6 natuurlijke tuinhekken

U wilt uw tuin zo natuurlijk mogelijk scheiden van aangrenzende panden of de straat? Dan ben je precies hier
juist, want we hebben zes natuurlijke alternatieven voor betonnen muren,
Gaashekken en stalen gaas gebracht. Onze natuurlijke tuinhekken
scoort met charme, karakter en het vermogen om harmonieus in het groen te passen,
voeg levende tuinidylle in.

1e houten hek

Houten hekken zijn bijzonder populaire helpers als het gaat om het scheiden van hun eigendom van dat van hun buren. En er zijn talloze goede alternatieven voor de benauwde jagerhek. Deze kastanjehek van Jukom het is bijvoorbeeld charmant en charmant, en brengt een natuurlijke warmte en sereniteit in elke tuin. Bovendien integreert het naadloos in de groene en weelderige omgeving, zodat het niet langer de aandacht trekt als een eigendomsgrens.

2. bamboe

Een meer en meer populair alternatief voor de klassieke houten omheining zijn bamboeelementen, die net zo natuurlijke warmte afgeven, maar niet alleen het perceel beperken, maar ook een betrouwbare privacy bieden. Bovendien zijn dergelijke modellen gemaakt van natuurlijk gekweekte bamboe zoals deze van het huis GH Productoplossingen ook visueel een echte aanwinst voor een prachtig aangelegde tuin.

Bent u op zoek naar een architect?
Schrijf ons! We helpen u graag.

Ontvang gratis advies

3e haag

Altijd groene hagen zijn waarschijnlijk de bekendste vorm van een natuurlijke tuinhek. Met hen is de barrière voor de buren bijzonder zacht en natuurlijk, en verder kunt u het hele jaar door genieten van het uitzicht op het weelderige groen. Bijzonder populaire planten voor tuinheggen zijn liguster, buxus, thuja of kerselaurier. Of je nu kiest voor een lage, eerder symbolische beperking of een dichte, ondoorzichtige XXL-muur, hangt af van de persoonlijke smaak. Het enige nadeel dat een haag met zich meebrengt als een tuingrens is dat het regelmatig moet worden gesneden, getrimd en verzorgd.

4. Natuursteen

Kleine natuurstenen muren zijn natuurlijke tuinhekken die charme uitstralen en de tuin een heel speciale uitstraling geven. Dit model is gebouwd door de meerjarige kwekerij Gaissmayer, die opzettelijk mortel afwezig is. De muur houdt dus alleen bij elkaar door de bekwame selectie van beschikbare stenen. Daarnaast zijn de tussenruimtes tussen de afzonderlijke stenen geplant, zodat de muur beter past in het natuurlijke landschap. Puur natuur!

5. Schanskorven

Gabions worden steeds populairder als natuurlijke tuinhekken omdat ze dezelfde privacy bieden als een stevige muur of haag, maar veel vriendelijker en natuurlijker zijn en ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Schanskorven zijn stabiele draadmanden die gevuld kunnen worden met verschillende materialen, zoals boomstammen, keien of steengroeven. Als je vult met verschillende maten, vormen, kleuren en variëteiten, krijg je snel een spannende, individuele en artistieke tuingrens.

6. Pallets

Ten slotte hebben we u een onconventionele plotgrens gebracht, die privacy biedt, goedkoop is en, daarnaast, beide buren even tevreden. Onze Zwitserse experts van brandschatz.ch hebben op onbetwiste wijze een afgedankte europallet omgezet in een hangende tuin, die is beplant met verschillende plantenbakken en kruidenpotten. Beide buren kunnen gebruik maken van de zelfgemaakte kruidpotten, zodat een goede buurt hier zeker in de loop van de tijd zal groeien.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − 12 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map