Bucătărie și baie în stil vintage

Uneori fantomele s-au divorțat la mobilierul de casă - unii doresc să aibă un brand nou și modern, în timp ce alții preferă un aspect mai vechi cu istorie și tradiție. Termenul "epocă" se referă la tot ceea ce dorește inima tradițională: mobilierul care a existat de zeci de ani și, cu timpul, devine și mai fermecător. Urmele mici de utilizare, vopselele sparte sau zgârieturile caracterizează caracterul unei bucăți tipice de epocă de mobilier. Și tocmai această animație oferă camerelor noastre un anumit factor de simț și un sentiment de securitate. Poate pentru că fotoliul de 20 de ani ne amintește de momentele fericite ale lui Granny sau pentru că uneori ne dorim uneori să scăpăm de vremurile rapide, mereu în schimbare?

De altfel, nu există o definiție exactă a termenului de epocă. Mai degrabă, înseamnă tot ceea ce include stiluri precum shabby chic, industrial sau aspectul folosit. Designerul Jana Kubischik de la Designul interior al Berlinului știe cum să ridice și să realizeze ideile și dorințele noastre despre epocă. Acesta este modul în care vă simțiți în bucătărie abia în urmă cu 50 de ani și, de asemenea, baia pare să fi ieșit din altă eră. Am analizat mai detaliat detaliile implementării.

Designul vechi și tehnologia modernă în bucătărie

O combinație de stil rustic și stil industrial determină caracterul bucătăriei. Blaturile de lucru și fronturile de bucătărie au fost realizate manual de un tâmplar. Lemnul întunecat și fațadele industriale oferă noilor dulapuri de bucătărie deja existente un aspect diferit în cel mai scurt timp. 

Placile intunecate din piatra naturala pun accentul pe stilul natural si rustic al bucatariei. În plus față de fronturile de bucătărie, găsim și accesorii în stilul industrial simplu, cum ar fi lămpile de plafon sau lampa de foarfece deasupra chiuvetei.

Mobilier de epocă

Mobilierul de bucătărie destul de întunecat și plăcile gri sunt slăbit optic cu câteva trucuri: prin ferestrele mari, suficientă lumină naturală pătrunde în cameră. Și, de asemenea, prin zidurile albe, zona pare mult mai strălucitoare și mai prietenoasă. În plus, câteva flori proaspete oferă o strălucire naturală de culoare. O masivă masă de lemn marchează trecerea de la bucătăria deschisă la zona de luat masa.

Puteți găsi aici și modele neobișnuite de bucătărie: bucătării cu farmec de epocă.

Căutați un arhitect?
Scrie-ne! Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Obțineți sfaturi gratuite

Sala de mese

În sala de mese sunt toate mobilierul din lemn natural. Cu toate acestea, acest lucru nu este nou, lumina fag, dar întuneric, lemn mai vechi. La masă mare, rustică este suficient spațiu pentru serile confortabile cu prietenii noștri. Așa-numitele scaune de consolă asigură confortul necesar pentru ședere: datorită suspensiei ușoare, scaunele permit o ședere flexibilă, cu spate.

Baia

Un client al designerului Jana Kubischik și-a dorit plăcile de baie în stilul metroului din New York. În consecință, zona de intrare a fost dotată cu plăci negre. Potrivit cu alegerea culorii, dulapul încorporat în negru a fost proiectat și decorat cu un mâner din piele nobilă.

Lumina zilei în baie

Lumina zilei venind prin luminator, podeaua luminoasă din lemn și pereții albi sunt un contrast excelent cu negrul intens al chiuvetei și a plăcilor.

Din contrastul luminos-întunecat se află oglinda antichiană. În combinație cu corpurile de iluminat neagră, partea superioară a zonei chiuvetei corespunde stilului industrial. Și din nou, se deschide un contrast, deoarece chiuveta dreptunghiulară arată mai modernă și mai puțin minimalistă. 

Ospătar de duș

Dușul este, fără îndoială, punctul culminant al băii de epocă. Zona de duș a fost complet echipată cu plăci negre, care se găsesc și în zona de intrare a băii - dar nimic nu ne aduce aminte de un metrou din New York. În schimb, zona câștigă în profunzime prin culoare și arată foarte nobilă cu combinația de negru și argint. Te face să te simți ca o stea de la Hollywood când te duci, mai degrabă decât unul din mulți pasageri din New Yorker.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 + = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map