Este atât de ușor să configurați un mic salon

Camera noastră de zi este adesea cel mai important loc pentru noi. Cuvântul spune deja: este camera în care trăim. Aici dorim sa ne relaxam, sa petrecem serile confortabile, sa primim oaspeti sau sa ne relaxam cu familia. Acordăm o mare importanță mobilierului, deoarece este cea mai reprezentativă cameră a apartamentului nostru. Dacă avem o sufragerie mare, asta nu este o problemă. Dar ce să facem dacă spațiul este limitat și încă mai dorim ca acesta să fie frumos, funcțional și confortabil în același timp? Vă vom arăta câteva moduri în care puteți să vă configurați sufrageria, astfel încât să vă simțiți întotdeauna confortabil.

Ordine și structură

Mai ales în camerele de zi mici, trebuie să fiți atenți la modul în care împărțiți camera. Este posibil să aveți nevoie să utilizați camera dvs. de zi ca o sală de lucru sau de mese în același timp. Cu puțin spațiu între zonele individuale, aranjamentul mobilierului este deosebit de important. Creați zone individuale în care, de exemplu, vă așezați aranjamentul de așezare în mijloc, stabilind zona de lucru într-un colț sau pe perete. Completarea zonelor individuale cu limite vizuale pe pereți, de exemplu cu rafturi și imagini. Deci, camera dvs. de zi mică arată încă îngrijită și structurată, ceea ce face să pară mai mare imediat.

Aerisire atmosferică

În primul rând, trebuie să vă gândiți la schema de culori a celor patru pereți. Albul este întotdeauna o alegere bună pentru camere mici, dar nu este pentru toată lumea. Zidurile întunecate sau foarte colorate sunt totuși mai potrivite pentru încăperi mari, deci nu este recomandat într-un mic salon de culoare prea mare și prea intensă. Mai potrivite sunt nuanțele pastel. Ele vă aduc culoarea în viața voastră fără să vă zdrobiți. Culorile pastelate au un conținut ridicat de alb, făcându-le foarte aerisite, deschizând camera și dând o senzație de lumină. Aveți o variantă largă în designul de culoare: Tonurile de menta, lavanda, trandafirul sau albastrul deschis sunt plăcute și prietenoase și pot fi, de asemenea, combinate minunat.

Căutați un arhitect?
Scrie-ne! Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Obțineți sfaturi gratuite

Oglindă, oglindă

Desigur, decorarea joacă un rol și în designul pereților. Puteți lucra cu imagini, ceasuri și alte elemente decorative. Sunt deosebit de frumoase oglinzile, în special pentru camerele de zi mici. Efectul oglinzii conferă camerei mai multă adâncime și face să pară mai mare. Nu trebuie să recurgeți la o oglindă mare. Alegeți oglinzi mai mici în diferite dimensiuni și modele diferite, dar potrivite, decorând o zonă de perete. Deci vă relaxați zona, care va afecta întreaga cameră.

Stați liniștit

Cu mobilierul pentru scaune ai diferite posibilități. Într-o cameră de zi mică, este perfect logic să creați o insulă flexibilă pentru ședere. Acestea pot fi apoi rearanjate după cum este necesar. Gândiți-vă dacă preferați să alegeți o canapea mică, flexibilă în loc de o canapea masivă și să adăugați unul sau două fotolii. Experții noștri găsesc modele frumoase, care acționează ca ochi-capturare și dau camerei o notă specială. Orientați-vă spre înguste și aerisiți. Fotolii cu picioare filigree sunt mai ușor de mutat, dar au și un efect de relaxare vizuală.

