Обојене кухиње

Шарене кухиње су нешто за индивидуалисте и људе који су апсолутно чврсти у свом избору боје. Куповина кухиње је највећи финансијски терет за већину. Због тога је планирање кухиње веома важна тачка, која се не сме брзо одлучити, јер кухиња већ неколико година означава центар куће. За оне који нису сигурни, препоручљиво је користити бијелу боју. Међутим, у примјерима које вам данас показујемо, власници су били сигурни и показали храброст у избору. Можда ћете наћи, међу примјерима који су приказани, права идеја за вас. Због тога што поред великих варијација боја показујемо вам прилично погодне за свакодневне опције употребе.

Вилла Кунтербунт

Ако јесте, да вероватно је био мото власника ове кухиње. Овде је сваки елемент кухињске јединице изабран у другој боји. Поред различитих боја, горњи ормани су такође монтирани на различите висине. С обзиром да су предње стране високог сјаја, изгледају посебно племенито и квалитетно и стоје у контрасту са конзистентним игривим шармом. Као заштитни поклопац, плоча од нерђајућег челика је причвршћена на зид, што даје ансамблу потребан одмор због његове равности и монохроматске. Сматрамо да је састав појединачних ормана веома успешан.

розе

Ова слика показује леп начин додавања замаха свакодневном кухињском животу. Уместо наглашавања кухињских ормара као и обично, радна површина је стављена на позорницу са светло розе. Ладице острва за кување са кремастим сивом формирају оштар контраст великодушне радне површине. Обложени јастуци, који стоје на прозору, покупе боју у соби и, због понављања, стварају хармоничну слику.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

стакло Боја

Није увек потребно бојење бојом. Овде, боја стакла је изложена посебном фолијом. Резултат је свеж утисак површина, који се посебно лако чисти и хигијенски. Иначе, овај пример показује отвор, који је од тада нестао са већине дизајна кухиње, пошто су се отворене кухиње успоставиле уз интеграцију трпезарије. Међутим, ако вам је дозвољено да позовете две одвојене просторије, постоји практичан начин којим можете избјећи дугачке шетње.

плава

Поред кухиње, наравно, зид се може осликати сасвим боје. ово гесцхуммелте Варијација ипак постиже велики ефекат: посетиоци ове кухиње сигурно неће говорити о белом, већ о плавој кухињи. Овдје је кориштење боје довело до екстрема: плафон, дио зида и завјеса постављају простор у свеж и поморски тон. Ако сте видели довољно боје, напор креативног реструктурирања је прилично низак и повезан је са мањим трошковима.

Боја у боји

За све несигурне међу нама, ова варијанта нуди оптимално решење. Цветне сијалице заокружују цијелу просторију у посебном свјетлу и потпуно мијењају бели карактер кухиње. Практични споредни ефекат је да имате велики избор сијалица у боји и можете лако промијенити своје омиљене сијалице у било које вријеме или прилагодити се сезонској декорацији. 

Две боје

Управо сте се преселили са својим партнером а још не знате која ће кухиња учинити у заједничком дому? Зашто не само да комбинујете две кухиње? Овако се ради о примјеру ове кухиње: овдје су хармонично комбиноване двије различите боје. Горњи и доњи ормари имају паралелан облик и материјалност и идеално заједно. 

Сиви миш

обојен не значи аутоматски да је сива искључена.
До сада је употреба ове боје у немачким домаћинствима
још увек мало распрострањен. Мислимо: Погрешно, јер боја функционише
елегантно, али не узнемирујуће. Ево утиска на основу
екстравагантан облик и побољшан с фронтовима са високим сјајем.

Обојени намјештај

Током савременог живота отворен је план отвореног спрата, тј. више не постоји стриктно раздвајање просторија. У овој кући је такође имплементиран концепт кухињске кухиње. Уз монохромну кухињу, столице за вешере су изабране у светле боје и доприносе опуштању строгог дизајна кухиње. 

На Идеабоок-у ћете пронаћи више шарених опција дизајна: боја у кухињи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map