Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

8 skandináv stílusban készült, otthonos belső terek

May 20
No comments yet

A modern skandináv stílusú design, mint tudják, a múlt század közepén született. Ezt az időszakot egy olyan puccs jellemzi, amely a formát és a funkciót kombinálja azzal a céllal, hogy kényelmes és elérhető életkörülményeket biztosítson. Melyek a stílus megkülönböztető jegyei, az egyik leginkább keresett pillanatnyilag?

A skandináv belső világos vagy tompított, minimalista vagy nagyon élénk és kreatív. Valójában a stílusok széles skáláját foglalja magában, különféle stílusokkal. De a legfontosabb, hogy működik és egyszerű. Alkotnak egy ötlet, amit a belső, a ház a skandináv stílus, azt javasoljuk, hogy tegyen egy sétát a nyolc lélegzetelállítóan gyönyörű otthonok, hogy megtestesítik az alapvető eszméit ezt a stílust, de értelmezhető másképp.

Skandináv stílus az ország házában 8 példát

Tervezése a ház № 1. Világos belső nyílt terv.

Az első tervezési projekt vizs- gálatát az aTng Design Studio végezte. A világos, nyitott lakások ideális helyet nyújtanak a modern skandináv stílusnak. Ez a szoba egyidejűleg működik mind a nappali, mind az otthoni irodában.

1 1m

Az első dolog, ami elkapja a szemed, amikor átléped a küszöböt ezen a szobában egy dapper szarvas, nagy szemüveget visel, egyfajta hipster az állatvilágból. Ez a vicces kép kevésbé komolyan teszi a helyet. És a sárga lámpa nemcsak szórakoztatja, hanem egy mikrorobbanást is eredményez.

1 2m

Mivel ez a szoba is az otthoni irodai funkciót látja el, mindent megtesz a termelékeny munkákhoz. A fehér szekrények fontos dokumentumok elrejtése a kíváncsiskodó szemekből, és segít a munkahely megtartásában. A falon lévő képek egyediek a házhoz. Élő növények, mind a beltéren, mind az erkélyen, a szobában élnek.

1 3m

Itt látható a nappali és az étkező. A tervező nem volt fukar, művészeti tárgyakat fehér téglafalra helyezett. Balra, a padló közvetlen szomszédságában egy szarvas, amelyről már beszéltünk, és egy kutya. Jobbra - grafikus stílusban egy sor kép, és a baloldali festményeknél magasabbak. Ez egy érdekes kontraszt alkalmazása. A felhúzott művek figyelmet szentelnek két lámpának, ugyanolyan formájúak, de különböző színűek.

1 4m

Ez a könyvespolc ügyesen megtelt. Ideális egyensúlyt teremt az élő zöldségek, az élénk színek és a szerény gizmos. A könyveket különböző polcokon különböző módon rendezik. A sárga és a zöld gondatlan löketek egyetlen színsémában vannak kombinálva.

1 5m

A modern skandináv dizájn mindig és egyben nagyon funkcionális volt, másrészt - a legegyszerűbb témákban megtalálni a szépséget. Ez a kép a játék „Monopoly” bizonyítja, a gondolat, hogy élettér célja elsősorban az élet. A családtagok az egyszerű szőnyeg körül ülhetnek, és szép estét tölthetnek!

1 6m

A sárga szín segít frissíteni a helyet. Kezdetben az otthoni irodát hagyományos, skandináv stílusú fehér palettával díszítették, majd élénk színűek voltak, és a szoba átalakult. Az smaragd lámpa, a sárga padlók és a piros szék segítik a szobát kevésbé simára, és extra hangerőt biztosítanak. A polcokon lévő zöld növények egyesítik a belső teret az ablakon kívüli erkéllyel. Van még valami érdekes ebben a szobában? Kétségtelen, hogy ez a falon írt szöveg. A legkegyetlenebb szöveg műalkotásokká válhat, ha nagy fekete betűje fehér falnak tűnik.

1 7m

Minden modern, skandináv stílusban díszített házban általában megtalálható az IMac. Miért? Az Apple ugyanazon elveken nyugszik, mint ez a design stílus - az egyszerűség gyönyörű, és nincs szükség a túlzásokra. Az IMac elegáns és fényűző. Ez illeszkedik a környező térbe (nagy mértékben ezt megkönnyíti az a tény, hogy ez a számítógép ezüst vagy fehér színben van díszítve), ugyanakkor nagy presztízsének köszönhetően kiemelkedik.

