8 sculpturi de grădină inspirate

Dacă doriți să dați grădinii dvs. o atingere individuală, puteți face acest lucru nu numai cu plante speciale, flori și mobilier
Gropi de foc, piscine și iluminat atmosferic, dar și
cu sculpturi și figuri. Unde erau fostele armate ale grădinii germane din Germania
Grădinile sunt populate, astăzi preferați să utilizați modele mai moderne
Frumusețea etno și lucrarea manuală iubitoare. Iată opt inspirate
Sculpturi de gradina, cu care zona voastra in aer liber, in cel mai scurt timp
condimentează-ți gustul personal.

1. lemn și sticlă

Combinația materială incitantă de lemn masiv de stejar și inserții din sticlă colorată din sticlă acrilică transparentă este creată de experții noștri Finke Ideea grădinii Obiecte de artă puternice care pun accente magice în fiecare grădină prin jocul lor de lumină - în timpul zilei, în schimbarea luminii soarelui și noaptea în fața unei surse de lumină artificială. Mai ales în timpul iernii, când totul pare a fi strălucitor și strălucitor, strălucirea colorată a culorilor din grădină face o stare bună.

2. Flerul asiatic

Dacă doriți să vă transformați grădina într-o oază de pace și mulțumire și dacă doriți să vă bazați pe ajutorul spiritual din Orientul îndepărtat, se află la figurile lui Buddha Piatra figurează corn la fața locului pe. Sunt fabricate din fontă rezistentă la intemperii și rezistente la intemperii și sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele.

Căutați un arhitect?
Scrie-ne! Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Obțineți sfaturi gratuite

3. Lumea din grădină

Tendința etno nu este numai în casă, dar și în grădină absolut șold. Și nu numai în ceea ce privește Buddhații asiatici și călugării, ci și pe glob. Ce zici, de exemplu, cu acești șefi ai insulei de Paști Piatra figuri Lessmann, care, cu un mic mișcare, aduc lumii largi în grădină?

4. Păsări de apă

Distracție în grădină sunt aduse, de asemenea, de către păsările de cupru de apă cu ciocul lor în mișcare Empire cupru făcute cu mândrie de mână și oferă o răcoritoare răcoritoare în adevăratul sens al cuvântului. Ele îmbină designul unic cu soluțiile tehnice de lungă durată pentru operele reale de artă.

5. Accentele de rugina

Ochelarii speciali sunt sculpturi de gradina din rugina, care aduc un amestec irezistibil de farmec rustic si eleganta exclusiva la exterior si adauga o atingere personala. în Gartendekoshop24 Veți găsi o selecție largă a acestor sculpturi reci în toate formele, dimensiunile și modelele imaginabile.

6. Noroc forjat

Cu experții noștri din potcoava veți găsi idei decorative de decorare pentru casă și grădină. Lucru special despre asta: toate obiectele șic sunt create cu dragoste de la potcoave autentice. Acestea sunt bucăți unice care fac o declarație impresionantă în grădină. Și cei care doresc să stabilească cursul în întuneric, optează pentru varianta care poate fi umplută cu lemn și servește ca un șemineu.

7. Redarea blândă a culorilor

Ceramica de gradina din Annette Oberwelland Ele sunt decorate subțire în tonuri ușoare de acuarelă și se potrivesc frumos cu culorile grădinii pe tot parcursul anului. Ele sunt rezistente la îngheț, rezistente la intemperii și, prin urmare, capturi de ochi în zona exterioară pe tot parcursul anului. Steelele sunt realizate în diferite forme, dimensiuni și culori, astfel că este garantat ceva pentru fiecare gust.

8. Artist tribut

Acest cap de piatră abstracte este un tribut adus lui Amedeo Modigliani. Sculptura este alcătuită dintr-o gresie gălbuie și a fost făcută de expertul nostru Ralf Steffens lucrat cu ciocan și dalta dintr-un bloc masiv de piatră. Este la fel de potrivit pentru utilizarea în interior și în exterior și este alegerea perfectă pentru cei care doresc să stabilească un accent elegant în grădina lor. 

Chiar mai multe sculpturi în grădină pot fi găsite în Sculpturile noastre Ideabook din grădină.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 43 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map