10 cenovno ugodnih vrtnih hiš iz starih zabojnikov

Spremljamo aktualne arhitekturne trende, vidimo trend v industriji
V zadnjem času: preusmeritev starih zabojnikov ali gradbenih vozil
sodobne vrtne hiše. To se lahko zdi precej čudno.
Toda nasprotno je res, kot bomo videli. Posode so
Fundacija za elegantno in inovativno arhitekturo. Danes imamo 10 vrtov
skupaj, kar naredi resnično dober vtis. Vržemo skupaj
poglej si.

1. Rustika, vendar sodobna

Začnemo z moderno leseno poletno hišo, ki je bila prilagojena iz ladijskega zabojnika. Da je takšen upcycling nič drugega kot staromodna ali umazana, lahko brez dvoma vidimo tukaj. Medtem ko je lupina narejena iz posode, je fasada opremljena z lesom in primerno osvetlitvijo. Velika hiša okna, ki omogoča dostop do terase, prinaša svetlobo v hišo. In znotraj, lahko vidite jasne linije in sodobno opremo. 

2. Sodobna s svetlobo

Včasih so za ustvarjanje takega sodobnega oblikovanja potrebni le zmanjšani strukturi posode. Več kot polovica kocke je bila v našem naslednjem primeru opremljena s steklenimi spredaj od stropa do stropa. Reflektorji na zgornji strani zunanje lupine postavljajo fasado v sceno. Mimogrede, ta vrtna hiša se uporablja kot majhna zunanja pisarna - idealno umik s fantastičnim pogledom na ustvarjalne minute. 

Iščete arhitekta?
Pišite nam! Z veseljem vam pomagamo.

Brezplačno svetujte

3. Čudovito zunanjo cono

Ta star ladijski zabojnik ne vidi več svoje prvotne uporabe. Da bi ustvarili čudovito zunanjo površino, so arhitekti uporabili nov material posode, da nadaljujejo ograjo na strani nepremičnine in ustvarijo zaščiteno cono zasebnosti. Na prodnati postelji najdite nekaj lepih lounge pohištva nov dom. 

4. Stekleni elementi pred opeko

Ta stari ladijski kontejner je bil resnično preoblikovan. Ker je načeloma zgolj iz prvotnega kovinskega okvirja, v katerega je postavljeno stransko steklo. To je ustvarilo fluidno povezavo med notranjostjo posode, ki je pravzaprav garaža in vrt. Posebno lepa kombinacija, ki spominja na industrijski videz: rdeče opeke in črni kovinski okvir. 

5. Prikolica z drugo življenjsko dobo

V naslednjem primeru ne vidimo starega zabojnika, temveč prikolico, ki se stara in je zdaj uporabljeno za podkrepljeni projekt. In kakšna stvar! Nekaj ​​korakov pridemo do priklopnika, ki ga lahko popolnoma odpremo z dvema vratoma. V njej vidimo čudovito romantično dekoracijo, ki vabi vse, da sedijo v tem vrtu in s tem povezano hišo. 

6. Prednost starih zabojnikov

Seveda ne recikliramo samo posod, saj lahko ustvarijo tako velike stvari. Še nekaj prednosti, zaradi katerih je kontejner nepremagljiv argument. vi: 

- so še posebej okolju prijazni

- so stroškovno učinkoviti

- so enostavni za prevoz 

- nudijo hitro namestitev na mestu samem 

- ponujajo individualne možnosti oblikovanja

7. Izdelava preoblikovanja

Včasih je smiselno narediti svojo vrtno hišo bolj kompleksno. To velja, če naša hiša ne nudi toliko prostora, da boste našli prostor za vse hobije. Skupaj z gojeno teraso ali več posodami, ki skupaj dajo večje površine, lahko pretvorite čudovite vrtne hiše. Ampak pazite: V Nemčiji potrebujete gradbeno dovoljenje za vrtove, ki presegajo površino 10 kvadratnih metrov. Poleg tega moteli morda niso namenjeni za bivanje. Najboljši način za obveščanje mestne pisarne o lokalnih priložnostih. 

8. Individualna zasnova

Naslednji primer prikazuje, kako lahko posamično vrtno hišo izdelamo iz starega zabojnika. Kakorkoli že, nič nas tukaj ne spominja na staro grdo jekleno lupino. Toda hiša nas čari s sodobnim dizajnom, ki ima pogum za slikanje. 

9. Stara posoda s teraso in bazenom

Resnično velika je pretvorba nekdanjega vsebnika na to sliko. Poleg lepe tende, ki ustreza oblikovanju vrtne hiše, tu najdemo zaščiteno teraso in celo bazen. Nekatere rastline zaokrožujejo idilično vzdušje, ki diši kot praznik v tem vrtu. 

10. Oblika posode

Seveda z vsem preoblikovanjem v zunanjem delu posode ne smemo pozabiti na notranje življenje, ki ga moramo oblikovati v skladu z našim osebnim okusom. Naša ustvarjalnost ni omejena. Pogovorimo se s strokovnjakom, da določimo vse razpoložljive možnosti. Izvajanje je nato prepuščeno nam. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 − 32 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map