Nastavite in okrasite minimalistično: to je tisto, kar šteje!

Včasih je vse preveč. Tudi v svojem domu. Ker posega tudi v celoti vprašal vaze in slike izložba stol za počitek za perilo v spalnici, da ne omenjam vidno ploščo, da je veliko preveč Drečav oranžna na steni v hodniku in pisano potiskane preprogo ... Z minimalističen Stilno pohištvo se ne more zgoditi! To sledi zelo jasnemu zaupanju in temelji na zavestnem opustitvi stvari. Toda to samo ni dovolj. Kar je pomembno z vidika minimalistične postavitve in načina izvajanja sloga, vam predstavljamo v tej knjigi idej. 

Osnovna ideja minimalističnega notranjega oblikovanja

Manj je več ni zgolj fraza, temveč eno od načel minimalističnega notranjega oblikovalskega sloga, ki prihaja od Ludwiga Miesa van der Roheja. Gre za zmanjšanje stvari in osredotočenje na stvar. Vendar je to lažje reči, kot je bilo na primer, če pogosto ni uspelo pri gricanju iz omare, je težko ločiti stvari, ko jih dobite , Ni brez razloga, da govorimo o Umetnost opustitve. Po drugi strani pa, kot si lahko ogledate na sliki primera, minimalistična kuhinja ni le obvladljiva, ampak tudi pusti prostor za večjo ustvarjalnost. 

Funkcija in oblikovanje se med seboj ne izključujeta v minimalizmu - nasprotno, medsebojno stojijo. Prevedeno, to pomeni: uporabniku prijazen, a skromen. Skladno s tem je tehnologija pakirana v preprosti, enostavni in nenazadnje lepi obliki. Tako je estetika izdelkov v ospredju, v katerem bi morali uživati ​​tudi. Ne sme biti vedno več in več - ne! Bolj zapleten svet postane, večja je hrepenenje po preprostem. Minimalizem zadovolji to željo. 

Kakovost namesto količine

Samo pustite to in govorite o purističnem življenju - to ni tako enostavno. Manj je več V praksi, seveda, odreči se vse odveč in omejiti na bistvene elemente. Vendar pa to ne pomeni, da morate kompromis glede kakovosti. Dieter Rams ga je preoblikovala v šestdesetih in dated manj, vendar bolje govorijo. Namesto kvantitete je kakovost v tem, kar se odraža v celotnem ambientu. Ta minimalistična dnevna soba je popolna, velikodušni prostor je obvladljiv in opremljen z bistvenimi značilnostmi, pri čemer je bila na materialih in s tem kakovostno veliko vrednost. Očesniki so barcelonski nasloni Mies van der Rohe, ki so pravi klasiki med oblikovalci pohištva. 

Iščete arhitekta?
Pišite nam! Z veseljem vam pomagamo.

Brezplačno svetujte

Čiste linije, preproste oblike, preproste barve

Stol v prazni sobi in slika na steni - to ni vse. Namesto, zmanjšana nastavitev je povezava med materialom, obliko in funkcijo. Čiste linije, preproste, geometrijske oblike in visokokakovostni, elegantni materiali, kot so steklo, naravni kamen, jeklo in krom, označujejo celotno sliko. To spremlja bela kot barva, ki poudarja njeno preprostost in eleganco. Tudi sive in črne barve so na voljo v barvni paleti in se odražajo v pohištvu in pri oblikovanju sten. 

Živijo puristično, ne da bi se odrekli užitka

Bela kot stenska barva povečuje učinek, da pohištvo in tekstil v črni ali sivi barvi dosežejo potreben učinek in pridejo v ospredje. Še posebej bela in črna se drug drugemu razlikujeta in ustvarjajo brezčasen, eleganten in klasičen videz - ni nepomemben za življenje purista. Vendar udobje ni opuščeno. Minimalistični stil pohištva ve, kako biti udoben in udoben. Odlikovanja in dodatki za dom, na primer v obliki slik in vaz, se lahko zdaj uporabljajo - vendar le kot naglas. 

Minimalno pohištvo: v kopalnici

Ta minmalitska kopalnica spretno prikazuje ravnotežje med puristično zasnovo in visokokakovostnimi materiali ter le nekaj, izbranimi, dekorativnimi dodatki. Gladke površine, pa tudi preproste oblike in jasne linije so enako privlačne. Ampak, kjer se samo z vsemi stvarmi sprašujete? Omare in vgrajene omare zagotavljajo prostor za shranjevanje, vendar se morajo prilagoditi slogu pohištva. Dovoljene so tudi odprte police, vendar so le zmerno opremljene.

Brezčasno moderno

Svetloba je tudi del minimalizma kot sodobnega notranjega oblikovanja. Splošno oblikovane okenske odprtine ne omogočajo le dnevne svetlobe, temveč tudi ustvarijo svetlost - drugo oblikovanje načela, ki poudarja odprtost in prostornost, ki jo želijo z minimalizmom. Minimalistično opremljanje spalnice je najlažji način za izvedbo sloga, saj je postelja bistvo prostora. Poleg tega je namen zmanjšane opreme točno tisto, kar bi morala biti - prostor za spanje. Ne bo boljše, vključena je tudi slavna zavest! 

Preberite več o namerno zmanjšanem slogu oblikovanja notranjosti v našem slogovnem vodiču do minimalizma! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 − 32 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map