9 сјајних купаоница у рустикалном стилу

Улепшавање купатила је лакше него што мислите. Јер само помоћу дрвета можете учинити да се соба осјећа много угодније. Предност: дрво је доступно у великом броју димензија, облика и боја, и увек доноси топли сјај. И најбоље од свега, рустикална купатила никад неће изаћи из стила и сигурно ћете импресионирати своје госте таквим објектом.

Показаћемо вам 9 сјајних идеја, као и како ваше купатило има користи од дрвета и како можете да га све превучете каменом.

Цоол сива среће топло дрво

Тамне нијансе сивог и тамног дрвета су фасцинантна мешавина - ово купатило показује импресивно! Чињеница да је дрво задржало свој изворни карактер и није искргнуто, даје простор јединственом стилу.

Модерна рустичност

У овом купатилу постаје знатно модерније. Природна боја дрвета је супротна металним светлуцавим зидним покривачем туша. Овај изглед постиже паметна комбинација мини плочица у различитим нијансама сиве боје. Индиректно осветљење у облику плафонских тачака савршено поставља сцену у сцену.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

Рустик бетон

У рустикалном купатилу можете да мислите на конкретан изглед као последњу ствар, то може учинити толико! У комбинацији са дрвеним подом и намештајем од истог материјала, бетонски изглед изгледа мање хладан и одмах добија угоднији изглед.

Изузетно рустикално

Свако ко повезује природу са рустикалношћу у смислу шуме и ливаде, сматраће ову купку занимљивом. Изгледа да је ловац поставио купку према свим његовим преференцијама. С обзиром на то да није довољно цртати цвијеће на зиду, зато што заправо налазе рогове у облику декорације нечистоћа на свом мјесту. Говорећи о умиваонику, умиваоник у необичном природном камену треба да задовољава чак и ловачки недостатак.

брицк Сан

Термин рустичан за већину значи само дрво, пуно дрвета, можда неколико каменица. Као рустикална, али такође зову сеоске и једноставне ствари. Управо због тога реч се рустично односи на ово купатило у двоструком смислу: дрво на плафону, камење на зидовима и све се реализује што је једноставно и скромније могуће.

Све што чини рустикално купатило стварно привлачним

Рустична екстраваганција је веома важна у овој купаоници! Како то постићи? Кроз стилску мешавину природног дрвеног плафона, изгледају безбојни сиви зидови и под и умиваоник у природном камену. Индиректно осветљење иза огледала подиже на топлу боју дрвета и приојизиерт га до тамно сивих зидова.

Свако ко није сигуран да ли се такве тамне боје уклапају у своје купатило, могу добити савјете од наших стручњака за пливање.

Варијте тонове боје

Комбинација различитих дрвених тонова даје овом купатилу непогрешив шарм. Да би простор ни превише таман нити угњетав, дизајнирали су зид с светлом природним каменом и такође изабрали за плафонско дрво које је мало лакше од оног на зидном панелу.

Камени зид у купатилу

Још једном смо задовољни доказаним саставом дрвета и камена. Овде, међутим, камење се појављује у изузетно природном облику, дајући читавој просторији више структуре. Дрво, међутим, практично је пеглано. А како направити камене зидове изгледати лакше? Добро, са индиректно осветљењем!

То је извјесно

Комфор је вероватно у свакој купаоници на врху листе жеља, тако да у овој колекцији рустикалних купаоница не може недостајати идеја за више угодности. Узео нам је ову идеју купа: Нестлед у дрвену платформу, можете погледати из крова у башту или поставити на истом постољу изван кадице. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 28 = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map