă puteți crea propria opinie despre calitatea unităților acestui brand.

Cazane Viadrus - recenzii și recomandări ale vizitatorilor

Cazane de încălzire Borinsky

No comments yet

Cazane de încălzire SA "Borinsky" produce din 1992. În sortimentul întreprinderii există mai multe modele diferite: AOGV, KOV, KSGK, AKHV și dezvoltarea proprie a cazanului "Ishma". Alegerea cazanelor Borin este recomandabilă pentru zona camerei, care ar trebui încălzită. Recenzii despre boilerele de încălzire cu gaz Borin vă vor permite să vă impresionați de caracterul practic și de fiabilitatea cazanelor acestui producător.

Opinii despre boilerele de incalzire Borinsky si fiabilitatea acestora

Cazane Navien

No comments yet

Cazanele Navien sunt fabricate în Coreea, producătorul solicită un control strict al calității și o durată de viață nelimitată. Gama include diesel, combustibil lichid, condensare, centrala termica pe gaz Naven și gheizerele, sisteme automate de control și alte elemente necesare pentru microclimat dispozitiv intern. Dacă nu ai încredere în producătorii din Asia, citiți comentarii cu privire la cazanele din care Naven vor putea afla calitatea reală a acestor produse.

Boilers Navien - evaluări și recenzii pentru vizitatori