Stabiliți camera fetei perfecte

Fie că este vorba de o mică prințesă sau de un tomboy absolut - fetele iubesc locuri unde se pot retrage și se pot însuși. Camera perfectă a fetiței oferă, prin urmare, spațiu suficient pentru a juca și a alerga în jurul și o mulțime de spațiu de depozitare pentru jucării și șanse și se termină. În același timp, cerințele privind un loc potrivit pentru învățare sunt minunate. Un birou care crește cu o decorare inteligentă, îi ajută pe fete să învețe cu ușurință și fericit în camera lor. Culoarea trebuie să aibă dreptate. În timp ce unii le place să joace balerina și doresc un vis în roz, alte fete îi plac țipând colorat. Astfel că rezultatul nu este "izbitoare", alegerea potrivită a culorilor în sălile colorate este în cerere. Țesăturile, covoarele și iluminatul rotunjesc designul interior în camera fetelor și o transformă într-o locație individuală simplă, unde prietenii se pot simți acasă și au loc multe petreceri de aniversare.

Decorați din punct de vedere educațional

Copiii învață în timp ce joacă - acest lucru este subliniat din nou și din nou în vârsta bebelușului și copilului. Deci, de ce nu decorați o cameră de fete, astfel încât conținutul de învățare să fie învățat imediat? O idee grozavă pentru o decorare pedagogică valoroasă este o hartă imensă a lumii pe perete care arată simultan animalele de pe diferite continente. O tablă decorată cu cretă colorată și un burete oferă spațiu pentru a "juca școala" și o rolă de hârtie pentru a scrie sau a picta întotdeauna suficiente materiale pentru artiștii în devenire. Oricine se teme de praf și murdărie de pe o tablă poate cădea pe cretă "fără praf", care este disponibilă în papetărie sau magazine de jucării bine aprovizionate. Fetele adesea nu pot să aștepte să învețe să citească și să scrie. Prin urmare, ei sunt, de asemenea, fericiți cu privire la alfabetul de pe perete. Cel mai bun este asociat cu animalele amuzante, care au ca litere initiale literele alfabetului.

Dimensiunea camerei potrivite

Pepinieră este locul unde copiii petrec adesea întreaga după-amiază. Cu toate acestea, este adesea una dintre cele mai mici camere din casă sau din apartament. În timp ce bebelușii sunt încă complet mulțumiți de o zonă de joacă și sunt mereu aproape de părinți, copiii au nevoie de un loc cel mai târziu în vârstă preșcolară, unde pot fi singuri și să se concentreze. Fetele încep de la patru la cinci ani să se pregătească pentru școală, ca să picteze și să joace jocuri de rol. Camerele grădinilor ar trebui să aibă o dimensiune de cel puțin 8 metri pătrați, astfel încât patul, dulapul și biroul să se potrivească, lăsând în același timp o mulțime de spațiu de joc. În camerele de fete mici, spațiul poate fi creat cu niveluri diferite. O opțiune frecvent aleasă este un pat de mansardă. Dar, de asemenea, nivelurile retrase care creează spațiu de stocare, oferă spațiu suplimentar.

Căutați un arhitect?
Scrie-ne! Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Obțineți sfaturi gratuite

Alegeți o culoare frumoasă

Bright și colorat - astfel, majoritatea fetelor doresc camera fetelor lor și au dorințe de culoare foarte specifice pentru asta. Micile printese sunt fericite de un vis în violet roz sau palid. Meernixen se simte bine într-o cameră galbenă însorită, cu accente albastre și fiice ale tâlharilor, cum ar fi froggreens pădure și copaci. Diferite nuanțe de aceeași culoare sunt posibile, precum și contraste. Pentru a face aceste potriviri, roata de culori ajută la selecție. Culorile complementare sunt completate de culorile opuse ale roții de culoare, cum ar fi verde și roșu sau portocaliu și albastru. Chiar și în roata de culori, culorile adiacente au ca rezultat o schemă de culoare armonioasă în camera fetelor. Atunci când colorați peretele este important ca acesta să nu devină prea întunecat. O alternativă la peretele verde, de exemplu, ar fi o imagine mare, verde sau designul peretelui cu autocolante de perete colorate. Astfel, tonul luminos de bază este păstrat și camera nu-și pierde luminozitatea. 

