6 idea hebat untuk batu semulajadi di bilik mandi

Bahan-bahan semulajadi adalah yang paling mutlak apabila ia datang kepada reka bentuk dalaman. Selain kayu terutamanya batu semula jadi di
Fokus minat dan digunakan lebih banyak di bilik mandi.
Tidak hairanlah: dia kelihatan santai dan berkelas tinggi dan elegan pada masa yang sama
Memberi bilik mandi terkecil atau terkecil yang mewah
Spa suasana. Kami mempunyai enam orang yang mengesankan dan meniru
Contoh-contoh pakar kami dibawa.

Stone Mix

Batu semulajadi terdapat dalam pelbagai reka bentuk, warna dan bentuk yang berbeza. Dari granit ke batu kapur dan batu pasir ke batu tulis dan marmar, ada sesuatu untuk semua orang. Sama ada gelap atau terang, licin atau kasar, mulia atau desa - jenis batu mempunyai pengaruh tegas terhadap kesan spatial. Secara kebetulan, berfungsi dengan baik kombinasi pelbagai jenis.

kenyataan Chat

Jenis-jenis batu semula jadi tersusun atau marbled sangat sesuai untuk menetapkan aksen di bilik mandi. Ia cukup untuk memberi tumpuan kepada hanya satu dinding - dan bilik mandi akan bertukar menjadi sebuah kuil spa yang sejuk dengan pemandangan mewah.

Adakah anda sedang mencari arkitek?
Tuliskan kami! Kami gembira dapat membantu.

Dapatkan nasihat percuma

Dengan kayu

Tidak kira jenis batu yang anda pilih, ia bukan hanya sesuai dengan jenis batu lain, tetapi juga dengan bahan semula jadi lain seperti kayu. Hasilnya adalah suasana yang semulajadi, berkualiti tinggi dan menyenangkan yang hidup dari kontras dalam struktur, warna dan materialitas, tetapi mempunyai kesan harmoni dan harmoni.

diterangi

Contoh ini menunjukkan bahawa anda boleh membuat bilik mandi batu semula jadi yang sangat luar biasa dan hampir eksentrik - contohnya dengan bantuan sistem pencahayaan yang canggih. Dan jika anda tidak mahu melakukan tanpa warna yang sengit di bilik mandi, anda boleh bekerja dengan LED berwarna dan menyelam bilik ke dalam cahaya yang berbeza seperti yang anda kehendaki.

Minimalism moden

Batu semulajadi di bilik mandi tidak semestinya menjadi pedesaan dan kasar. Ia juga licin, elegan dan purist. Terutama di bilik mandi moden, di mana garis-garis yang bersih dan reka bentuk minimalis mendominasi, batu-batu semula jadi yang berkualiti tinggi, berkualiti tinggi menggabungkan lancar dan mengelilingi keseluruhan gambar.

Keanggunan mewah

Akhirnya, kami telah membawa anda contoh bagaimana batu alam mewah dan berkelas di dalam bilik mandi juga boleh ditafsirkan. Marble and Co. menyediakan glamor tulen dan membuat mandi anda istana spa diraja, yang menjemput anda untuk berehat dan berlama-lama.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map