Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Knauf θερμαντήρες τεχνικές προδιαγραφές, ποικιλίες και πεδίο εφαρμογής

May 20
No comments yet

Το ορυκτό μαλλί "Knauf" προέρχεται από τη Γερμανία. Η εταιρεία με το ίδιο όνομα φημίζεται για την πλούσια ποικιλία προϊόντων της, η οποία έχει άριστη ποιότητα. Οι θερμαντήρες που παράγονται από αυτό δεν αποτελούν εξαίρεση. Είναι πολύτιμο ότι αποτελούνται μόνο από φυσικά συστατικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν προκαλούν αλλεργίες και δεν προκαλούν καμία ασθένεια. Εξάλλου, οι ρητίνες φαινόλης-φορμαλδεΰδης, τόσο επιβλαβείς για την υγεία, δεν είναι απολύτως διαθέσιμες σε αυτό το προϊόν. Οι προδιαγραφές μόνωσης της Knauf είναι τέτοιες που αφήνουν πίσω τους μερικούς από τους ανταγωνιστές τους. Και τι είναι αυτό το minvata καλό, διαβάστε παρακάτω.

Τεχνικά χαρακτηριστικά της μόνωσης Knauf

Επί της ουσίας της μόνωσης Knauf

1. Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι πολύ μικρός. Χάρη σε αυτή την ποιότητα το χειμώνα, όταν οι παγετοί είναι ιδιαίτερα ισχυροί, το διαμέρισμα μπορεί να διατηρήσει μια ευνοϊκή θερμοκρασία.

2. Το επίπεδο απορρόφησης ήχου είναι υψηλό. Ως εκ τούτου, το ορυκτό μαλλί KNAUF είναι καλό για ηχομόνωση. Ιδιαίτερα εκτιμούν εκείνοι των οποίων τα σπίτια βρίσκονται δίπλα στην αποθήκη τραμ, σιδηροδρομικό ή μια πολυσύχναστη εθνική οδό. Τέλος, η πολυαναμενόμενη σιγή βασιλεύει στα διαμερίσματά τους.

3. Αντοχή στη φωτιά - καλή. Σύμφωνα με την τάξη της αντοχής στη φωτιά, αυτή η μόνωση ανήκει σε μη εύφλεκτα υλικά (που δηλώνεται με NG). Αυτό είναι εξαιρετικό - επειδή κανείς δεν είναι άτρωτος σε ατυχήματα, δεν έχει σημασία πόσο προσεκτικός.

4. Βιοσταθερότητα - σε υψηλό επίπεδο. Οι ορυκτές ίνες είναι πολύ δύσκολες για τα τρωκτικά. Για τους ανθρώπους που ζουν στο σπίτι τους, αυτό είναι απλώς σωτηρία. Μετά από όλα, τα ποντίκια με ποντίκια, άνετα εγκαταστάθηκαν σε ένα στρώμα μόνωσης - δεν είναι ο ιδιοκτήτης σπιτιών όνειρο.

5. Η μόνωση Knauf δεν εκκρίνει δυσάρεστες οσμές. Αυστηρά μιλώντας, δεν μυρίζουν καθόλου. Και είναι μαλακά και όχι φραχτά. Η εργασία με ένα τέτοιο υλικό είναι μια χαρά.

6. Η μεταφορά αυτού του ορυκτού είναι βολική και εύκολη. Είναι σε θέση να συμπιέσει καλά, καταλαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο. Και όταν φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να το διαδώσετε γρήγορα. Και το σχήμα και το μέγεθος δεν θα αλλάξουν καθόλου.

7. Αυτός ο θερμικός μονωτήρας ζυγίζει πολύ λίγο, και μετά από πολύ καιρό ακόμη δεν δίνει συρρίκνωση.

8. Η μονωμένη μόνωση είναι πολύ απλή, αλλά εξυπηρετεί όχι λιγότερο από μισό αιώνα. Μια τέτοια εγγύηση δίνεται από τον κατασκευαστή - και μπορείτε να τον εμπιστευθείτε.

9. Η σωστή εφαρμογή με τη βοήθεια της μόνωσης από ορυκτοβάμβακα σας επιτρέπει να μειώσετε τις δαπάνες κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης δύο φορές.

