8 trend bilik hidup yang memberi inspirasi kepada anda

Ketika datang untuk menghias rumah anda sendiri, kebanyakan orang melampirkan sangat penting untuk dapur yang paling canggih dan ruang tamu yang menarik. Kerana di sini, keluarga datang bersama-sama, para tetamu akan dialu-alukan dan anda membiarkan jiwa anda terjejas selepas hari yang penuh tekanan. Itulah sebabnya juga penting untuk melabur masa yang cukup dalam reka bentuk ruang tamu. Kami menunjukkan kepada anda 8 butiran yang ada di ruang tamu dan mengapa anda perlu melaksanakan idea-idea ini secara langsung!

1. Ruang tamu terbuka

Sudah tentu, arkitek telah bergantung padanya selama beberapa tahun sekarang dan kami tidak dapat mencukupi: ruang tamu terbuka! Gabungan dapur, ruang makan dan ruang tamu yang dihasilkan di rumah anda hanya bersifat sangat istimewa dan oleh itu, ruang tamu terbuka dari dunia trend seni bina menjadi sangat diperlukan.

2. Putih dominan

Warna putih juga memainkan peranan penting bagi arkitek, kerana dengan warna ini, semua bilik hanya menenangkan, menarik dan moden. Dalam kombinasi dengan nada lain, seperti kuning air, oker atau sedikit pun hitam, ruang tamu anda akan kelihatan menarik seperti contoh dalam gambar di atas. 

Adakah anda sedang mencari arkitek?
Tuliskan kami! Kami gembira dapat membantu.

Dapatkan nasihat percuma

3. Aksen dalam warna pastel

Sekiranya anda sudah bersedia untuk gambar ini, maka anda pasti dapat melihat warna merah jambu yang berwarna merah muda, yang menyebabkan titik cahaya di sana sini. Kami mendapati bahawa warna pastel adalah trend yang paling baik di ruang tamu sama sekali dan hanya tidak dapat mencukupi.

4. Sambungan dengan teres

Secara kebetulan, arkitek suka bukan sahaja hubungan dengan dapur, tetapi juga dengan teres. Dengan bantuan tingkap depan yang besar, anda boleh dengan mudah memperluas ruang tamu pada hari-hari panas dan hanya mengalihkan bahagian santai hari di luar.

5. Abadi dan elegan

Satu perkara yang sangat penting: Jika anda lebih suka butiran mewah, seperti bantal berlapis atau warna disenyapkan, maka anda berada di tempat yang betul! Kerana ini adalah trend abadi di ruang tamu, yang selalu berjalan lancar dan memastikan suasana yang menyenangkan.

6. Butiran yang ketara

Sekiranya anda memilih asas-asas di ruang tamu, perabot, tekstil dan cat dinding, anda boleh menumpukan perhatian kepada butiran khusus. Sebagai contoh, cetakan dan gambar seni seperti dalam gambar di atas. Di sini anda boleh membiarkan imaginasi anda berjalan bebas dan hanya mengintegrasikan semua yang sesuai dengan anda dan sesuai dengan keperibadian anda.

7. Tekstur yang berbeza

Anda fikirkan, jika anda mempunyai ruang tamu dalam gambar di atas yang belum selesai: Berikut adalah teks yang berbeza terutamanya memainkan peranan penting. Campuran tekstil yang kasar dan halus boleh membuat kontras dan rempah-rempah yang besar untuk anda - jadi pasti salah satu trend yang paling indah untuk 2017. 

8. Struktur dan bentuk geometri

Dan akhirnya, kami membentangkan anda trend terakhir untuk ruang tamu yang akan memelihara arkitek untuk masa yang lama: bentuk dan struktur geometri. Ini semua tentang mengubah ruang tamu anda menjadi ruang yang kemas dan elegan yang menyenangkan dengan sentuhan yang inovatif. Apa yang anda fikir, apa yang anda katakan tentang trend ini?

Jika anda masih belum cukup, anda juga boleh melihat inspirasi yang mengelilingi kehidupan klasik di Ideabook ini. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 − 59 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map