Pictorul continuă să ajute la alegerea culorilor potrivite. 

Găsiți un pat mare

Patul joacă un rol crucial în camera fetelor, nu doar din cauza dimensiunii sale. În ea se joacă, se cochetează, se citește cu voce tare și părinții nu doresc ca copilul lor să se "târască în buncăre" în seara asta. Fetele le place să se simtă confortabil și bine îngrijite în patul lor. Posibilitățile sunt nesfârșite. Un pat simplu devine visul unei fete cu o cortină frumoasă sau un baldachin în culoarea ta preferată. Un pat de mansardă este visul multor copii, mai ales dacă este echipat cu un diapozitiv. Multe paturi supraetajate sunt convertibile, astfel încât din camera fetelor cu pat supraetajat mai târziu poate fi o cameră pentru tineri cu paturi supraetajate. Creatorii deosebit de creativi sunt paturi care sunt construite în playhouses sau paturi care sunt decorate cu motive. Iubitorii de cai vor primi banii, precum si fanii Disney sau Kitty.

Mai multe idei pentru pătuțuri creative afișează această postare.

Creați o zonă de joacă

Fiecare fată are nevoie de spațiu pentru a se juca cu suficient spațiu liber. Cea mai ușoară cale spre un loc de joacă confortabil este un covoraș de joacă pe podea. Fie simplu, cu un model jucăuș sau ca un joc de joacă suplimentar, depinde de preferințele individuale. Un covor de puzzle poate fi folosit pentru a construi un spațiu de joacă mare, chiar dacă nu există loc pentru el. Cu autocolante de perete, o tablă pe perete și o masă mică pentru pictura, colțul de joc poate fi separat vizual de restul camerei fetelor. Un magazin alimentar sau un teatru de păpuși nu sunt doar jucării grozave, ci pot servi și ca separator de cameră. Copiii iubesc să ascundă și să construiască tarabe. Cu un cort de jucării plin cu perne moi și un covor moale sau învelit în fața acestuia, acest vis este împlinit în grădiniță. Zona de joacă trebuie să fie întotdeauna bine aprinsă cu lumină directă, în timp ce restul camerei este confortabilă cu lumină indirectă.

Faceți un loc pentru învățare

Un birou aparține cel puțin de la vârsta școlară primară în fiecare cameră de fete. Un design elegant ar trebui să fie compatibil cu cerințele ergonomice. În funcție de înălțime, birourile cresc împreună cu fata. Scaunul de birou nu trebuie să fie reglabil numai în înălțime, ci și pe spătar. Fetele iubesc lucrurile mici. În birou, dispare cel mai bine într-un sertar în care inserțiile sertarei asigură ordinea. Containerele cu pen-uri asigură că stiloul este la fel de la îndemână ca și creioanele pentru pictura. Rafturile de deasupra biroului pot fi umplute cu cărți, decorațiuni și fotografii. O lampă de birou pivotantă oferă întotdeauna lumină directă ori de câte ori este nevoie. Chiar dacă unitățile de pictura de la birou fac parte din viața de zi cu zi, colțul de învățare trebuie să fie clar separat de zona de joacă, astfel încât copiii să nu fie distrași de temele lor.

Un loc pe care fetele îl vor iubi

În plus față de culoare, jucării și mobilier, lucrurile mici fac ca camera unei fete să fie locul preferat în casă. Pe măsură ce creștem, secretul crește. Există un mic loc de comori sau un sertar închis la birou ca un loc ascuns. Un pahar de bean gros sau un covor pe podea, dotat cu multe perne și o pătură, lăsa confortul să apară și să ofere spațiu pentru cuddling și romping. O mulțime de lumină și un colț în care se pot retrage fetele sunt esențiale pentru camera fetiței perfecte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 87 = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map