10. Ο κατασκευαστής δεν χρησιμοποιεί βαφές ή λευκαντικά κατά την κατασκευή αυτού του υλικού. Ένα ευχάριστο καστανόχρωμο χρώμα καθιστά εύκολη την αναγνώριση του καλαθιού του KNAUF.

Λοιπόν, τι γίνεται με τη μόνωση της Knauf; Υπάρχει ένα μειονέκτημα - είναι πολύ ακριβό, δυστυχώς, και δεν μπορεί ο καθένας να αντέξει μια τέτοια ευχαρίστηση. Επιπλέον, οι θερμαντήρες Knauf είναι υαλοβάμβακας, με όλα τα μειονεκτήματα που ενυπάρχουν σε αυτό το είδος μόνωσης, για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το άρθρο: Τεχνικά χαρακτηριστικά του ορυκτού μαλλιού, τα εμπορικά σήματα και τα κριτήρια επιλογής του.

Σχετικά με τους τύπους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του minna Knauf

Υπάρχουν δύο κύριες γραμμές μόνωσης Knauf. Ο πρώτος ονομάζεται μόνωση KNAUF. Προορίζεται για χρήση από επαγγελματίες. Και οι θερμομονωτές με την ονομασία "Heat Knauf" προορίζονται για μόνωση ιδιωτικών κατοικιών. Στη συνέχεια, ας μιλήσουμε λεπτομερώς για κάθε θερμαντήρα.

HeatKnauf Υλικά για ιδιωτική οικοδόμηση κατοικιών

1.Θερμοσίφωνες KNAUF Εξοχική Κατοικία και Θέρμανση KNAUF Cottage +.

HeatKNAUF Cottage

Τα υλικά αυτά κατασκευάζονται με τεχνολογία "τρία σε ένα". Εξαιτίας αυτού, διατηρούν τέλεια τη θερμότητα, προστατεύουν από τους εξωτερικούς ήχους και δεν αφήνουν στο δωμάτιο μια μοναδική σταγόνα υγρασίας. Heat Insulator HeatKNAUF Το εξοχικό σπίτι μπορεί επίσης να είναι μονωμένο με στέγη και οι τοίχοι και τα εσωτερικά χωρίσματα είναι ηχομονωμένα. Πωλείται από ρολά ή πλάκες πάχους 5 εκατοστών. Το μέγεθος των πλακών είναι 123x61 εκατοστά. Το μέγεθος των κυλίνδρων είναι 614,8x122 εκατοστά. Η μόνωση "Cottage +" είναι μόνο πλακάκια. Το πάχος του είναι ήδη 10 εκατοστά, και όλα τα χαρακτηριστικά είναι πανομοιότυπα με το προηγούμενο υλικό.

Παράμετροι Κατοικία σε πλάκες Κατοικία σε κυλίνδρους Cottage + στις πλάκες
Θερμική αγωγιμότητα, στις 10 0W / m *0Γ 0,037
Ο δείκτης μόνωσης θορύβου αέρα, С111 *, RW (W) 45
Ομάδα αναφλεξιμότητας NG
Μήκος, mm 1230 6148 1230
Πλάτος, mm 610 1220 610
Πάχος, mm 50 50 100
Όγκος υλικού σε συσκευασία, m3 0,75 0,75 0,6
Η περιοχή του υλικού στη συσκευασία, m2 15η 15η 6ο
Ποσότητα συσκευασίας, τεμ. 20 2 8ο

2.Θερμοσίφωνες Θέρμανση KNAUF Σπίτι και Θέρμανση KNAUF Σπίτι +.

HeatKNAUF House

Ο πρώτος τύπος θερμικών μονωτήρων (Heat KNAUF House) κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια πολύ ελπιδοφόρα σύγχρονη τεχνολογία που ονομάζεται "3D-ελαστικότητα". Χάρη στην εφαρμογή της, τα χαρακτηριστικά της μόνωσης Knauf House είναι πολύ εντυπωσιακά. Αυτά τα υλικά είναι τόσο σφιχτά προσκολλημένα στη βάση ότι οι γέφυρες του κρύου δεν παραμένουν μια μοναδική ευκαιρία. Ένα θερμοσίφωνα KNAUF House + πάχος 10 εκατοστών για να χρησιμοποιήσει πιο οικονομικά από δύο στρώματα θερμικών μονωτήρων των 5 εκατοστών έκαστο.