1 8m

Karins nem feltétlenül lóg a falakon. Ebben a szobában a polcok tele vannak fényes könyvekkel és aranyos csecsebecsékkel, amelyek az ékezetek funkcióját végzik. A polcok alatt egymást átfedő fakereteket helyeznek. Ez a stílus érzetét hozza létre. Ha egy élő objektumot (például egy szobanövényt) ad hozzá az előtérhez, kapsz egy remekművet! És mindez az objektumok sokoldalúságának és a textúrák sokféleségének köszönhető.

1 9m

Ebben a stílusban a szabályok megszegése normális. A székek nem mindig azonosak, és a képeket nem kell keretezni. Megfigyelhető, hogy ezen a munkaterületen az összes ülés különböző - itt két különböző stílusú vörös szék található, egy fotel és egy fehér szék. A számítógépen lógó festmények nincsenek keretezve, és valamilyen rendellenességben vannak elhelyezve. Ez megmutatja a művészet spontaneitását, és példaként szolgál arra, hogy milyen egyszerű a legkülönfélébb gyűjtemény egyesítése.

1 10m

Az ebédlőterem nyitva áll a ház többi részén. Az étkező asztal mögé helyezett falikárpit létrehozásával festett vagy csak részben fedheti le az egész falat. A tervező vegyes fényképeket, fából készült plaketteket és vásznakat mesél egy történethez, amelyet feltalált. A műalkotások kiállításán szereplő lámpák fokozzák a létrehozott hatást.

1 11m

A ház számának kialakítása 2. Fehér belső tér és sok élénk szín.

A következő tervezési projekt megjelenését Alexander Vezlomtsev készítette a Line Design Studio. Ez a ház hasonló az elsőhöz, de nem használ ilyen sok élénk színt. Azonban a színek, amelyek életet adnak egy steril fehér szoba, még mindig van - az első helyen sárga és zöld. Ebben a nappaliban a nagy ablakok, amelyek mögött zöld fák találhatók, kiegészülnek egy szürke kanapéval lógó képen.

1 12m

Az ablakon kívüli zöld nem csak a falon lévő képen, hanem a természetes zöld színű széken is hangsúlyos. A kék dzsekik a párnákon több textúrát adnak a szobának.

1 13m

Ebben a modern esztétikában sok fehér, amely megalapozza az élénk színeket és a funkcionális, de stílusos dolgokat. A tévé, amely oldalra tolódik, kinyitja a fából készült szekrényt könyvekkel és különféle csecsebecsékkel. A könyvek fényes gyökerei több színt adnak ehhez a látszólag unalmas falhoz.

1 14m

És itt nem volt Apple nélkül! Ebben az irodában kevesebb szín van, mint az elsőben, egyszerűbb és tömörebb. Egy nagy ablak lehetővé teszi egy kicsit szétszórt a munkából, és összpontosítani, ami a külső, a fák mögött az üveg adja a helyiség természetes elem.

1 15m

A modern skandináv házban a hálószobának a lehető legegyszerűbbnek kell lennie, mivel kizárólag a feltöltéshez szolgál. Legalább egy kicsit túl sok! Csak egy kép van felakasztva az ágy fölött. Minden akcentus - a kép fáról a képen a páfránylevélre az éjjeliszekrényen - elviszi a ház előtt.

1 16m

A külső elemek különleges szerepet játszanak az egész ház tervezésében. A fényképhez hasonlóan egy erkély is tartozik, amely annyira kiáltott a házból. Az erkélyen lévő bútorok azt jelzik, hogy a tulajdonosok sok időt töltenek ott.

1 17m

A gyerekszobák stílusa megegyezik a ház többi részével, de világos sárga árnyalatokat használ, hogy örömteli hangulatot és játékos játékot teremtsen. Az ágy egyszerű marad, a nagy könyvespolcok tele vannak gyerekekkel. A sárga asztal tökéletesen összeillik a mellette lógó plakáttal.

1 18m

A tervező egy standard íróasztalt szeretne beépíteni, amely állandóan a szoba teljes hosszában helyezkedik el. Ez a táblázat ideális a gyermek méretéhez, és a szomszédos ablakok garantálják a jó megvilágítást a működés során.

1 19m

A gyermekszoba ebben a részében sárga nem annyira, de itt megtalálható - az asztalra helyezett képen és egy közeli lámpán. A házi feladat maradék része egyszerű és természetes marad.

