Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Tavan Armstrong – specificații și proprietăți tehnice

May 20
No comments yet

Dacă aveți nevoie să montați rapid și ieftin plafonul într-o cameră cu un plafon suficient de mare, atunci o opțiune bună este un sistem de suspensie. Mai ales convenabil este tavanul celular popular acum Armstrong, caracteristicile tehnice ale cărora vor fi luate în considerare în acest material.

Specificațiile plafonului Armstrong

Și ce este asta - plafonul Armstrong?

Numele lui este frumos și promițător. Acesta a devenit deja un nume de uz casnic, adică adică orice structură de tavan suspendat cu plăci minerale. Cu toate acestea, acesta este un tip complet de plafon fals. Să vorbim, pentru început despre avantajele și dezavantajele sale.

Avantajele și dezavantajele acestor plafoane

Aspecte pozitive:

 • Acest tavan suspendat minerale va oferi posibilitatea de a avea întotdeauna acces liber la sistemul de ventilație, precum și la diferiți senzori și dispozitive de iluminat.
 • Toate neregularitățile, murdăria și alte erori de pe tavanul de bază, sistemul de suspensie se ascunde în mod credibil.
 • Instalarea rapidă și dezasamblarea, menținerea ușoară a plafonului - acestea sunt două plusuri mai importante.
 • Reflectarea la lumină puternică a plăcilor permite, într-o oarecare măsură, economisirea energiei electrice.
 • O bună absorbție a zgomotului exterior face acest design o opțiune excelentă pentru birou.
 • Un număr mare de accesorii, produse special pentru aceste plafoane, face ca instalarea să fie și mai simplă. În special, puteți achiziționa grătare de ventilație și elemente de iluminat încorporate.
 • Nu uitați că materialul natural al plăcilor este sigur și ecologic.

Cu toate acestea, deficiențele plafoanelor Armstrong nu sunt fără îndoială:

 • Cea mai mare problemă este că nu le plac inundațiile de la vârf. La urma urmei, chiar dacă aragazul este rezistent la umezeală, acesta nu are rezistență la apă deloc. Prin urmare, dacă în vecini sau în tevi nu sunteți sigur, renunțați mai bine la plafonul fals. Luați rackul sau caseta.
 • Atunci când temperaturile sau umiditatea se schimbă adesea, plăcile minerale se deteriorează rapid. Modificările lor de culoare - de exemplu, de la alb la gălbui.
 • Aceste plăci sunt destul de fragile. Nu le plac loviturile dure, chiar dăunând lovitura cu o plută de șampanie. Prin urmare, ar trebui să păstrați întotdeauna două sau trei plăci în stoc. Este foarte ușor să le înlocuiți.

Tipuri de tavane suspendate Armstrong:

# 1. Clasa economică a plafoanelor (tipuri - Baikal și Oasis) este foarte solicitată. La urma urmei, este vorba de un minim de costuri și de confort maxim. Aceste plăci sunt ieftine, dar au un design de înaltă calitate și decent.

Plafon Armstrong de tip Baikal

# 2. Plafoanele funcționale (tip Prima) au protecție suplimentară împotriva umezelii. Deci, aceste plăci nu-și schimbă forma chiar și la o umiditate de nouăzeci și cinci la sută.

Plafonul Armstrong Prima

# 3. Plafoanele acustice (tip Ultima) au protecție împotriva zgomotului exterior.

Plafoane acustice Ultima

# 4. Tavanele igienice (tip Bioguard) sunt acoperite cu o compoziție specială care le protejează de aderența la abur și aderență la grăsimi. În plus, această acoperire nu permite bacteriilor să se înmulțească.

Plafoane igienice Bioguard

# 5. Tavanele de design au un aspect original. Ele sunt folosite pentru a da un stil special unei anumite camere.

Plafoane de design

Armstrong Falsuri de tavan Caracteristici

În general, un astfel de plafon este alcătuit dintr-un sistem suspendat realizat din profile metalice speciale și plăci minerale montate pe un sistem suspendat. La început, să vorbim despre caracteristicile plăcilor utilizate pentru plafoane precum Armstrong.

Plăci de plafon Armstrong

Baza pentru plăcile utilizate pentru plafonul Armstrong este fibra minerală (altfel, vata de piatră prelucrată într-un mod special). Aditivii se adaugă la această fibră din latex, amidon, ghips și celuloză (obținut din hârtie de deșeuri reciclată). Tehnologia, prelucrată în miniaturi, permite obținerea unui material de înaltă calitate, cu un minim de costuri pentru energie și materii prime. Plăcile mai ieftine au mai mult amidon în compoziție, în timp ce cele mai scumpe au mai mult latex. Acest aditiv conferă materialului rezistență excelentă la umiditate.

Plăcile finite sunt așezate cu foi de carton, stivuite și sigilate în polietilenă cu vid. Astfel, materialul este protejat de dezastre naturale și de daune mecanice. Stiva poate fi de la opt la douăzeci și două de bucăți. În ultimul caz, pachetul este suficient pentru plafonul de 7,92 metri pătrați. Pentru depozitarea și folosirea plăcilor este necesară și în anumite condiții: umiditatea nu trebuie să fie mai mare de 90%, iar limita de temperatură este chiar mai mică - de la 15 la 30 de grade.