Παράμετροι HeatKNAUF House HeatKNAUF House +
Θερμική αγωγιμότητα, στις 10 0W / m *0Γ 0,040
Ο δείκτης μόνωσης θορύβου αέρα, С111 *, RW (W) 45
Ομάδα αναφλεξιμότητας NG
Μήκος, mm 1230 6148
Πλάτος, mm 610 1220
Πάχος, mm 50 100
Όγκος υλικού σε συσκευασία, m3 0,6 0,6
Η περιοχή του υλικού στη συσκευασία, m2
12η 6ο
Ποσότητα συσκευασίας, τεμ. 16 8ο

3.Θερμομόνωση θερμότητας KNAUF Cottage.

HeatKNAUF

Αυτό το υλικό διατίθεται σε κυλίνδρους. Όπως είναι σαφές από τον τίτλο, είναι βολικό για αυτούς να μονώσουν τη ντάκα (σοφίτες και πατώματα μεταξύ των ορόφων). Επιπλέον, είναι βολικό να χρησιμοποιηθεί για τη θερμομόνωση της καλοκαιρινής κουζίνας, υπόστεγο ή άλλη κατασκευή στην περιοχή.

Παράμετροι HeatKNAUF
Θερμική αγωγιμότητα, στις 10 0W / m *0Γ 0,044
Ο δείκτης μόνωσης θορύβου αέρα, С111 *, RW (W) 45
Ομάδα αναφλεξιμότητας NG
Μήκος, mm 7380
Πλάτος, mm 1220
Πάχος, mm 50
Όγκος υλικού σε συσκευασία, m3 0,9
Η περιοχή του υλικού στη συσκευασία, m2
18ο
Ποσότητα συσκευασίας, τεμ. 2

Δεν βρέθηκε κύλινδρος αφιερωμένος στις τεχνικές προδιαγραφές αυτής της γραμμής μόνωσης, αλλά υπήρχε ένα δροσερό κλιπ προώθησης:

Βίντεο: Knauf

KNAUF μόνωση - υλικά για επαγγελματίες

1. Θερμομονωτική πλάκα μόνωσης KNAUF 037. Αυτός ο θερμομονωτικός παράγων παράγεται μόνο σε μορφή κεραμιδιού. Μπορούν να μονώσουν σχεδόν τα πάντα: παγοπέδιλα, τοίχους, δάπεδα. Τα δάπεδα στα κούτσουρα που περνούν πάνω από το έδαφος ή πάνω από το υπόγειο είναι επίσης καλά μονωμένα με αυτό το υλικό. Εξαιρετικά απορροφά τους ήχους, κατάλληλο για τη θωράκιση των χωρισμάτων και των τοίχων. Αν το διαμέρισμα χωρίζει τους δύο χώρους, όπου οι θερμοκρασίες είναι διαφορετικές, τότε οι πλάκες καθορίζουν τις πύλες μεταξύ των υστερών που είναι φορείς.

 • Πυκνότητα - 15 kg / m3.
 • Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας - 0,038 W / m2 K.
 • Η καυσιμότητα είναι η ομάδα NG.
 • Πλάτος - 600 mm.
 • Μήκος - 1250 mm.
 • Πάχος - 50 και 100 mm.
 • Τεμάχια στη συσκευασία - 24 και 12, αντίστοιχα.
 • Η περιοχή στη συσκευασία είναι 18 m2 και 9 m2, αντίστοιχα.
 • Ο όγκος της συσκευασίας είναι 0,9 m3.

2. KNAUF Μονωτικό Thermo Roll 040. Το υλικό αυτό παράγεται με τη μορφή στρώσεων, τα οποία στη συνέχεια τυλίγονται σε σφιχτά ρολά και σφραγίζονται. Αυτό παρέχει ευκολία στην αποθήκευση και την παράδοση υλικού. Και συνήθως θερμαίνονται σε οριζόντια επίπεδα, το φορτίο του οποίου δεν είναι πολύ μεγάλο. Αυτά τα δωμάτια με σοφίτα στον όροφο, τις στέγες, τα δάπεδα μεταξύ των ορόφων, καθώς και τα υαλοπετάσματα που βρίσκονται πάνω από το υπόγειο ή λίγο πάνω από το έδαφος.