1 20m

A játszótéren kis székek vannak és egy nagyon nagy kép a falon. Ez utóbbi világossá teszi, hogy a teret a gyermeknek szánják, és a helyiséget színesebbé teszi. A beépített polcokon elegendő szabad hely áll rendelkezésre a játékok elrejtésére.

1 21m

A szürke árnyalatú terem ipari-ipari előfeltétele. Száma bútorok minimálisra csökkent: van egy pad, amelyen ülni, lógó fogas és táskák, valamint beépített polc kulcsokat és egyéb apró dolgok, amire szüksége lehet, ha elhagyja a házat.

1 22m

A konyhában nincs semmi túlzott, ezért jó. Az étkezőasztal felett kerek lámpák szokatlan alakúak. A zöld etetőszék jelzi, hogy ezen a táblán nemcsak a felnőttek, hanem a gyerek is vacsorázik. A csempe által létrehozott geometriai dísz még érdekesebbé teszi a szobát. Egy nagy ablak, mintha zöld fákat szólítana ebben a hangulatos szobában.

1 23m

Az asztalra és a fentről körülvevő teret nézve láthatjuk, hogy a magas zöld szék ellentétben más belső elemek háttérével néz. A bal oldalon - egy fekete fal, amelyen krétával rajzolhatunk!

1 24m

A nagy szekrényeknek köszönhetően a konyha sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában. Itt beépített konyhai készülékek, amelyek szintén helytakarékosak.

1 25m

A fürdőszoba ebben a házban is készült, modern stílusban. Nem kell elegáns kiegészítőt felvenni - a szoba a lehető legegyszerűbb, végül is szigorúan meghatározott funkcióinak végrehajtására tervezték, ezért itt semmi sem felesleges.

1 26m

A ház számának kialakítása 3. A hagyományos és modern skandináv motívumok kombinációja.

A Konstantin Kashchuk által tervezett világos és tágas ház tervezése számos hagyományos skandináv témát foglal magában, de modern hatással is bír. Például a könnyű parketták visszatérnek a klasszikus skandináv stílushoz, míg a bútorok modern formája a modern trendek terméke. Meglep, hogy a kerékpár lóg a kanapén? A bizarr és játékos felszereléssel kapcsolatos ismerete még várja Önt.

2 1m

A nappali fő attrakciója egy falra szerelt TV-készülék, amelyet a padlón ugyanaz a fa keretezi.

2 2m

A piros ékezetek vizuális energiát hoznak a konyhába. A Hans Wegner kultusz CH33 munkaszék a dán design egyik leghíresebb terméke. Itt szolgálnak arra, hogy áthidalja az itt használt fa természetes hangjai közötti szakadékot.

2 3m

A Wolverine szuperhősének képét a pop-művészet stílusában a szobrok és a kerámia gyűjteménye egy sarokban rejtett kis asztalhoz kapcsolja.

2 4m

A hálószoba művészi témájának alapja a padlón lévő portrék és a fából készült hatalmas betűk. A puha szőnyeg az ágy alatt lehetővé teszi számodra, hogy a lábad melegét megtartsa, amikor reggel felkel az ágyból.

2 5m

A meleg fa és a fényes fehér falak és a mennyezet maguk díszek - nincs szükség további kiegészítőkre.

2 6m

2 7m

2 8m

A ház számának kialakítása 4. Stílusos skandináv belsőépítészet játékos karakterrel.

Kétségtelenül első látásra beleszeretsz a házba! Mindannyiunk (vagy szinte mindannyian) valahol a szívünk mélyén még gyerekek, és Anton Medvedev tervező tudja, hogy tetszik ez a belső gyermek, hogy tetszik neki. Ezért töltötte be a ház területét olyan játékos karakterekkel, amelyek egyaránt elegánsak és nagyon művésziek. A skandináv dekoráció gyakran friss levegőnek tűnik, köszönhetően fiatal energiájának és a megalkuvó becsületességnek. És ez a modern belső jó példa.

2 9m

Miután átlépte a ház küszöbét, látni fogja a jó régi "klasszikusokat", amelyek a látogatókat kedves egyszerűségével üdvözlik. Nos, ki tud ellenállni?

2 10m

Ha a skandináv stílus az országház belsejében pontosan az, amit keres és mit keresel, ne felejtsd el, hogy a legfontosabb az első benyomás. És a tervező kétségkívül sikerült ...

2 11m

A bájos és mégis funkcionális kiegészítők itt érzik magukat otthon.

2 12m

Egy sötét téglafal és egy hófehér padló, mintha 90 fokkal elfordítanák a nappali helyet.

