7 idei simple pentru a-ți îmbogăți bucătăria

Bucătăria ta este oarecum prea plictisitoare pentru tine, dar nu vrei să faci nici o renovare majoră sau bani excesivi pentru unul
Renovarea și consumul de mobilier sau echipamente noi? Nici o problemă, vă arătăm
cum să aduci vânt proaspăt în bucătărie cu idei simple și așa mai departe
pentru a face noua cameră preferată în casă.

1. Mobilier colorat

Culoarea este întotdeauna o idee bună dacă doriți să aduceți vânt proaspăt într-o cameră. Atrageți o găleată de culoarea preferată și dați vechilor fronturi de bucătărie din lemn un nou strat de vopsea. Și deja bucătăria arată complet diferită decât înainte. Dacă nu puteți să vă ștergeți fronturile sau proprietarul are ceva împotriva ei, trebuie doar să obțineți niște folii adezive. Ele au același efect și pot fi îndepărtate cu ușurință.

2. Pereți colorați

Ceea ce se aplică la mobilierul de bucătărie poate fi aplicat și pe pereți: o doză de lucrări de culoare se întreabă și vă oferă spațiul de gătit un aspect complet nou. Ce culoare ar trebui să fie? Asta depinde de gustul tău personal. Totul funcționează în bucătărie. Tonuri calde, vibrante, cum ar fi galben, portocaliu sau roșu, stimulează buna dispoziție și vă fac să vă bucurați, în timp ce nuanțe reci, cum ar fi albastru sau verde, au un efect calmant.

Căutați un arhitect?
Scrie-ne! Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Obțineți sfaturi gratuite

3. Viața verde

Green verde joacă un rol important în bucătărie. Pe placă, această culoare importantă ar trebui să fie la fel de lipsă ca și în designul interior. De la busuioc la rozmarin și de la patrunjel la menta: cu ghivece proaspete de ierburi, puteți face upgrade la fiecare zonă de gătit - atât din punct de vedere al bucătăriei, cât și din punct de vedere vizual. Și în ceea ce privește parfumul, nimic nu-l bate pe Mama Natura.

4. Arta pe perete

Arta nu mai are loc în bucătărie? Apropo! Ceea ce funcționează în camera de zi nu poate fi atât de greșit în bucătărie. Dacă doriți să faceți această cameră confortabilă și elegantă, ar trebui să lăsați cu siguranță spațiu pentru una sau cealaltă imagine frumoasă sau poster pe pereți.

5. Lămpi noi

Alegerea lămpilor face o mare diferență în efectul camerei. La urma urmei, tubul neon gol nu produce nimic vizibil sau o lumină atmosferică. O combinație de spoturi LED și lămpi elegante reprezintă cea mai bună modalitate de a găsi un echilibru între funcționalitate și estetică.

6. Mobilier elegant

Dacă doriți să investiți un pic mai mult în reproiectarea bucătăriei, gândiți-vă la mobilier nou. În cazul în care masa și scaunele îmbătrânesc, merită să le schimbi și să se miște unele modele moderne.

7. vopsea tablă

În cele din urmă, avem o tendință de bucătărie fierbinte pentru tine, care atrage din ce în ce mai multe apartamente toate ochii: Tafelfarbe. Deci, puteți picta un întreg perete, ușa de bucătărie sau frigiderul și apoi creați cu cretă. De la o lucrare de artă pictată deasupra zicalelor la lista de bacanie sau la rețeta de coacere, totul este permis să vă placă și să vă facă fericiți.

Și dacă ați venit acum la gust și doriți să vă renovați bucătăria, dar pe o scară largă (să zicem) - iată experții noștri în planificarea bucătăriilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map