 • Πυκνότητα - 11 kg / m3.
 • Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι 0,040 W / m2K.
 • Η καυσιμότητα είναι η ομάδα NG.
 • Πλάτος - 1200 mm.
 • Μήκος - 10000 mm.
 • Πάχος - 2 * 50 mm (2 στρώματα των 50 mm το καθένα)?
 • Η περιοχή στο πακέτο είναι 24 m2.
 • Ο όγκος της συσκευασίας είναι 1,2 m3.

3. KNAUF Μονωτική ακουστική κατάτμηση. Αυτός ο ορυκτός μαλτός παράγεται τόσο σε πλάκες όσο και σε στρώματα. Το πλεονέκτημά του είναι μια πολύ υψηλή ελαστικότητα. Ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία για να αυξήσει τις ιδιότητες απορρόφησης του ήχου. Επομένως, τα αποτελέσματα με ηχομόνωση με αυτό το υλικό είναι πολύ εντυπωσιακά. Και οι απαιτήσεις που ορίζονται στο SNiP 23-03-2003 (τμήμα με τίτλο "Προστασία από θόρυβο") πληρούνται πλήρως.

Είναι δυνατή η χρήση αυτού του ορυκτού μαλλιού τόσο σε χωρίσματα σκελετού και θηκαριού όσο και σε κατασκευές που κατασκευάζονται με τη μέθοδο ξηρής κατασκευής KNAUF. Είτε πρόκειται για ένα κτίριο διαμερισμάτων, για ένα δημόσιο κτίριο ή για μια αίθουσα παραγωγής - το υλικό θα κάνει καλά τη δουλειά του. Στο γραφείο, στο ξενοδοχείο, στη λέσχη ή στον κινηματογράφο, στο νοσοκομείο, στο σανατόριο ή στο νηπιαγωγείο - είναι λογικό να εφαρμόζεται αυτή η μόνωση παντού.

 • Πυκνότητα - 15 kg / m3.
 • Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι 0,037 W / m2 K.
 • Η καυσιμότητα είναι η ομάδα NG.
 • Πάχος - 2 * 50 mm (2 στρώματα των 50 mm το καθένα)?
 • Πλάτος - 2 * 610 mm.
 • Μήκος - 7500 mm.
 • Η περιοχή της συσκευασίας είναι 18,3 m2.
 • Ο όγκος της συσκευασίας είναι 0,915 m3.

4. Μονωτική στέγη KNAUF. Αυτό το υλικό κατασκευάζεται με την τεχνολογία Aquastatik. Λόγω της εφαρμογής του, η απορρόφηση από τον θερμικό μονωτήρα της υγρασίας τείνει στο μηδέν. Παράγεται με τη μορφή πλακών και στρώσεων, και χρησιμοποιείται για την μόνωση κεκλιμένων οροφών σε ξύλινο σκελετό, καθώς και για δάπεδα σε δωμάτια μαντολάτου, που κατασκευάζονται σε κούτσουρα. Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιστικά, βιομηχανικά και γραφικά κτίρια, γεωργικά κτίρια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κινηματογράφους, εστιατόρια και άλλα κτίρια και κατασκευές.

Υπάρχουν τέσσερα είδη μόνωσης KNAUF. Διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος και χαρακτηριστικά. Ας απαριθμήσουμε αυτούς τους τύπους:

Σκαλιστό στρώμα Thermo Roll 037 A:

 • Πάχος - 2 * 50 mm (2 στρώσεις 50 mm) και 150 mm.
 • Πλάτος - 1200 mm.
 • Μήκος - 9000 και 5500 mm.
 • Η περιοχή της συσκευασίας είναι 21,6 m2 και 6,6 m2 αντίστοιχα.
 • Ο όγκος της συσκευασίας - 1,08 m3 και 0,99 m3 αντίστοιχα.
 • Πυκνότητα - 15 kg / m3.
 • Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι 0,037 W / m2 K.
 • Η καυσιμότητα είναι μια ομάδα NG.