2 13m

A párnák szobanövény formájában és az asztalnál állva az első látásra eklektikusak, de kiváló módja annak, hogy a tulajdonosok érdekeit egyedülálló módon és inspiráló módon mutassák be.

2 14m

Ügyeljen arra, hogy a texturált háttérkép a távolabbi falon - alig észrevehető, de stílusos!

2 15m

Természetesen az erkélyen található kert abszolút tökéletesség. Hogy csak egy szép díszítő kerítés van.

2 16m

A színes gombok és az "intelligens" vasalódeszka háttérképét a csodálatos öltözõvel való ismerkedésre készítik. Valószínűleg úgy fog kinézni, mint a jó, tele fényes ruhák.

2 17m

Ez a csodálatos fehér konyhában másodlagos lámpák formájában másodlagos élvilágot kaptak a pasztell sárga színek. Ezt az érdekes ötletet otthon is felismerheti.

2 18m

2 19m

A fekete-fehér csempe egyszerű és komoly megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, de a bársonyos sárgarépa képével ellátott zuhanyfüggöny egyéniséget és rengeteg örömöt mutat.

2 20m

Minimalista csempe - kiváló választás. Rengeteg díszítéssel a szoba túl szorosnak és zsúfoltnak tűnik.

2 21m

Milyen hatékony a térhasználat! Nem centiméteres pazarlás.

2 22m

2 23m

Belsőépítészet nyugodt és pihentető légkörrel.

Zinaida Baklanov belsőépítész, még gyermekkorában több éve Svédországban élt, és felbecsülhetetlen értékű élményt szerzett, ami hasznos neki szakmai munkájában. Rájött, hogy a tervező célja nem az, hogy utánozzon semmilyen különleges stílust, hanem megragadja általános hangulatát és személyiségét. Mindenki ebben a szobában, kezdve a helyét tárgyak és befejező színeket, úgy döntött, annak érdekében, hogy hozzon létre egy nyugodt és pihentető légkört a hazai tulajdonosok, akik szeretnék, hogy szocializálódnak, és pihenjen a végén egy kemény nap.

Az étkező rendkívül világos és tágas, annak ellenére, hogy kis helyet foglal el. A nagyon széles padlólapok és az asztal vastag lábai nagy léptékűek.

2 27m

2 28m

A ház központjául szolgál, egy kompakt konyha található egy nagyon világos étkező és egy kissé komor nappali között. A meleg, természetes fa tökéletesen ellentétben áll a kék árnyalatokkal, amelyek a ház többi részében jelen vannak.

2 29m

A konyha-sziget hátterében két magas keskeny ablak, finom, áttetsző szövetfüggönyök függönyei tökéletesen megjelennek, ami az érzelem nélküli világítás érzetét keltik.

2 30m

2 31m

A ház tervezése № 6. Skandináv belső tér eklektikus elemekkel.

A francia formatervező Brion Aurelien (Aurélien Brion) különösen érdekes megközelítést alkalmazott a lakberendezés díszítésére a skandináv stílusban, ami elegáns, vidám és barátságos házat eredményezett. A dekoráció szempontjából ez a lakóház eklektikusnak tűnik - a különböző színek és stílusok tükrözik a ház tulajdonosának ízlésének és érdekeinek sokféleségét. Azok, akik saját otthonukat és lakásaikat szeretnék átalakítani, végtelenül inspirációt nyerhetnek azáltal, hogy egy kis skandináv bájjal néznek ezen a belső téren.

2 32m

Annyi vicces dolog van itt!

2 33m

Fényképészeti keresőfény, puha párnázott szövet, szép nyomtatással, valamint a kortárs művészet számos alkotása - van valami, amit meg kell nézni.

2 34m

A padlóburkolat és a természetes kinézetű székek fajtái szerves személyiséget adnak a szobának.

2 35m

A hálószoba nagyon lakonikus! Az ágykeret régi raklapokból készül (a stabilitás a modern skandináv design másik megkülönböztető jellemzője). A világos sárga karosszék nem a skandináv belső tér számára készült, hanem tökéletesen illeszkedik a tér általános esztétikájába.

2 36m

A konyhában rozsdaszínes narancssárga színt teremt a nagy szenvedély, és ezen a hátterén ez a kellemes lógó kert meglepően ellentétesnek tűnik.

2 37m

2 38m

A ház számának kialakítása 7. Fényformák és egyszerű felületek - klasszikus skandináv stílus.

