Curățarea se face ușor: 6 sfaturi pentru o casă decentă

Veniți acasă și vă simțiți bine - nu numai datorită mobilierului și ambianței confortabile, ci și datorită stării ordinii. Desigur, este mult mai distractiv să veniți într-un apartament îngrijit, unde nu trebuie să spălați vasele și să puneți hainele departe. Dar acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut, pentru că știm cu toții că uneori pur și simplu nu puteți să o faceți; fie din cauza lipsei de timp, fie pentru că pur și simplu nu vă simțiți așa. Cum puteți să vă asigurați în continuare ordonat și curat patru pereți, fără a investi prea mult din timpul dvs. prețios, următoarele sfaturi vă spun! 

Începe în hol

Venind acasă, intrăm întâi în hol. Aici, așadar, ordinul ar trebui să prevaleze întotdeauna și nu ar trebui să ne așteptăm imediat la haosul încovoiat. Acest lucru contribuie la un garderobă ordonată și, de asemenea, o depunere pentru chei și litere nu este niciodată greșită. De asemenea, plăcută este o grămadă de flori proaspete. 

Creați un program

Deși mai mult sau mai puțin, de obicei avem câteva lucruri de făcut într-o singură zi. Uneori nici măcar nu știți de unde să începeți și, repede, ne stresăm. Dar asta nu trebuie să fie! Poate fi foarte util să creați un calendar și să oferiți un timp precis pentru lucrurile de făcut. De exemplu, puteți să programați călcarea timp de 30 de minute și să spălați timp de 15 minute. Veți vedea că lucrurile sunt mai ușor de manevrat și că aveți încă suficient timp pentru voi, pentru că asta este totul. 

Căutați un arhitect?
Scrie-ne! Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Obțineți sfaturi gratuite

Creați un program săptămânal

Dacă planificați deja o anumită perioadă de timp pentru lucrurile de făcut, este de asemenea util să creați un plan săptămânal. În zilele de luni, ferestrele sunt curățate, marți, pentru a șterge praful, miercurea, baia este curățată, bucătăria este curățată în zilele de joi și se face vineri la cumpărături și spălătorie. Dacă faceți asta, nu trebuie să faceți totul imediat, ceea ce, desigur, durează câteva ore. În schimb, aveți o casă decentă și ordonată pe tot parcursul vieții și o mulțime de timp pentru lucrurile mai importante. 

Spălați regulat hainele

Un lucru în avans: Din motive de mediu, mașina de spălat ar trebui să fie pornită numai dacă este foarte bine umplută. În caz contrar, acest lucru poate fi setat la jumătate de încărcare sau spălați rufele. Cu toate acestea, ar trebui să fie spălate în mod regulat. Astfel, nu numai că preveniți, că trebuie să lucrați cu o spălătorie uriașă și apoi cu fier, care numai la gândul la acest lucru este un factor de descurajare. De asemenea, are avantajul de a avea întotdeauna haine proaspete în dulapul nostru. 

Păstrați bucătăria în formă

Dacă intrați în bucătărie și unul râde deodată imensul munte de feluri de mâncare de spălat, doriți să părăsiți camera chiar în spate. Dar pentru a nu ajunge atât de departe, vă dăm sfaturile să spălați vase, ochelari și tacâmuri imediat după masă și să le puneți înapoi în locul lor. Veți vedea că această curățare continuă și o întreținere constantă vă vor economisi timp. Desigur, este chiar mai ușor și mai rapid cu o mașină de spălat vase care face munca pentru tine; trebuie doar să-l ștergi singur.

6 trucuri care vă păstrează bucătăria întotdeauna curată pot fi găsite în Ideabook noastre de potrivire. 

Și cel mai important: distrează-te!

Un alt aspect și mai important este să te distrezi. Sună ciudat? Poate, dar cu un zâmbet pe față și o stare bună, munca este mult mai ușor de făcut. Astfel, este și o chestiune a capului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te simți obligat să curățezi și să curățești, ceea ce, desigur, suntem apeduct și ceea ce se vede în final în rezultat. Așadar, colaborează cu muzica și combină ceea ce trebuie făcut cu distracție și bucurie! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map