Depozitare ușurată

Cu siguranta ai nevoie de un raft pentru sufrageria ta - nu poti scapa de toate lucrurile tale cu toata dragostea ta de ordine si dorinta de mai mult spatiu. Nu vă faceți griji, experții noștri vă vor găsi multe construcții frumoase de rafturi, care arată minunat chiar și în spațiu limitat și fac colecția de cărți să arate bine. Nu alegeți un bloc masiv, ci mai degrabă un singur element de raft combinat, rafturi deschise, rafturi de scări sau altele asemenea. Ele arată mai ușor și mai aerisite și nu ocupă mult spațiu. De asemenea, cu forma nu trebuie să fie un dreptunghi. Rafturile construite asimetric, de exemplu, sunt mai dinamice. Ele fac ca camera să pară mai vie, fără a provoca dezordine.

Masa de cafea în zilele noastre

Când alegem o masă de cafea, mulți dintre noi încă mai luptă. În mintea noastră încă mai bântuie modelul mătușii Erna, modelele voluminoase care ne promite o mulțime de spațiu de stocare, ne place, dar la fel de puțin. Nu trebuie. Căutați camera dvs. de zi mică, mai degrabă o masă cu vârf de masă și picioare delicate. Și aici se aplică principiul: mai mult și mai mult filigran este mai mult. Și chiar dacă avem o mulțime de lucruri, camera de zi nu este o cameră de cherestea și nu fiecare mobilier este în primul rând acolo pentru a oferi cât mai mult spațiu de depozitare posibil. Am prefera să scăpăm de niște lucruri inutile și să avem mai mult spațiu pentru mobilierul estetic.

Spațiu la fereastră

Uneori soluția la problema noastră este chiar sub nas, dar nu o vedem. De asemenea, deschis ideilor neconvenționale. De exemplu, despre pervazul dvs.? E foarte largă, poți să folosești locul? Dacă nu, puteți să o lărgiți și să îl convertiți ca bancă? Decorează pervazul cu perne, perne și pături și vei avea un loc însorit în care poți să-ți petreci orele să navighezi prin noua ta carte și să savurezi o ceașcă de ceai.

Cioburi pe perete

Dacă aveți o grămadă de bucăți, dar nu doriți să le aveți în permanență pe masă sau dacă doriți să le căutați permanent în cutii, cutii și sertare, benzi terminale sunt un lucru minunat. Benzile terminale ale expertului nostru sunt reciclate din materiale vechi, dotate cu funcții noi și produse modernizate. A trăi într-un mod durabil, făcut ușor! Fixați una sau mai multe benzi terminale într-un grup pe perete și păstrați acolo lucrurile mici care nu au loc în altă parte și trebuie să fie ușor accesibile. O idee: benzi terminale, de asemenea, lucrează pentru ziare și reviste atunci când le rostogoli.

Mulți în unul

Acum, să vă prezentăm două produse care sunt concepute ca soluții complete și funcționează bine. Pentru unul, avem canapeaua multifuncțională cu multe extra. Poți să-l desfaci și să-l folosești să doarmă, dacă mica ta cameră de zi este în același timp dormitorul tău sau bineînțeles dacă ai vizitat. Canapele multifuncționale sunt de asemenea compuse din diferite elemente care pot fi utilizate diferit în funcție de nevoile dvs. În partea dreaptă este inclusă o masă de cafea, iar un element suplimentar servește drept spațiu de depozitare, precum și un birou și un birou reglabil. Cu această canapea ești pregătită pentru toate situațiile, fără o rearanjare majoră și o curățenie constantă.

Toate într-una

Nu în ultimul rând, există soluția radicală All In One pentru camere de zi extrem de mici, camere într-o cămin sau cameră comună. Living Cube este un exemplu perfect de eficiență și design. Cubul este alcătuit dintr-un pat confortabil, un dulap cu suport pentru încălțăminte, rafturi pentru cărți, plăci și CD-uri, post de lucru pliabil, dulap TV și multe altele. Există diferite versiuni ale cubului, astfel încât să puteți pune împreună un cub în funcție de nevoile dvs. Interiorul cubului poate fi folosit în diverse scopuri: ca cameră de depozitare pentru biciclete și aparate de uz casnic, ca garderobă sau ca loc de muncă suplimentar. Cubul se potrivește chiar și în cea mai mică cameră de zi și este expresia perfectă a vieții urbane.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map