Ez a gyönyörű belső tér egyszerű formákkal, könnyű felületekkel, enyhe hanyagsággal és még megőrzött konzisztenciával marad a skandináv stílus kedvéért. De ugyanakkor sok olyan sablont is kihív, amelyek a tematikus magazinokban megtalálhatók. Ez a belső tér elutasítja a minimalizmust egy érdekes díszítés és élénk színek javára - valójában ez a valóságos tükrözi a mindennapi díszítés északon. Ennek eredményeként otthon érezheti magát.

3 1m

A szivárvány szinte minden színét a belső kialakításban használják. A hideg éghajlatú országokban, ahol a skandináv stílus származik, ezek a vidám színek segítenek a hosszú és sötét teleknek túlélni.

3 2m

A nyitott tervezés lehetővé teszi, hogy a napfény behatoljon a legtávolabbi sarkokra. Ráadásul köszönet illeti, a ház tulajdonosai nem fogják elhagyni vendégeiket, még akkor sem, ha kénytelenek vagyunk sürgős üzleti tevékenységet folytatni - a gyermekek gondozását vagy a házimunka sürgős munkáját.

3 3m

Ez a tömör téglafal vizuális melegséget biztosít, és segít elkülöníteni a bejárati teret a nappaliból. A kétirányú órák, mint például a vasútállomásoknál használtak, lehetővé teszik, hogy megtudja az időt, akár a nappaliban vagy éppen belépett a házba / kiment.

3 4m

A szoba belsejében rendkívül élénk színeket használtak. A nappali domináns színe kék, az étkezőben piros a túlsúly.

3 5m

Ez a gyönyörű smaragd szék - a tervező Hee Welling (Hee Welling) munkája a Lounge sorozatából.

3 6m

A szokatlan geometriai formák csempézett csempei vonzzák a figyelmet a konyhaszekrényre - ez az elem gyakran figyelmen kívül hagyható nyitott elrendezésű házakban.

3 7m

Az eklektikus székek az étkezőt mindig vidáman és gondtalanul látják. A gyűjtemény, összeszerelt az ebédlőben magában foglalja a különböző székek - a klasszikustól a kortárs, többek között úgy működik dán tervező Paul M. Voltaire (Poul M. Volther) és Jorgen Bekmarka (Jorgen Baekmark) és a brit tervező Sebastian Rong (Sebastian Wrong).

3 8m

A nagyméretű függesztett lámpák természetesen a skandináv dizájnhoz kapcsolódó funkcionalitás megtestesítői. A dán tervezők Andreas Lund és Jacob Rudbeck Bell lámpa gyűjteményéből származnak.

3 9m

Nem tetszik ez a szokatlan tálca? Ez utánozza az Alvar Aalto (Alvar Aalto) híres finn építész legendás Savoy-váza jellegzetes görbéit.

3 10m

A falon lévő alak az Alvar Aalto nevével is társul. Ez a minimalista kép a népszerű lámpa által létrehozott formájában méhkas.

3 11m

A bejárattól nem messze a Sebastian Herkner füstös Oda asztali lámpája.

3 12m

Van egy pad, ami nagyon hasznos lesz, ha ki kell venni a cipőjét, miután hazatért egy kemény munkanap után.

3 13m

Ez a otthoni iroda a nappali látványa miatt kivételesen kényelmes munkát biztosít.

3 14m

Számos polcok és tároló szekrények tartalmaznak minden referencia anyagot, amire szükség lehet a munkájában.

3 15m

A Dalecarlian (vagy Dala ló) lovak a világ minden tájáról ismertek, mint a svéd népművészet egyik legkedveltebb és legkedveltebb terméke. Ezek a játékok először Dalarna tartományban jelentek meg, és gyorsan kézművesség tárgyává alakultak. Ez a halászat saját gazdag hagyományokkal rendelkezik, amelyek a régiótól függően változnak.

3 16m

A bejárati ajtó közelében egy eklektikus csempe látható gazdag színsémával és játékos dekorációval.

3 17m

Ez a hangulatos hálószoba megragadja a szemet, köszönhetően a párnák sokszínűségének és textúrájának köszönhetően, amely a fa fejlécén fekszik. Kék, zöld és sárga ékezetek folytatják a palettát, ami a nappaliban kezdődött.

3 18m

Az ágy lábánál megtalálja a legegyszerűbb dolgokat, és nem a televíziót, ahogy sok otthonban szokás. De ez egyáltalán nem unalmas - például nagyon szeretett ez a dekoratív fülke világítással és a madár ketrecben állva.