Pentru a face instalarea mai convenabilă, plăcile minerale Armstrong sunt fabricate cu trei tipuri de margini:

 • Plăcile cu o margine Microlook au o margine care nu este foarte lată. Ele sunt folosite în structuri suspendate cu o lățime de 1,5 centimetri.
 • Plăcile cu o margine Tegular au de asemenea o margine treptată, dar mai lată. Aplicată în sisteme de suspensie cu o lățime de 2,4 centimetri.
 • Plăcile cu muchia plăcii sunt universale - marginea lor este plană, astfel încât aceste plăci sunt potrivite pentru ambele tipuri de structuri suspendate.

Tipuri de muchii de plăci pentru plafoane suspendate

În ceea ce privește celelalte caracteristici ale plăcilor minerale Armstrong, acestea sunt după cum urmează:

 • Lățime - 60 centimetri;
 • lungime - 60 sau 120 centimetri;
 • grosime - variază între 0,8 și 2,5 centimetri;
 • Greutate - de la 2,7 la 8 kilograme pe metru pătrat.

Ce este un sistem de suspendare?

Popularitatea utilizării doar a tavanelor din plăcile minerale se datorează mai multor factori. În special, este ușor de instalat și costuri reduse. Ei bine, caracteristicile tehnice ale plafonului suspensiei Armstrong joacă, de asemenea, un rol.

În general, există două tipuri principale de astfel de sisteme: modulare și continue. Cel mai adesea folosit primul tip, care constă dintr-un cadru și module - panouri, casete, rafturi. Cadrul este, de obicei, ascuns sub panoul acoperisului. Cu toate acestea, există opțiuni atunci când nu este necesar și apoi elementele sale proeminente sunt vizibile. Spre deosebire de un plafon fals, sistemul de suspensie necesită mai mult spațiu. Dar sub el puteți ascunde orice comunicații de inginerie.

Sistem de suspensie plafon Armstrong

Apropo, instalarea acestui plafon trebuie să înceapă cu comportamentul comunicațiilor (altfel mai târziu va fi dificil de făcut). Apoi, un schelet de profile transversale și longitudinale este atașat la baza tavanului. Distanța dintre profilele individuale este de 60 de centimetri (aceasta este dimensiunea plăcilor minerale Armstrong). Apropo, instalarea cadrului este foarte asemănătoare cu instalarea unei structuri portante din gips carton. Ultima etapă de lucru - instalarea plăcilor, a grilelor de ventilație și a lămpilor. Nu va funcționa - asamblarea plafonului este similară cu asamblarea unui designer pentru copii.

Despre componenta estetică

Poate că favorit de toate culorile utilizate pentru plafon, puteți suna alb. Dar în vânzare astăzi puteți găsi atât plăci colorate, cât și plăci de model Armstrong. Și plafoanele de culoare neagră sunt adesea folosite în sălile cinematografelor. Distingeți plăcile și textura. În plus față de cele mai frecvent utilizate plafoane netede, există perforate, precum și plafoane reliefate. Există, de asemenea, celule de tip open lattice, care arată foarte interesant. În plus, sunt capabili să ascundă vizual întregul sistem de suspensie.

Acest soi vă permite să proiectați complet plafonul conform preferințelor dvs. Puteți să modificați numărul de niveluri. Acest lucru va avea efecte foarte interesante în birou, apartament sau loc public. Folosind elementele de iluminat încorporate, veți obține modele frumoase tridimensionale. În acest caz, umerii sunt ascunși sau rămași la vedere.

textura1mtextura2mtextura3mtextura4m

Unde se utilizează plafoanele Armstrong

Diferitele tipuri de spații sunt, de asemenea, supuse unor cerințe operaționale diferite. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când alegeți un plafon fals. Și există o astfel de oportunitate - așa cum am menționat mai devreme, există patru tipuri de plăci minerale Armstrong, fiecare dintre acestea fiind potrivit pentru anumite condiții.

# 1. Tavanul universal al clasei economice nu se deosebește de caracteristici, deci este potrivit pentru condiții normale de operare. Aceasta, de exemplu, poate fi sediul clădirilor industriale, hotelurilor, școlilor și grădinițelor.

# 2. Plafonul funcțional, creat din plăci rezistente la umiditate (care conțin o mulțime de latex) este necesar în cazul în care umiditatea este foarte mare. De exemplu, ar putea fi un magazin, o cafenea sau un restaurant, o piscină, o baie de apartament, o saună, o spălătorie. De asemenea, aceste plafoane pot fi instalate în magazinele umede ale întreprinderilor industriale și unde există acces direct la stradă (coridoare, săli).

# 3. Plafonul este acustic în care trebuie să opriți sunetele puternice. În particular, poate fi o sală de cinema, un birou sau un club de noapte. Astfel de caracteristici ale plafonului Armstrong sunt potrivite pentru un hotel sau pentru un spațiu de producție zgomotos.

# 4. Tavanul de igienă este special conceput pentru spații medicale și alimentare. Respectând toate normele și cerințele de igienă, aceste produse sunt decorate cu spitale cu policlinici, dar și cu magazine de întreprinderi alimentare.

# 5. Designul plafonului nu strălucește cu caracteristicile tehnice, ci cu forma și culoarea sa. Este nevoie de o nevoie exclusivă și unică. Acesta poate fi, de exemplu, un magazin, un hol de hotel, un birou sau un restaurant. Este posibil să se facă o premisă publică neobișnuită și este posibil să vă răsfățați plafonul de designer cu propriul apartament.

Participați la sondaj:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 28