Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Keresse meg a tökéletes színsémát a konyhához

May 20
No comments yet

A színes konyhák gyűjteménye inspirálja Önt és elmondja neked, hogyan keverje össze és illesszen be különböző színeket és árnyalatokat a konyhában.

Alkalmazás és színkombináció a konyha belsejében

Jégkék + fehér + kékes-szürke

A konyha belsejében a színek megfelelő kombinációja nem könnyű feladat, de ebben az esetben a tervezők kiválóan kezelték. Ez a csodálatos tágas konyha tele van fényekkel. Ez a természetes fény feszültsége, amelyet egy mennyezeti és fehér bútorokkal ellátott, burkolt fehér lapok is hangsúlyoznak, és tágas érzetet teremt. A kék szín a sziget asztal ellentétben áll a fehér márványpadlóval. A szekrények és fiókok fém fogantyúja kiváló helyet biztosít a helyiségnek. A ragyogás a kékes-szürke csempeből is származik, melyet konyharuhaszínű. A vörösesbarna padló növeli a konyha melegét, ami ebben a rengeteg hideg színben nem elég.

kék, fehér és szürke a belső térben

Apple-zöld + fehér + sötétbarna

Az ultra-modern szekrények és az idős fa közötti ellentétnek köszönhetően ez a konyha elfojthatatlan, egyedülálló a maga nemében. A terem megjelenésében jelenlévő termelékenységet egyszerű fémlámpák, acélszékek és világos alma-zöld bútorok hangsúlyozzák. Ha nem lenne a napfény, akkor lehet, hogy vágyakoznak arra, hogy gyorsan eltávolítsák ebből a konyhából a sötét fát, hogy megszabaduljanak az érzéstől, hogy a régi raktárban éljenek. Azonban tökéletesen ellentétben áll a mennyezet és a padlók régi fával, nem csak természetes fényekkel, hanem fehér falakkal.

2m

Sötétkék + Hófehérke

A parketták szigorú stílust adnak a konyhának, amely első pillantásra nem igazán illeszkedik a modern eszközökhöz és más elemekhez. Fehér kerámia csempe "Metro", népszerűen úgynevezett "vaddisznó", és a fehér asztallapok, amelyek ragyognak mazsolás kihívás a sötétkék szekrények. E feszültség eltávolítása a fényes acél fogantyú, ami a professzionalizmus és a kiváló minőség jellemzi. És az absztrakt csillár tiszta fehér színével és kusza vonalai ezzel a szobával egészítik ki a kifinomultságot és kifinomultságot.

3m

Égett narancs + zöldesen kék

Az égetett narancs és a nagyon világos zöldes kék kombinációja teszi egyedivé ezt a konyhát. A narancssárga falak és a sötét faanyagok melegsége hideg kék és krémfehér árnyalatokkal szomszédos. Az üvegszekrényben lévő türkiz és narancssárga ételek ismétlik a konyha színtartományát. És a szekrények fölött elhelyezett porcelán edények az indigó némiképp váratlan színét lenyúlják.

4m

Rézvörös + krém

A réz és krém színek egyedülálló kombinációja friss, modern megjelenést kölcsönöz a konyhának, amely természetes árnyalatokon alapul. Vas kézzel készített lámpák a sziget asztal felett hoznak egy másik fémt a rézfedél és a rozsdamentes acél gáztűzhely és csaptelep kombinációjában. A szigetelőasztal vágófelületének egyedülálló jellege a termesztett gesztenyefából áll. A mozaik kötény sötét csokoládéból, krémből, réz-piros lapokból áll, kis kék színnel. A réz témák a konyha más részein is nyomon követhetők, ami nem kis mértékben hozzájárul a számos réztálcához és egyéb konyhai edényekhez.

5m

Fehér + halványkék + kobaltkék

A különböző féltónusok és kék árnyalatok kiválogatnak ebben a konyhában egy vízbeviteli színpaletta, amely megnyugtatja és megbékít. A kobalt kék háttér mellett a kabinburkolat kék színe elveszett, és szinte fehérnek tűnnek. A szigetasztal asztal tetejének sárgásbarna színű csíkja és a fa padlója homokszínű színezést eredményez - megfelelő "szomszéd" a környező hűvös vizekhez. A konyha belsejében lévő hőt egy réz lámpával és fából készült bárszékkel egészítik ki.

6m

Szürke + fehér

A szürke és a fehér kombinációja lágy és nyugtató, addig, amíg kiegészítõket és színes kiejtéseket ad hozzá. Ez létrehoz egyfajta nyugodt a konyhában világos, élénkítő kontrasztot foltot elegánsak vörös porcelán tányérok, található egy nyitott polc, beépített szürke konyha egy rázó-stílusban. Fehér üvegeszközök tárolódnak a szekrények üvegajtói mögött, de a piros is harmonikusnak tűnik. A téglafehér kerámia csempe "Metro" imitálása, amelyből a kötény készült, elegáns keretként szolgál a libegő libamájához.

7m

Olajos + citrom + fekete

A kombináció a sárga és zöld gyakran jár együtt a trópusi hőség, de ha hozzáadjuk a keverék irizáló üveg mozaik, rozsdamentes acélból, polírozott fekete gránit és bronz, kapsz valami egzotikus. A rozsdamentes acélból készült szénszürke szigeti asztal valamiféle fundamentálást kölcsönöz a belső térnek.