3 19m

A kreatív mesterséges taxidermia kitűnő alternatíva az északi vadászházakban található trófeákhoz.

3 20m

Ez a ház második hálószobája. A tipográfia minden tárgya tökéletesen illeszkedik a modern skandináv belső térbe. A szavak természetes módon vonzzák a figyelmet.

3 21m

3 22m

A ház számának designja 8. Skandináv belső világos színek és vastag minták.

Míg az előző ház egy rögtönzött esztétikumot művelett, ebben a belső térben élénkebb színekkel és merész mintázatokkal kalandosabb megközelítés található. A fehér falak a skandináv dizájn fémjelői, de ebben a házban különösen fontos szerepet játszanak. Ha a falfelületek más színben festettek, elvonják a figyelmet a csodálatos bútoroktól és textilektől, amelyek meghatározzák az összes funkcionális területet. A zónák közötti tér továbbra is szabad, nyitott, törésmentes, azaz teljesen megfelel a skandináv stílus eszményeinek.

3 23m

A szoba palettája hasonlít a part menti északi városokban található házak színes soraira. Ott, ezek a fényes színek lehetővé teszik az élet megtöltését a sötét északi télen, úgy tűnik, hogy vonzza a nyarat, a napot és a vadvirágokat.

3 24m

A lekerekített éleknek köszönhetően a nappaliban szinte minden bútor nagyon puha. Általánosságban a sima görbék nagyon jellemzőek a skandináv bútorok számára, különösen az 1960-as és 1970-es évektől, pl. Egy korszakból, a modern század közepéről.

3 25m

Általában azonban a skandináv stílusban lévő ház belseje nagyon modernnek tűnik. Ezt megkönnyíti a sima formájú és lineáris elemek, például a szőnyeg, a polcok és a redőnyök közötti kontraszt.

3 26m

Mindkét kávézóasztal létrehozása során dolgozott a dán tervező, Thomas Bentzen (Thomas Bentzen). A sárga a Do not Leave Me sorozatából származik, és a zöld asztalt Around. A szemétkosár és a dohányzóasztal rendkívül hasznos kombinációja - a skandináv design márkától a Ferm Living.

3 27m

A bejárati ajtó beépített polcai dekoratív gizmos tárolására szolgálnak. Ugyanezt a célt szolgálja egy hosszú fiókos szekrény, amely kihasználatlan helyet foglal el a kanapé mögött.

3 28m

Ez a gyerekterület hihetetlenül bájos! A kis családtagok saját kis létszámú társalgójukat használják, és a híres designer székek miniatűr verziói a lehető legkényelmesebbé teszik a gyerekeket.

3 29m

Különböző válaszfalaknak köszönhetően a könyvespolc használata még kényelmesebbé vált. A gyerekek megkaphatják kedvenc könyveiket, és élvezhetik az olvasást vagy játékot a színes Dala lovakkal.

3 30m

A kis konyha és az ebédlő a nyitott terű nappali sötétebb és legelhagytabb részét kapott - itt nem szabad megakadályozni a vacsorát, vagy egy csésze teát egy desszerttel.

2 31m

A konyhai kötényt eklektikus csempével díszítik, amely az ebédlő pasztell színpalettáját és a nappali világos hangulatát ötvözi.

3 32m

Az ebédlőhely kialakításakor fontos megemlíteni a világítás megfelelő megszervezését. Az ebédlőasztal felett egyszerre három függesztett lámpát mérünk, így az asztallap teljes felülete jól megvilágított.

3 33m

Milyen bájos hálószoba! A tervezés során megvalósított fő ötlet egyszerűség és kényelem.

3 34m

A másik hálószoba a gyermek számára készült, és egy pillantással szemléltethető: fényes gyermek bútorok, a falak pasztell színei és egy furcsa lombkorona az ágy fölött.

3 35m

Ez a hálószoba egy kicsit egyszerűbb, valószínűleg egy idősebb korú gyermek számára. Feltételezhetjük, hogy a fiú érdeklődik a kertészkedés iránt - csak nézze meg ezeket a növényeket ón edényekben.

3 36m

Jó, hogy a gyerekeknek ilyen csodálatos hálószobái vannak, ahol semmi sem akadályozza meg őket nyugodtan nyugodtan, de ne felejtsük el, hogy még mindig szükségük van házi feladat elvégzésére. Ez a hangulatos iroda ideális új napi olvasásra és felkészülésre.

3 37m

És a turné véget ér az ajtón ...

3 38m

3 39m

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 60