Voor-na: 7 fantastische baden zonder renovatie!

Renoveren in je eigen huis is altijd heel opwindend voor ons allemaal, toch? Maar dankzij een goede voorbereiding en het juiste plan weten we ook dat het uiteindelijk de moeite waard zal zijn. Maar moet het echt een gecompliceerde renovatie zijn? In deze voor-en-na dag gaat het erom hoe je een echt feel-goodbad uit je badkamer kunt maken, zonder zelfs maar een verfstreek te maken. Dit is mogelijk via thuis opvoeren. Vaak zijn zelfs kleine veranderingen voldoende. Dus als u erover denkt om uw eigen badkamer een beetje op te knappen, bekijk dan onze 7 voorbeelden vóór en na. Modern, elegant en na renovatie echte wonderen op het gebied van feel-good-factor. Laten we gaan!

tweede After: Gekleurde details verlevendigen de badkamer

Dankzij de opvallende toevoegingen in de vorm van de rode loper en de oranje plantenbakken krijgt de badkamer een enorme uitstraling. Het wandrek herinnert ons aan een ladder, maakt op zijn beurt de donkere muur los en is gewoon de perfecte aanvulling. Een perfect voorbeeld van hoe je een grote impact kunt maken op slechts een paar (gekleurde) elementen.

Bent u op zoek naar een architect?
Schrijf ons! We helpen u graag.

Ontvang gratis advies

derde Eerst hobbelig en geïmproviseerd, dan een oase van welzijn

Bij het zien van deze badkamer, merken we meteen hoe zorgeloos en gedeeltelijk geïmproviseerd het ontwerp is geregeld. De flessen kijken niet op hun plaats en zijn veel te klein om decoratief te zijn. Heb je het douchegordijn opgemerkt? Zonder, hier moet dringend worden verbeterd! Eerst werd het blauwe douchegordijn ingeruild voor een neutrale versie, die nu perfect in de badkamer past. De toegevoegde plantelementen nodigen ons uit om te blijven hangen. Is het niet ongelooflijk hoe snel en eenvoudig de sfeer van een kamer positief kan worden beïnvloed?

4e Vroeger: een onpersoonlijke badkamer met veel ruimte

Op het eerste gezicht rijst de vraag: wordt deze badkamer überhaupt gebruikt? Je zou denken dat we in een ziekenhuis zijn. Alles ziet er cool en steriel uit, zelfs het meest minimale decor ontbreekt. De badkamer heeft een mooie grootte, die verstandig moet worden gebruikt.

5e After: Een minimalistisch wonder

Wow! Is deze minimalistische badkamer niet zo schattig? De bamboe en houten elementen en het tapijt doen het verschijnen in een heel nieuw, warm licht. De succulent op de spiegel is een geweldig idee om wat meer leven en persoonlijke aandacht in de kamer te brengen. Minimalistisch modern en uitnodigend warm op hetzelfde moment.

6e Vroeger: koel, donker en lang uit de mode

Je moet lang kijken om deze badkamer iets positiefs te maken. De tegels lijken immers nog in goede staat te verkeren, dus u kunt hier ook de kosten van een verbouwing besparen. Anders staat er: nogmaals vanaf het begin! Alles moet uitgaan en het ontwerp van de badkamer moet volledig worden heroverwogen.

7e Na: Vol van uitstraling, warmte en natuurlijkheid

Wat een transformatie. De koele kleur van de gootsteen, het toilet en het bad vormen het perfecte contrast met de nieuw toegevoegde houten elementen. Besteed speciale aandacht aan de vloermat en de zitplaatsen, waar vroeger de badkuip was. Deze badkamer straalt warmte en natuurlijkheid uit. Wie zou hier niet graag een lang, ontspannend bad nemen?

8ste Vóór: hier moet dringend hand worden gemaakt

Oh lieverd, wat een schouwspel! Het is waar dat alles in dit boek met ideeën over het onderwerp gaat thuis opvoeren en hoe we onze eigen vier muren kunnen maken uit de ontwerpvoorstellen in de vastgoedcatalogi. Maar helaas zal het niet genoeg zijn om het decor exclusief te veranderen. Wastafel en bad moeten dringend worden vervangen.

9de Na: Eindelijk een moderne badkamer!

Is dat niet een mooie verandering? De moderne wastafel en het neutrale ontwerp van de badkuip geven uiteindelijk het uitzicht op de kamer. Daar zien we een succesvolle combinatie van praktische en decoratieve houten elementen en persoonlijke details.

10e Vroeger: een klein douchebad met weinig licht

Deze kleine badkamer is een echte uitdaging. Niet te groot, het kan ook geen groot raam opleveren. Klein, donker en gewoon op de rand van het ouderwetse, we hebben hier echt een creatief meesterwerk nodig. Maar als dat kan lukken?

11e After: Een orchidee voor het vleugje elegantie

We hebben wederom uitstekend werk geleverd aan onze experts op het gebied van interieurontwerp. Als je goed kijkt, zul je een patroon herkennen. Door houten of bamboe-elementen en gekleurde tapijtelementen toe te voegen, kunt u van elke badkamer een prachtige plek maken. Natuurlijk ligt de kunst in de perfecte combinatie van beide elementen. Mooi detail van het badkamerontwerp De orchidee brengt een onverwacht elegante flair in de voorheen donkere badkamer.

12e Vroeger: een gekleurde badkamer zonder persoonlijkheid

In het begin weet je misschien niet of je deze badkamer leuk of lelijk vindt, toch? Aan de ene kant, volledig buiten de tijd, straalt het een onvrijwillige retro charme uit, maar wordt het snel vernietigd door het lelijke gordijn. Aan de andere kant mist de badkamer elke persoonlijkheid. Dus waarom geen deugd maken uit noodzaak, er is tenslotte veel potentieel gewoon gebroken hier.

13e Na: Retro badkamer met perfecte afwerking

Wie had gedacht dat deze badkamer er weer modern uit kon zien? Dankzij de gele tegels is de retro charme volledig bewaard gebleven en is deze voorzichtig uitgebreid met slechts enkele donkere houten elementen. Plots straalt de badkamer uit in een geweldige mix van oude en moderne charme. De groene handdoeken geven de badkamer de laatste afwerking, zodat we geen andere keus hebben dan te zeggen: een droomachtige badkamer!

En degenen onder u die graag de badkamer willen verbouwen met veel energie en nieuwe ideeën en graag iets meer willen veranderen: 15 ideeën voor uw nieuwe badkamer, die geen fortuin kost! Veel plezier met ontdekken!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 + = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map