Ορθογώνια θερμική πλάκα στέγης 037 A:

 • Πάχος - 100 ή 50 mm.
 • Πλάτος - 610 mm.
 • Μήκος - 1250 mm.
 • Η περιοχή στο πακέτο είναι 9.150 μ.2 και 18,30 μ2 αντιστοίχως.
 • Ο όγκος της συσκευασίας είναι 0,915 μ3 αντιστοίχως.
 • Πυκνότητα - 15 kg / m3.
 • Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι 0,037 W / m2 K.
 • Η καυσιμότητα είναι μια ομάδα NG.

Επικάλυψη θερμικής πλάκας 034 A:

 • Πάχος - 100 ή 50 mm.
 • Το πλάτος είναι 570 ή 610 mm.
 • Μήκος - 1250 mm.
 • Η περιοχή στη συσκευασία είναι 11,4 μ.2 και 6,1 m2, 12,2 m2 αντιστοίχως.
 • Όγκος συσκευασίας - 0,57 m3 και 0,61 μ3 αντιστοίχως.
 • Πυκνότητα - 15 kg / m3;
 • Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι 0,034 W / m2 K.
 • Η καυσιμότητα είναι μια ομάδα NG.

Επικεφαλής Θερμική Roll Roof 034 A:

 • Πάχος - 50 mm.
 • Πλάτος - 1200 mm.
 • Το μήκος είναι 5000 mm.
 • Η περιοχή στη συσκευασία είναι 12 μέτρα.2 αντιστοίχως.
 • Όγκος συσκευασίας - 0,6 μ3 αντιστοίχως.
 • Πυκνότητα - 15 kg / m3.
 • Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι 0,034 W / m2 K.
 • Η καυσιμότητα είναι μια ομάδα NG.

5. Μονωτική πρόσοψη KNAUF. Μπορεί να είναι δύο τύπων: Θερμική πλάκα πρόσοψης 034A και πλάκα θερμότητας προσόψεως 032A. Και οι δύο απορροφούν ελάχιστα την υγρασία (η οποία επιτυγχάνεται με τη χρήση της τεχνολογίας Aquastatik), έχουν υψηλή ελαστικότητα, δεν είναι καρφωμένες και δεν υπόκεινται σε θραύση σε μικρά κομμάτια. Αυτά τα χαρακτηριστικά της μόνωσης Knauf αυτού του τύπου οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στις μακρές λεπτές ίνες από τις οποίες αποτελείται το υλικό. Το μήκος τους είναι 15 εκατοστά, το πάχος τους είναι 4 έως 5 μικρά.

Ο κύριος σκοπός αυτού του ορυκτού μαλλιού είναι να χρησιμεύσει ως εσωτερικό στρώμα σε σπίτια με επένδυση από τούβλα. Μόνωση με KNAUF Μονωτικό υλικό Η πρόσοψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κτίρια κατοικιών, γραφεία, βιομηχανικά κτίρια, καντίνες, νοσοκομεία, γεωργικά κτίρια. Σε οποιοδήποτε κτίριο που έχει δομή προστασίας αποτελούμενη από πολλά στρώματα, θα είναι κατάλληλο αυτός ο θερμομονωτικός.

Θερμική πλάκα πρόσοψης 034Α:

 • Πυκνότητα - 25 kg / m3;
 • Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας - 0,034 W / m2 Κ;
 • Η καυσιμότητα είναι η ομάδα NG.
 • Πάχος - 50, 70 και 100 mm.
 • Πλάτος - 600 mm.
 • Μήκος - 1250 mm.
 • Τεμάχια στη συσκευασία - 12 και 6 αντίστοιχα.
 • Επιφάνεια σε συσκευασία - 9 μ2 και 4,5 m2 αντιστοίχως.

Πρόσοψη Θερμική πλάκα 032Α:

 • Πυκνότητα - 34 kg / m3;
 • Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας - 0,034 W / m2 Κ;
 • Η καυσιμότητα είναι η ομάδα NG.
 • Πάχος - 50, 70 και 100 mm.
 • Πλάτος - 600 mm.
 • Μήκος - 1250 mm.
 • Τεμάχια στη συσκευασία - 8 και 4 αντίστοιχα.
 • Η περιοχή στη συσκευασία είναι 6 μέτρα.2 και 3 m2 αντιστοίχως.
 • Ο όγκος της συσκευασίας είναι 0,3 m3.

Βίντεο: Knauf Insulation - θερμομόνωση των κεκλιμένων οροφών

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 46