9 bilik mandi dengan kesan wow

Mengekalkan, berehat, berehat dan hanya membiarkan pemikiran anda bersiar-siar - bilik mandi bukan lagi ruang semata-mata berfungsi tetapi telah lama ditubuhkan sebagai kawasan kesihatan peribadi. Reka bentuk kontemporari dan suasana yang selesa adalah keperluan asas dan kemudahan yang selesa adalah suatu keharusan. Bagi ramai, ini menimbulkan persoalan sama ada mandi dan / atau mandi. Untuk membuat keputusan lebih mudah, kami membentangkan anda dalam buku idea 9 mandi hebat, dari gaya desa yang menawan ke klasik-klasik ke kelas pertama - faktor kesihatan tetapi mereka semua sama. Biarkan diri anda terinspirasi! 

Kesihatan Murni!

Bilik mandi ini menjanjikan kesejahteraan tulen! Ruang ini telah direka untuk menjadi terbuka dan juga menawarkan pemandangan yang indah melalui kaca ke lantai. Di sini tidak ada kekurangan cahaya, atau peralatan yang sempurna. Kesegaran, kekayaan yang dilindungi kayu memisahkan zon mandi dan mandi. Khususnya, kawasan pancuran mandian yang mutlak memberi keterangan. Jubin berwarna antrasit membentuk bingkai yang indah dan memanjangkan seperti sungai melalui bilik mandi. Sel basah sebenarnya dipisahkan dari tembok kaca yang bijak, yang mengekalkan ketelusan dan dengan itu kemurahan hati. 

Anehnya desa

Bilik mandi ini hanya memancarkan daya tarikan! Penangkap mata adalah dinding dengan batu yang terdedah, yang memancarkan bakat khusus. Lantai konkrit menyokong watak yang kasar dan membentuk platform yang sempurna untuk tab mandi putih yang terawal dengan butiran yang indah. Mandi tingkat moden dan lantai dengan trim berwarna antrasit menggabungkan dengan sempurna ke dalam gambar keseluruhan. Tirai boleh dilampirkan pada peranti atau ia hanya boleh ditinggalkan untuk menikmati pemandangan dari tingkap bulat. 

Adakah anda sedang mencari arkitek?
Tuliskan kami! Kami gembira dapat membantu.

Dapatkan nasihat percuma

Mandi kelas pertama

Cerah, mesra dan dengan sesuatu yang tertentu - bilik mandi ini boleh digambarkan sebagai mempunyai zon mandi yang berasingan. Walaupun basuh dengan permukaannya yang berhiaskan marmar dan cermin dinding telah menemui ruang di kawasan depan, bilik basah khususnya menimbulkan sensasi. Ini telah dijelaskan secara khusus dengan membentuk spatialiti sendiri untuk dirinya sendiri. Dari lantai ke atas dinding ke siling, dipenuhi dengan batu semula jadi yang halus, kabin ditutup dengan pintu kaca. Dari kepala pancuran yang dipasang di pusat bukan sahaja jatuh ke bawah air, tetapi juga stim panas dikeluarkan, yang menjadikan mandi ini pengalaman yang sebenar. 

Pancuran de luxe

Mari kita tinggal di bilik mandi kelas pertama dan datang ke model yang luar biasa ini. Ini bukan lagi hanya bilik mandi, tetapi spa peribadi. Ini menjemput anda untuk bersantai di kawasan pancuran mandian yang luas. Ia dipisahkan oleh dinding kaca dan dicipta tingkat lantai. Siling dan dinding berhutan menyediakan bakat semulajadi dan cahaya siling juga menyebarkan cahaya lembut. Jubah mandi dan kasut berada di tangan dan selesakan pancuran mandian di suasana istimewa. 

Kabin mandi selesa

Begitu juga atmosfera dalam mandi ini juga. Ini dipastikan oleh lampu sorot siling, yang juga direka untuk bilik pancuran mandian. Mereka menyumbangkan cahaya lembut dan merendam bilik dalam suasana yang selesa. Reka bentuk mandi bukan sahaja moden, tetapi juga sangat selesa. Seperti semua contoh dalam buku idea ini, dia hanya diletakkan di atas lantai dan juga mempunyai bangku simpanan. Akibatnya, seseorang boleh mengejar ritual penjagaan seseorang dan, pada masa ini, tidak lagi perlu bimbang tentang hidup di usia tua.

Dalam campuran bahan

Setiap pancuran mempunyai sesuatu untuk dirinya sendiri dan menawan dengan butiran khusus. Begitu juga. Ruang itu telah dibina dengan panjang dan ruang itu digunakan secara optimum. Pancuran moden diletakkan di seberang baskom dengan permukaan kayu. Kawasan ini dicirikan oleh dinding kaca dan pelapisan dinding dengan jubin. Pelapik lantai adalah sama dan menarik perhatian kepada reka bentuk lantai dasar pancuran. Butiran terperinci ialah ceruk yang tersembunyi di dinding dengan corak hiasan, di mana perkakas penjagaan permukaannya menemui tempatnya. 

klasik yang elegan

Peralatan bilik mandi sebagai kawasan untuk perasaan semua-dalam juga dalam contoh ini lebih daripada berjaya. Mandi kaca, yang boleh diakses sepenuhnya tanpa halangan, memastikan ini di tempat pertama. Kaki menikmati kesejahteraan sahaja melalui lantai, yang diperbuat daripada marmar berkualiti tinggi. Meja berpakaian klasik yang elegan menjadikan pengalaman mandi sempurna, anda boleh melihatnya dengan baik. Jadi dilengkapi, bilik mandi ini seperti ruang tamu, di mana orang suka menghabiskan beberapa jam lagi. 

Pancuran dengan sauna

Ramai yang mempunyai keinginan untuk sauna peribadi dan ini dipenuhi, mesti tentu tidak ada pancuran, yang berfungsi untuk penyejukan berikutnya. Contoh ini menunjukkan dengan betul, sel basah bersebelahan dengan mandi udara panas. Pintu kaca meningkatkan reka bentuk dalam warna hitam dan putih dan memberi ruang karakter terbuka. Imej itu juga menunjukkan pemotongan bangku, yang menggabungkan fungsi dan reka bentuk abadi dengan bilik mandi lantai tingkat ini. 

Dengan semua kelebihannya

Dilengkapi dengan semua kemudahan kamar mandi ini. Ia menggabungkan bahan berkualiti tinggi dan ciri-ciri, reka bentuk moden, butiran khas dan kelas. Selain daripada konkrit yang terdedah, sebagai elemen reka bentuk yang bergaya, dan kayu penyebaran haba, kaca abadi dan telus digunakan. Ini menyifatkan kawasan pancuran mandian dengan pemasangan yang elegan dan elegan. 

Anda boleh menemui lebih banyak pancuran moden di Ideabook yang sesuai.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map