8m

Narancs + fekete + szürke

Ez a lenyűgöző modern lakás világos narancssárga szekrények fekete és szürke csempék és asztallapok hozzáteszi drámai képet fekete ablakkeretek, de ez nem ad okot, hogy egyesületek Halloween. A felfüggesztett világítás acélháló rozsdamentes acél oszlop adunk a szoba fényes, bár vannak teljesen különböző struktúrák.

9m

Szürke-kék + csokoládé + fekete

A szürke, barna és fekete színek megnyugtató színei a konyha belsejében természetesek. Ugyanazok az érzések merülnek fel, amikor egy mézes színárnyalat fából készült padlóját nézi. További fekete érzékek a belső bútorszerelvényekhez és bárszékekhez vezetnek.

10m

Narancs + fehér

A világos narancssárga falak dinamikus hátteret hoznak létre a fehér szekrényekhez, melyekkel láthatók és szemet gyönyörködtető fekete szerelvények. A háttérben a meleg semleges hangok a munkalapok és csempe kötény narancssárga színű néz ki, különösen fényes és látványos, és felhívja a figyelmet a fából készült szekrények.

11m

Coral + világos zöld sárgás színű

A színeket, amelyeknek szükségük volt ahhoz, hogy ezt a konyhát fantasztikus, bizarr kinézetet találják, az egyik impresszionista vásznon találták meg. A fényes árnyalatok szórványosan túlterhelik a helyet - itt és meleg korall falak, hideg zöld kárpitozott székek és zöldes-sárga szőnyeg. Azonban a fehér szekrények és a kis fekete ékezetek nem adnak túlságosan a trópusi palettát. A szekrényajtókon csíkos ruhával ez a robbanásveszélyes keverék kissé játékos hangulatú.

12m

Sárga + zöldes sárga + fehér

Az arany-sárga szekrények és a mesterséges kőből készült bézs munkalapok lehetővé teszik a mintás köténylap halványzöld és fehér színének dominálását ebben a napsütötte konyhában.

13m

Fehér + lila + fekete

A hatalmas ablakoknak köszönhetően a hűvös színekben lévő konyha tele van napfénnyel, ami megakadályozza, hogy elkeserítsen; borzalmas tér, amely egy barlangot idézi. A lila falak és a fekete szekrények rozsdamentes acélhoz, üveghez és hófehér ékezetekhez kapcsolódnak, így a szoba frissességi érzést nyújt. A rozsdamentes acéltermékek élénken ragyognak és feleslegesen sötét belső színeket szétoszlanak.

14m

Narancs + zöld

A természetes előkészített juharból készült szekrények és polcok egy kicsit egyszerűbbé teszik ezt a konyhát, de a narancs és a zöld citrus árnyalatai különleges egyéniséget biztosítanak. A falak fehér színe, a kötény csempei és az elektromos lemezek a tágasság érzését keltik a kis szobában.

15m

Szürke zöld + arany

Zöldek a zsálya és az arany juhar gazdag ebben a modern konyhában. Mindenütt megtalálhatók - a kötény briliáns mozaikjától a foltos padlólapokig. Maple vágási asztalok tetején gránit pulttal, ami egy semleges háttér, amely lehetővé teszi a tartozékok semleges színű - fehér csillár, matt rozsdamentes acél szerelvények és alumínium bárszék - egyszerűen ragyog.

16m

Piros + fehér + kék

A klasszikus színpaletta létrehozásához a fehéret gyakran vörös vagy kék ékezetekkel kombinálják. Az a döntés, hogy ezeknek a színeknek a kombinációját használják a konyhában, biztos lehet benne, hogy minden évben élvezni fogják a világos színeket. Itt a fényes kék fal kiváló kontrasztot jelent a konyhaszekrények homlokzataihoz - fehér felső és vörös alatti. A szekrények üvegajtói az ételeket helyezték el, amely megismétli az egész konyha színsémáját.

17m

Kakaó + szürkés zöld

Ez a praktikus konyha, amelyben a kakaó színének alsó szekrényei a szürkés-zöld felső mellett, nyugtató légkört teremt. Variegált gránit munkalapok és függőlegesen elrendezett téglalap alakú, fehér kötény csempe ad egy kis kifinomultságot a szobába. A kockás szőnyeg nem annyira elegáns, de energiát tölt.

18m

Szürke + kék + fehér

A szürke szekrények, a fehér munkalapok és a "Metro" kék csempe a konyhában nyugalmat és nyugalmat jelentenek. A kékre festve a szekrények hátsó falai kitűnő hátteret nyújtanak kedvenc ételének. Az élénk, nyugodt légkör az étkezőben segít létrehozni sötétkék székeket.

19m

Tan + fehér + fekete

Ez a konyha minden tekintetben klasszikus, és az elegáns fehér szekrények, a kasírozott mennyezet és a meleg sárgásbarna falak hangsúlyozzák. A fekete sziget-asztal egyfajta horgonyzóhely. A fehér márványpadló és a csempe kötény a belső tér minden elemének integritását és összekapcsolódását segíti elő. A felső szekrények ajtajába illeszkedő huzalbetétek a kapucnihoz hozzáteszik ezt a klasszikus rengeteg rusztikus stílust.

20m

Fehér + kék + zöld

A klasszikus fehér szekrények újszerű megjelenést kölcsönöznek a kék, zöld és bézs kötény csempeinek, amelyek a zöld szürke gránit munkalapok felett helyezkednek el. A sárga lapok bélése az ablak felett napsugárzást ad, és hangulatot emel, és a szekrények üvegajtói mögött mindenféle árnyalat edényei egy nagy ünnepi színt hoznak létre ebben a konyhában.

21m

A fordítás forrása: www.bhg.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 84 =