6 идеја за фасаду куће са вокалним ефектом

Фасада куће је визит карта, то је прва ствар коју можете видети. Кућа је цела и требало би се тако сматрати. Што се тиче лепог ентеријера, толико треба нагласити дизајн спољних зидова. Али ово је често лакше рећи него учинити, има безброј могућности у смислу стила и дизајна. Дакле, можете одабрати између материјала, боје, облика и величине - одлука је често веома тешка. Инспиратионс и како можете пружити апсолутну привлачну слику, дајте вам следеће слике. Биће вам запрепашћена шта је могуће!

1. Субтилна репродукција боја

Поред стандардног гипса, постоје и други начини украшавања фасаде куће. Шта је са природним каменом, али иу дискретној, али ефикасној репродукцији боја? На овој презентацији чак и није приказана цела површина, напротив. Најбоље је да истакнете обојени камен поред неутралног зида, на пример у белој, јер и овде је мање мање! Увек сте нагласили. 

2. Динамичан поглед

Ова кућа са својом пространом фасадом нуди прилично свакодневни вид. Ово такође варира у дужини, висини и ширини, што даје динамичку цјеловиту слику. Конкретно, коси кров се издваја и подсећа у облику шатора. Светла, која су такође елегантно закривљена, осигуравају осветљење и стварају атмосферски амбијент. 

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. Чиста елеганција

Дрво, камен и гипс се овде сусрећу у апсолутно успешној комбинацији. Плитка шема боје топло смеђе, класичне сиве и безвременске беле резултира елегантно вученом фасадом, која има сличан динамичан ефекат због свог препознатљивог профила састављеног од различитих састављених површина. 

4. Светли сјај

Ова кућа са монументалним изгледом, чије је тело једнако импресивно са пројекцијама и удубљењима у геометријским облицима, свакако ће изазвати сензацију. Али то није све. Оно што чини ову фасаду истакнуто је, пре свега, осветљење, што је учињено веома великодушно. Такођер на овај начин фасада ваше куће гарантује вау-ефекат!

5. За посебан осећај

Посебно због хаптичног утиска, ова облога камена треба да буде нешто. Док је природни материјал остављен у оригиналном облику, кривине стварају узбудљиво лице, не само због промјене боја у природним, плитким бежевинама и смеђим тоновима. 

6. Комбинација хармоничног материјала

Челик, стакло, дрво и камен уједињују се овде како би се обликовала комбинација материјала који се карактерише хармонијом у целини. Овде се састају природни и модерно класични грађевински материјали, што представља масивност и лакоћу. Сво највише квалитете, ова фасада нуди импресиван поглед. 

Како можете редизајнирати своју фасаду куће, научићете у нашем одговарајућем Идеабоок-у! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map